Niin se loppu, kesä nimittäin. Ja mitä kesätekemistä saatiin aikaiseksi? Ei mitään. Ei siis yhtikäs mitään. Ei käyty uimassa, ei reissattu, ei piknikeillä. Puistoilutkin jäi hyvin vähäisiksi, ei otettu aurinkoa, ei kesäisiä kuvia, ei kävelty montaa kertaa shortseissa. Mitä me sitten tehtiin? Kököttiin sisällä, koska satoi vettä, vietettiin aikaa omalla pihalla, käytiin kaks kertaa ostamassa jätskit jätskikiskalta, haaveiltiin lämpimistä keleistä ja auringosta, ruskettumisesta, uimisesta, rentoilusta, lintsireissusta ja kaikesta kesäisestä. Parempi onni ensi kesänä?

Viikon päästä palataan taas normaaliin arkeen kun Limppu menee päiväkotiin ja suunnataan kaikki energia tulevaan syksyyn. Onneksi tiedossa on reissu Suomenlinnaan huipputyyppien kanssa sekä laivareissu meidän ihanan kanalauman kanssa.
Ostoslistalla on uusi kalenteri, johon merkata lasten jutut, kuten neuvolat, päiväkotipäivät ja kaikki muu tärkeä meno.

Vaikka mua masentaa aikalailla ettei kesää oikestaan ollut, niin iloiseksi mut tekee se, että käytiin eilen IKEAssa, ja nyt meidän koti on taas valmiimpi! Olis siis tiedossa postausta (paljon kuvia) meidän makkarista ja lastenhuoneesta.

Mutta halusin vaan tulla toivottamaan ELOKUUN tervetulleeksi! 🙂

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X