Viimeisen viikon ajan mulla on ollut motivaatio ihan huipussaan! Äiti on saanut raahattua mut lenkille melkein joka päivä, ja ollaankin kierretty 5-6km lenkkejä. Nostetaan hitaasti, mutta varmasti meidän kuntoa kävellen reippaasti ja osan matkaa ”harjoitellaan” juoksua niin, että mennään minuutti juoksua, minuutti kävelyä, niin, että saadaan kunnolla hiki pintaan. Ollaan myös käyty juoksemassa Linnamäen rappusissa. Ollaan suunniteltu, että aloitettaisiin syksyllä juoksukoulu! Oon aika innoissani tästä, koska oon aina tykännyt juoksemisesta, kunhan pääsen vaan liikkeelle ja saan sen motivaatioryöpyn. Lenkin jälkeinen fiilis on vaan niin mahtava!

Oon tehnyt kotona vatsoja, kyykkyjä ja treenannut käsiä. Ennen kuin aloitin vatsojen teon, testasin että vatsalihakset on palautuneet, ja olihan ne. Taisin aloittaa aika raskaasti näin aluksi, koska mun alavatsalihakset kipeyty tosi pahasti ja kärsin päivän ajan samanlaisista kivuista nivusissa ja alavatsalla kuin raskaana ollessani. En ole ihan varma reväytinkö silloin raskaana lihaksia siltä alueelta, kun liukastuin stigan päällä. Mutta jatkan tästedes rauhallisemmin.

Kovin monella tuntuu olevan tarkka tavoite kuntoilun suhteen, kuten painon pudotus ja niin edelleen, mutta mun tavoite on pitää tää innostus yllä ja vasta sen jälkeen uskallan asettaa tarkempia tavoitteita. Onhan mulla toki se 15kg painopudotus tavoite, mutta ensin tavoitteena on tehdä joka päivä jotain liikunallista, muuten tästä ei tule mitään, ja kyttään vaan vaakaa ja turhaudun kun kilot ei maagisesti vain katoakaan.

Ja se syömispuoli! Oon viimeisen viikon syönyt ihan ruokaa, ihan oikeaa ruokaa, enkä vaan täyttänyt itseäni suklaalla! Nyt kun se asia on aikalailla reilassa, alan korvata hiilarit (pasta, riisi) kasviksilla. Hiljaa hyvä tulee! Toivottvasti olisin onnistunut meidän tupareihin menneessä, jotka on 6.6, tiputtamaan muutaman kilon ja vatsanseutu olisi kaventunut.

Mites muiden kesäkirit? Lähetän teille kaikille tsemppiä! 🙂

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X