Tänään kuopuksemme Hugo viettää kolmevuotissyntymäpäivää. Hugo on temperamentinen veikeä pieni poika, joka saa kaikki nauramaan hassuilla ilmeillään ja jutuillaan, mutta osaa myös vetää naaman nurinpäin oikeissa tilanteissa saadakseen tahtonsa läpi. Ja jos näin ei käy, suoraan sanottuna all hell breaks loose. Keskimmäisen lapsemme ollessa pienempi oltiin todella varmoja siitä, että hän oli perinyt tulisen temperamenttinsä äidiltään, mutta kuopus vei voiton ja sai känkkäkuninkaan tittelin! Hugon elämä on kuin suuri vuoristorata. Joissain mutkissa naurattaa ja seuraavissa taas itkettää. Kaikki nämä suuret riemut ja karmeat kiukut tekevät kuitenkin kuopuksestamme juuri sellaisen kuin hänen kuuluukin olla, oma itsensä.

_DSC1020_1

Hugo on kuopuksen rooliin hyvin sopiva. Hän on niin iso, mutta välillä muistuttaa myös olevansa vauva. Hugo ottaa mallia isoveljistään kaikessa ja ihannoi heitä ja heidän kiinnostuksen kohteita. Veljesten väliset kinastelut ovat jokapäiväisiä, mutta Hugo osaa hyvin pitää puolensa isompia vastaan. Paljon hellyyttä ja veljesrakkautta on kuitenkin myös ilmassa, sitä on ihanaa seurata. Hugon tämän hetkiset in-jutut ovat Overwatch, Spiderman sekä pikkulegot. Ja tietenkin ne all time lempparit eli apinat. Unohtamatta Despacitoa, jota pikkukaveri hoilaa taukoamatta melkein ymmärrettävällä sian-espanjallaan. Tämän lisäksi hän laulaa paljon kerhosta ja muskarista tuttuja lauluja. 

_DSC0924_2_DSC1011_1

On ihanaa nähdä lasten kasvavan vuosi vuodelta isommiksi, vaikka samalla se on haikeaa kun perheessä ei enää ole vauvoja eikä taaperoita. Uudenlaista elämänvaihetta isojen lasten kanssa erilaisine vaiheineen odotellaan kuitenkin innolla. Syöttötuoli on myyty pois, rattaita ei enää tarvita kuin hyvin harvakseltaan ja silloinkin lähinnä tavaroiden työntämiseen. Hugo nukkuu vielä päiväunia, se onkin viimeinen vauvamainen juttu arjessamme. Hugon reippaus, omatoimisuus ja hauskat jutut kehittyvät joka päivä, samoin tieto ja taidot. Hugo leikkii mielellään pikkuautoilla, hoivaa apinavauvojaan sekä laulaa. Uusimpana innostuksena kuvioihin on tullut isoveljien mukana lautapelit sekä tietokonepelit, joita iskä välillä antaa kokeilla. Ulkona pyöräily on kivointa ja ensi kesäksi saa varmasti ostaa jo kunnon pyörän tämänhetkisen kolmipyörän tilalle. 

_DSC0947_2

Huomenna juhlitaan pientä synttärisankaria vielä apinasynttäreillä, jonne on kutsuttu lähimmät sukulaiset sekä parhaimmat kaverit. Juhlien lisäksi Hugo odottaa kovasti maanantaita, kun saa tarjota kerhossa keksejä kavereilleen synttäreiden kunniaksi. Onnea rakas Hugo eli Hugis eli Hugeluu eli Hugelinos 3-vuotispäivänäsi! 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X