Tänään on ollu aivan ihana kesäinen hellepäivä! Oon kuvannu koko päivän videoita, ja tarkotus olis laittaa tänne blogin puolelle MYDAY-video, kunhan ensin opettelen editoimaan sen! Minkälisia ilmaisohjelmia teiltä löytyy windowsille? Musta tuntuu, etten löydä mitään hyvää, tai edes sellaista joka lukis mun järkkärin videomuotoja (mov). Oon muutenkin innostunu ihan uudella tavalla videoblogeista, ja seurailenkin jo paria vloggaajaa kuten. JuliaIlonaa, Marieveronicaa, Shay Mitchelliä, en tiedä voiko edellämainittua kutsua vloggaajaksi, kun tekee niin paljon muutakin, mutta hänellä on oma kanava youtubessa, ja siellä on videoita lähinnä hänen matkailustaan.

No mutta kuitenkin, back to this day… Aamulla lähdettiin pienelle kävelylle ja puistoon Liamin, Rafaelin ja mun äidin kanssa. Kovin pitkään ei pysytty olla, koska Rafaelille tuli kuuma, ja hän huus ja kitisi rattaissa. Ja sitä kitinää jatkui melkein koko päivä, joten ollaan jouduttu olla sisällä sen aamu-ulkoilun jälkeen. Limppu pääs onneks un äidin ja hänen miehensä mukaan autoajelulle tuonne saaristoon, Limppu oli uinu jäätävän kylmässä merivedessä, nähnyt veneitä ja syönyt jäätelöä.

Nyt illaksi me päästiin Rafaelinkin kanssa tohon meidän terassille istuskelemaan, kun oli vähän viilentyny ja tuuli just sopivasti, ettei ollu kuuma.

Huomenna me suunnataan rannalle ekaa kertaa tänä kesänä! Ja ensimmäistä kertaa nelihenkisenä perheenä! Porvoossa on aika huonosti rantoja ainakin kävelyetäisyydellä. Kokonniemessä, eli keskustasta n. 2km on maauimala, mutta siellä on niin likaista vettä, etten ikinä uittaisi mun lapsia siellä, saati menisi ite enää ikinä sinne uimaan, Se tais olla toissakesänä uimakiellossa, koska vesi oli niin likaista. Sitten täällä on keskustasta neljän ja viiden kilsan päässä Veckjärvi ja Tervajärvi. Veckjärvellä on kaksi puolta, Staffaksen ranta ja Hasselholmenin ranta. Staffakseen on meiltä 4km ja kaupungin veneillä pääsee soutaen yli Hasselholmenin rannalle, mutta jos haluaa mennä autolla Hasselholmeniin, matka pitenee 20 kilomertin verran. Tervajärvellä on pieni ranta, mutta se on täynnä muurahaisia, joten en tykkää siellä käydä. Täällä on myös Sondby, jossa on monta eri rantaa meren äärellä, mutta sinnekin on matkaa 20km ja on täällä muitakin, mutta pointti nyt oli se että kaikille rannoille on keskustan alueelta pitkä matka, eikä julkisillakaan pääse.
 Me mennään huomenna Hasselholmeniin, se on meidän vakkariranta, siellä oon käyny uimassa ihan pienestä vauvasta asti. Meiän täytyy pakata huomiseksi hyvin mukaan ja löytää rannalta joku varjoinen paikka, että Rafael pystyy olla siellä.

Rafaelia en aio uittaa tänä kesänä, koska hän sais varmaan ihan kauheen slaagin siitä kylmästä vedestä. Limpulle me otetaan mukaan uimarengas niin pääse kunnolla polskimaan.

Ootteko te heittäny jo talvitukin?
Entä löytyykö teidän kaupungista hyvin rantoja?

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X