Onko englanniksi edes onnellista kuvastavaa sanaa? Happy kuulostaa liian pliisulta ja onhan sillekin suommennoksena ”iloinen”. Mutta jokatapauksessa, pitkästä aikaa mä oon tosi onnellinen. Asiat on vaan tosi hyvin. Ainahan vois olla paremmin, mutta näin on hyvä. Mitään maatamullistavaa ei oo tapahtunut, mulla vaan on tämä tunne. Ja varsinkin nykypäivänä täytyy olla pienestä kiitollinen! Kukaan ei varmaan ole voinut välttyä turvapaikanhakija-sota-syyria-mamu uutisista, ja enempää antaa ottamatta asiaan (koska en jaksa), aina ennekun kukaan ilmaisee mielipiteensä – kuvitelkaa itsenne toisen asemaan.

Syyskuu on alkanut ja se on mun ihan all-time-favourite kuukausi ollut aina! Mulla on synttärit ja syyskuu on yleensä vaan ilmoiltaankin niin kaunis, vaikka sataiskin vettä. Odotan jo kuina lehdet alkavaa vaihtaa väriä ja pääsee ikuistamaan, miljoonatta kertaa ihanaa syksyä kameran muistikortille.

En ole vielä kerennyt arpoa lastenvaate arvonnan voittajaa, mutta teen sen tällä viikolla! Kiitoksia kaikille osallistuneille 🙂

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X