Me juhlittiin tänään 7-vuotiasta synttäripojua sukulaisten ja kavereiden kesken. Päivänsankari toivoi Overwatch-teemaista kakkua ja minähän tein työtä käskettyä. Huomaa töiden aloituksen hankaloittaneen juhlien järjestelyä sekä juhliin panostamista. Ei vaan enää ole aikaa eikä jaksamista suunnitella teemajuhlia ja tarjoiluja viimeisen päälle. Mentiin siis tällä kertaa monessa kohtaa helpomman kautta. Lauantaina kotonamme kävi siivooja, joka puunasi kodin puolestamme. Tarjoiluissa ei yritetty pysytellä minkään teeman rajoissa, vaan laitetiin pöytä koreaksi helpoilla ja takuuvarmoilla herkuilla. Juhlapäivän aamuna kerettiin käydä päiväkodin perhetapahtumassa ja kotonakin kaikki oli valmiina jo ennen vieraiden saapumista (varmaan ekaa kertaa ikinä). Kameran akku sanoi sopimuksensa irti heti juhlapöydän kuvaamisen jälkeen, joten tässä hieman herkkufiilistelyä. 

_DSC0393 -1_1_DSC0395 -1_1_DSC0391 -1_1_DSC0398 -1_1_DSC0404 -1_1_DSC0406 -1_1

Suolaisina juhlapöydästä löytyi vihanneslautanen jossa oli kukkakaalia, porkkanaa, minitomaatteja ja kurkkua, ruisnachoja sekä niiden kanssa kolmea eri dippiä. Naposteltavaksi oli juustonaksuja sekä poppareita ja hieman ruokaisampana vaihtoehtona cocktailpiirakoita munavoin kera. Makeat tarjottavat koostuivat karkeista, viinirypäleistä ja ananaksesta, epämääräisistä Overwatch-logomuffinseista sekä Rip-tire -kakusta. Suklaamoussella ja vadelmatuorejuustolla täytetty kakku päällystettiin sokerimassalla ja koristeltiin mallikuvaa mahdollisimman tarkkaan tutkien. Tuo rip-tire, eli ”piikkirengas/junkratin superhyökkäys” on siis jonkunlainen ase Overwatch-pelistä. Kuulemma toteutus kelpasi ja olin kyllä itsekin ylpeä luomuksestani. Kakun pelottavasta ulkomuodosta huolimatta se maistui kaikille juhlavieraille. Harvoin kakusta jää noin pientä palaa jäljelle kuin tänään jäi. Kotia koristeltiin muutamalla ilmapallolla ja koruttomat ”panostamattomat” juhlat olivat silti nappimenestys!
Jotenkin tuntuu että kotiäitinä halusin enemmän näyttää pystyväni luomaan kaikenlaisia hienoja spektaakkeleita ja silloin sitä aikaakin oli ihan eri tavalla. Pääasia on kuitenkin se, että juhlissa on kivaa ja tarjoilut maistuvat hyvältä. Oli kieltämättä kiva huomata, että pienemmälläkin vaivannäöllä saa ihan yhtä onnistuneet juhlat eikä kukaan muu kuin minä itse odota tai vaadi mitään sen erityisempää. 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X