Arki on ihanaa. Mä oon niin onnekas, että saan viettää kesää mun rakkaiden vauvojeni kanssa. Vaikka sää ei olekaan ollut hyvä, muutamaan päivää lukuunottamatta, nautin siitä, että saadaan heräillä rauhassa, katsoa aamulla piirettyjä ja syödä samalla aamupalaa, pestä pyykkiä, leikkiä, ulkoilla rauhassa.
Tällä viikolla ollaankin tehty kaikkea edellämainittua. Käyty pesemässä kauhee vuori pyykkiä, ja päätetty, että nyt meidän on pakko ostaa oma kone, niin ettei sitä pyykkiä kerkee kertyä ihan kauheesti, vaan että pestään joka päivä yksi koneellinen. Ollaan käyty shoppailemassa lapsille vaatteita, leikitty muumipuistossa, käyty Janinalla kylässä, minä leikkaamassa hiukset ja Limppu riehuttamassa koiria, leikitty Limpun leluilla ja mä turhautunut päivä päivältä enemmän siihen, että Limppu rikkoi sänkynsä hyppimällä siinä, ja nyt saadaan odottaa hetki uuden sängyn saapumista.

Mun instagramia seuranneet tietääkin jo, että menin pätkäsemään mun hiuksista joku melkein kymmenisen senttiä pois. Alkoi turhauttaa sellainen puolipitkä huonossa kunnossa oleva reuhka, ja tällähetkellä nään vaan sydämiä kaikkien polkkatukkiin, ja pitkät hiukset saa vilun väreet menemään, en tiedä miksi, mutta en näe tällä hetkellä pitkiä hiuksia kauniina, mutta polkka ja pitkäpolkka-pituisia kylläkin. Mun oma leikkaustulos ei ollut kovinkaan tasainen, joten Janina, joka opiskelee kampaajaksi sai tasata mun hiukset ja näistä tuli ihanat! Laitoin tänään päähän myös värin, ja mitähän tähä nyt vois sanoa, once a brunette, always a brunette… enkä enää ikinä lupaa tai vanno mitään mikä liittyy hiusten värjäämiseen, koska en osaa pitää niitä lupauksia.

Käytiin eilen harjoittelemassa ihan ajan kanssa pyöräilyä Liamin kanssa. Aiemmin se meni vähän sellaiseksi ”emmä osaa, emmä haluu”, mutta nyt sain Limpun polkemaan ihan kunnolla ja innostumaan taas pyöräilystä! Jos kiinnostaa, niin instassa on pieni videopätkä kun Limppu polkee. Ja sanomattakin selvää, että tää äiti meinaa halkee ylpeydestä! Liam on aina ollut kova menemään ja on motorisesti todella lahjakas. Ikinä ei oo tarvinnut pahemmin pelätä, että tippuuko tai kaatuukohan hän jostain, koska on niin ketterä ja omaa hyvän tasapainon, siksi tämä pyöräilyn opetteleminenkin on sujunut aika helposti.

Minkä ikäsinä teillä on opittu ajamaan ilman apupyöriä?

Muistuttuttelen vielä että Pikkupikkaraisen verkkokaupasta saa -15% alennuksen koodilla mamabear 🙂 Sieltä löytyy mm. ihania vaunuverhoja, peittoja, pipoja, neuvolakorttien kansia ja paljon muuta!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X