Nyt tulevana viikonloppuna ollaan taas kivojen juttujen äärellä, nimittäin Indiedaysin bloggers day ja blog awards. Mun blogi ei ole ehdolla tai mitään, mutta pääsen näkemään kaikkia ihana blogikavereita (siis kaverita joihin olen tutustunut blogien kautta), tutustumaan kaikkiin eri tuotteisiin, bärndeihin, hemmotteluihin ja ilta huipentuu blogi gaalaan, jossa palkitaan eri kategorioiden parhaat blogit.

Luonnollisesti tässä vaiheessa mulle iskee/iski asukriisi. Tänään pitäisi pakata ja oon miettinyt illan asun jo valmiiksi. En halunnut ostaa mitään uutta, koska mekkoja mulla on kaappi täynnä, joita käytän erittäin harvoin, joten en halunnut ostaa uutta kertakäyttömekkoa seisomaan kaappiin. Kengät tosin on uudet, Lidlistä, kuka olisi uskonut, että sieltä nykyään löytää kaikkea superkivaa? Mun asun värimaailma tulee olemaan musta ja hopea, (pitää vielä käydä siskon kynsilakkakokoelmalla etsimässä hopeaa lakkaa….).

Päivätapahtumaan mulla ei oo mitään asua mietittynä valmiiksi, mutta avainsanat on mukava ja tyylikäs. Okei, musta ei ehkä tyylikästä saa, mutta pääasia, että asu on siisti. Mulla on vahtoehtoina joko mun uusi collegemekko tai housut ja bleiseri. Saa nähä mihin päädyn.

Mulle tulee illan gaalaan aveciksi Janina, mun veljen tyttöystävä, enkä malttais millään enää odottaa! Huomenna, jee!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X