Suihkutettava D-vitamiini, ootteko kuulleet? En mäkään aiemmin!
Toisessa neuvolassa, Rafaelin ollessa kuukauden ikäinen neuvolatäti kysyi, joko me ollaan aloitettu D-vitamiini, ja me ei oltu, koska en uskaltanut antaa yhtään mitään ylimääräistä Rafaelille, joka jo kärsi valmiiksi mahavaivoista. Ja suunnittelin, että aloitetaan heti kun näyttää siltä, että maha kestää sen.
Huudot kuitenkin jatkuivat ja ikääkin tuli Rafaelille lisää. Mä tietenkin stressasin sitä kun ei oltu vielä aloitettu D-vitamiinia, se kun on vauvoille todella tärkeää. Varattiin mahavaivojen takia aika vyöhyketrapiaan, jonne Nicce joutui ensimmäisen kerran mennä Rafaelin kanssa kaksin, kun me oltiin Liamin kanssa kipeinä kotona. Saatiin seuraava aika vyöhyketerapiaan heti seuraavalle viikolle jo ja siinä odotustilassa istuskellessa terapeutti esitteli mulle sitten tämän suihkutettavan D-vitamiinin. Oli kuulemma jo edellisellä viikolla kertonut Nicelle siitä, mutta eihän hän muistanut mulle siitä kertoa.
Ei tarvinnut kahta kertaa kysyä halutaanko ostaa sitä, nimittäin se on tosiaan suihkutettavaa, yksi suihkaus kielen alle,  imeytyy jo suussa, eli ei aiheuta mitään vatsavaivoja kun ei joudu ruuansulatukseen ja suolistoon. Mikä parasta, tää on ihan vastasyntyneistä 5-vuotiaaksi saakka, eli meidän molemmat pojat saa tätä. Niin näppärä ja kätevä, eikä tarvi murehtia masuvaivoja tän kanssa. Suosittelen.
Pikaisella googlauksella selvisi, että tätä saa tilattua monestakin luotaistuotekaupasta. Onko siellä kuinka moni testannut tätä?

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X