Vauvatarvikkeet on mulle jotenkin erityisen tärkeitä tai siis niiden ulkonäkö. Tykkään siististä, nautraaleista sävyistä, graafisista linjoista ja kuvioista, mustasta ja valkoisesta. Mun mieltymykset on muuttuneet tässä kolmen vuoden aikana aika paljonkin, ja siksi ostin Liamille hyvinkin erilaisia vauvatarvikkeita mitä nyt Rafaelille haluan.
Yksi näistä oli vaunuverho. Liamille ostin turkoosin Dookyn, mutta Rafaelille halusin jotain erilaista. Myöskin sen takia, että meidän Dooky oli jo huonossa kunnossa. Etsin pitkään netistä juuri sitä täydellistä vaunuverhoa, mikä miellyttäisi ja onnekseni törmäsin Pikkupikkaraisen verkkokauppaan ja mikä onni mulla olikaan tehdä heidän kanssaan yhteistyötä.
Valitsin ihanan mustavalkoisen siksak kuvioisen vaunuverhon ja tää on aivan täydellinen. Ihanan iso ja pitkä ja plussaa siitä, että on paksumpi, mitä dooky vaunuverho. Tämä tuntuu ihanan jämäkältä ja antaa suojaa vauvalle ihan eri tavalla. Suosittelen! Ostoslistalla seuraavana on poikien neuvolakortteihin kannet ja pojille mätsäävät mustat tähtipipot syksyksi!
Mitäs tykkäätte? Minkälaisia vaunuverhoja teiltä löytyy?

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X