Caseapp arvonta on suoritettu ja voittajaan on otettu yhteyttä. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Koodilla MAMABEAR20 saatte allenusta, kun tilaatte caseappin sivulta suojakuoret tai tarrakuoret.

Mutta oli mulla muutakin asiaa, miksi tulin kirjoittelemaan tänne. Kesän jälkeen inspis tätä blogia kohtaan ei olekaan ottanut tuulta allensa, ja oon ollut vaikean päätöksen edessä ja tullut siihen tulokseen, että suljen blogini. Tää blogi on antanut mulle paljon, josta oonkin jauhanut varmaan enemmän kun tarpeeks. Tärkeimpänä kaikki ihmiset keihin oon blogin ansiosta tutustunut! Tää on ollut kanava saada vertaistukea, jakaa ajatuksia ja laittaa muistiin arkea lasten kanssa.

Mutta on tällä blogilla ollut negatiivisiakin vaikutuksia, joita en nyt ala erikseen erittelemään. Mutta kun mietin iltaisin ennen nukkumaan menoa tätä blogia, nousee pelkästään ne negatiiviset asiat mieleen, joten päätin, että nyt on aika mennä eteenpäin.

Suosittelen muillekin samaa. Laittakaa puhelimet, tietokoneet, tabletit, kaikki somekanavat ja väylät hetkeksi pois ja keskittykää siihen oikeaan elämään sen sijaan edes hetkeksi.

En sano ettenkö enää koskaan tänne blogimaailmaan palaa, mutta nyt ainakin toistaiseksi tuntuu tältä.

Haluaisin kuitenkin kiittää miljoonasti kaikkia mun ihania lukijoita! osa teistä on pysynyt pitkään matkassa ja seurannut tätä kautta meidän elämää, ootte jaksanu kommentoida vinkkejä ja tsemppejä ja kiitos teille niistä.

<3; Laura

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X