Mun synttärit lähenee hurjaa vauhtia ja päätin tehdä jo perinteeksi muodostuneen synttärilahjatoivekollaasin ja tää samalla toimii syksyn ”must haves” kollaasina. Listasin juttuja joita oikeesti oon jo pidempään halunnu ja juttuja joita oikeesti tarvisin.

1. Escadan turqoise summer hajuvesi. Rakastuin Escadan hajuvesiin jo vuonna 2004 kun ne taisivat ekan kerran kauppoihin tulla, mutten jostain syystä ikinä oo ostanut itselleni omaa Escadaa vaan pitkään käytin vaan mun ehdotonta suosikkia Burberry Londonia, joka kuitenkin jo ensimmäisen raskauden aikana muuttui mun iholla ihan eri tuoksuiseksi mitä se aiemmin oli, joten jouduin luopumaan tästä rakkaudesta. Escadan turqoise summer on ihanan raikas mutta pehmeä tuoksu.

2. Converse valkoiset pitkävartiset tennarit. Mulla on ennestään ollut vaan mustat conssit, jotka on jo parhaimmat päivänsä nähneet, joten nää valkoiset conssit tulis niin tarpeeseen ja täydentäis monet ihanat asut täydellisesti.

3. Beautyblender. Tää oli itseasiassa talvella laivalla ollessani jo mun kädessä, että nyt ostan tämän, mutta jostain kumman syystä en sitten ostanutkaan. Mä haluan uskoa tän maagiseen voimaan ja tarvin jonkun millä levittää meikivoidetta.

4. Pitkiä neuleita. + muita uusa vaatteita, mutta näitä ainakin.

5. Uusi syystakki! Löysin tän kyseisen takin Sheinsideltä ja tää on ihan täydellinen, mutten jostain syystä uskalla tilaa sieltä ja oon kuullut että toimituksissa menee monia kuukausia – ei kiitos! 

Löytyykö teidän syksyn must have- listalta samoja juttuja?

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X