Kun odotin vielä Rafaelia, aloitin vaunujen etsimisen hyvissä ajoin. Halusin vaunuilta eri ominaisuuksia, mihin olin Liamin vaunuissa tyytynyt ja monien vaunujen käyttökokemuskella tiesin mitä etsin. Ensin päätin tilata Tutek ambero -merkkiset vaunut, koska ne olivat ulkonäöltään juuri sellaiset kun halusin. Pitkään kuitenkin pohdittuani aloin kallistua perinteisempien vaunujen puolelle, koska merkki oli mulle aika uusi tuttavuus, ja pelotti, että ostan heikot halpisvaunut jotka hytkyy ja tutisee ja tuntuu huterilta. Pelotti myös, että jos renkaat menee rikki, myydäänkö Suomessa uusia ja jos ei niin mistä niitä voi tilata ja kuinka monimutkaiseksi se menisi.
Hylkäsin siis Tutek Amberot ja ostin käytettynä tilalle Emmaljunga Mondial duo combi -vaunut. Emmaljungahan on vaunumerkkien eliittiä, joten tiesin ostavani hyvät vaunut ja sitä ne olikin. Mua alkoi kuitenkin häiritsemään niiden ulkonäkö ratasosan kanssa. Me jouduttiin hyvin nopeesti luopumaan vaunukopasta, koska ratasosa oli kätevämpi Rafaelille, joka ei viihdy makuuasennossa pitkiä aikoja, ja vielä parisen kuukautta taaksepäin hän kärsi pahemmista refluksioireista ja oli vielä itkuisempi mitä nyt, joten tarvittaessa oli saatava hänet puoli-istuvaan asentoon ja vaunukopan selkänoja oli vähän liian jyrkkä ja kapea.

Selailin netistä eri vaunuja, kun yhtäkkiä Brio Smilet tulivat eteeni ja se oli kuin salama kirkkaalta taivaalta ”instant obsession” 😀 päätin että nämä mun on saatava!

 Aloitin aika varovaisesti Nicelle ”….nää ois aika kivat….” koska Nicce oli niin kyllästynyt mun vaunujen hamstraamiseen, enkä halunnut kuunnella mitään moraalisaarnaa, niin pehmittelin häntä siihen ajatukseen, että mä tosiaan aion ostaa uudet vaunut. Nicce vastasi vaan et ”Senkus ostat, kunhan ensin myyt kaikki muut pois”. Ja siitä se sitten lähti. Laitoin kolmet vaunut myyntiin, joista vielä yhdet on valitettavasti myymättä; Crescentin kuomurattaat. Ja matkarattaat säästettiin ihan siitä syystä että ne on parhaimmat juuri matkustamiseen.

Halusin Brio Smilet mustana, mustalla rungolla ja kyttäsin hintaseuranta.fi sivulla mistä löytyy edullisimmat -suosittelen sitä kaikille, ihan älyttömän kätevä, jos sen avulla pystyy säästämään jopa 100€!!
Nyt vaunut on olleet meillä pari viikkoa ja en voi kun ylistää! Materialismionnellisuutta ja vaunurakkautta parhaimmillaan! Näissä yhdistyy kaunis ulkonäkö, ketteryys, laatu-merkki, monipuolisuus ja pitkä käyttöikä. Kun ne tuli meille, Nicce työnteli niitä sisällä jonkun tunnin verran,  ja laittoi omaan Facebookiinsa kuvan näistä, koska rakastui näihin myös, ja tätä ei siis oo ikinä tapahtunut yhtienkään vaunujen kanssa! Eli näissä on sitä jotain 😉
Löytyy muilta näitä samoja vaunuja? Mitä ootte tykänny?

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X