Tiedättekö mikä mun mielestä on yks parhaimmista asioista syksyssä? No kynttilät tietenkin! Ja tottakai kaikki se syksyn väriloisto, kun lehdet vaihtavat väriä, sekä raikas ilma, pimeät illat jne. listaa voisi jatkaa loputtomiin, koska mä rakastan syksyä! Mä oon ollut syksy-ihminen henkeen ja vereen niin kauan kun vaan muistan. Toki asiaan saattaa vaikuttaa vähän myös se, että mulla on synttärit syyskuussa.
Taannoisilta grillibileistä saatiin mukaanviemisiksi aivan ihana juttuja, joista yksi on nämä ihanat Partyliten tuoksukynttilät. Syksyn tullen alan yleensä hamstraamaan kynttilöitä ja ihan hulluna ja niitä sitten poltellaan ahkerasti joka ilta, joten nää tuoksukynttilät tuli kyllä niin hyvään saumaan! Ja voi miten ihana tuoksu näissä kaikissa on! Nää eroaa kaupan normi tuoksukynttilöistä mun mielestä ainakin siten, että näissä on vahvempi tuoksu, ei silleen häiritsevästi vaan siten, että jos ostaa tuoksutuikkuja niin pitäähän nyt niiden tuoksua.
Tein myös ekaa kertaa vähän ”DIY”- juttuja näiden tuikkukippojen kanssa -pesin siis pilttipurkit ja poistin niistä etiketit ja volá.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X