Me ollaan vietetty ihania aurinkoisia päiviä viime päivät.
Torstaina juhlittiin Liamin kevätjuhlia, ja Limppu esiintyi niin hienosti. Ei vaan uskaltanut koko esiintymisen ajan katsoa mua ja Nicceä, kun meinasi alkaa ujostuttaa. Esitysten jälkeen lapset sai puhallella saippuakuplia ja voi sitä onnen määrää mikä paistoi Limpun kasvoilta, kun sai juosta ihanassa auringonpaisteessa saippuakuplia jahdaten. Liam sai antaa pienet lahjat tädeille, ja onhan tää kovin haikeaa kun tädit lopettaa, mutta toivotaan, että uudet hoitotädit on edes vähän kivoja. Nyt kuitenkin viikon päästä Liam jää kesälomalle, niin saadaan kaikki ihan kunnolla rentoutua kesän yli.

Perjantaina lähdettiin koko perheen voimin keskustaan hakemaan Liamille uusia sadevaatteita ja koitettiin etsiä Ryhmä Hau leluja, mutta ainakaan Cittarissa niitä ei ollut. Tosi harmi, mutta netistäkin voi onneksi tilata (heti kun ne eivät enää ole loppuunmyytyjä). Keskustassa oli samaan aikaan kevätmarkkinat, mutta me vaan käveltiin ohi, koska ei siellä yleensä mitään hyvää koskaan myydä. Pääsin myös testaamaan ekan kerran kunnolla meidän rintareppua, kun Rafael ei viihtynyt yhtään rattaissa. Ja sinnehän Rafael nukahti ja Limpun laitoin rattaisiin, että päästiin nopeemmin kulkemaan. Tuli kyllä hyvä hiki ja ihana huomata, että Rafael viihtyy repussa.
Illalla lähdin mun kaverin kanssa mun entisen luokan päättäreihin. Meidän oli tarkoitus lähteä baariin ja juhlia pitkän kaavan mukaan, mutta jotenkin fiilis katosi ihan täysin ja mietin vaan kuinka lyhyiksi mun yöunet jää. Päätettiin sitten lähteä grillin kautta meille n. kymmenen aikoihin. Mun kaveri jäi meille yöksi, eikä herännyt yöllä kertaakaan vauvan itkuun! Täytyy olla kyllä vähän kade noista unenlahjoista! Toki mun on tarkoituskin herätä oman vauvani itkuun, mutta oon muutenkin tosi herkkäuninen. Herään yleensä jos mulla on herätyskello soimassa, jo ensimmäiseen värinään.
Lauantaina Limppu lähti vaarille kylään ja mä lähdin mun siskon kanssa katsomaan Pitch Perfect 2, joka oli ihan superhyvä! Mulla meni niin monta kertaa kylmät väreet ja silmiin kohos kyyneleet liikutuksesta! Leffa eteni kokoajan niin, ettei osannut yhtään arvata mitä seuraavaks tapahtuu! Eli suostittelen lämpimästi kaikille! Ekaa osaa myös.
Tänään ollaan aamusta käyty abcilla, koska enhän mä muistanut/tiennyt, että kaupat on kiinni, eikä meillä ollut mitään ruokaa kotona. Myöhemmin käytiin vielä uudestaan lenkin yhteydessä abcilla ja otettiin Limpun pyörästä apurenkaat pois ja hän pyöräilee jo niin hyvin! Että mä oon ylpeä mun pienestä pojasta, joka ei oo enää niin pieni, eikä hänestä voi enää käyttää nimitystä ”taapero”, vaan hän on lapsi 😀 haha kuulostipa typerältä, mutta kuitenkin. Ihan uskomatonta kun katselee vauvakuvia ja facebookiin tupsahtelee joka päivä ”muistosi tältä päivältä” ja eteen tulee Liamin vauvakuvia. oivoi, mun ihanat isotpienet pojat!
Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X