Jokaisella on varmasti omassa asunnossa ne tietyt lempparikohdat. Jollakin silmää voi miellyttää eniten olohuoneen kulmassa oleva tyylikäs nojatuoli, kun joku toinen voi rakastaa vaikka pientä posiliinista keijukaista.
Ehkä pölyt ois voinu pyyhkiä ennen kuvaamista – mutta todellisuus olis kadonnut 😀

Itselläni on myös tietyt lempikohdat meidän asunnossa. Näihin ei kuulu keittiön pöytä, eikä ainakaan pyykkikaappi. Itse en ole myöskään niin tarkka sisustuksen suhteen. Meillä ei ole vaikkapa parin tonnin nojatuolia, vaikka jokaisella sisustushullulla semmoinen olisikin. Itse en halua ostaa tuhansien eurojen sisustuselementtejä, koska ne yleensä ei edes miellytä mua. Tykkään muista asioista. 

Omasta mielestä yksinkertainen on kaunista. Meillä on pääosin musta-valkoinen värimaailma. Josefiinan huoneessa on värejä enemmän, koska omasta mielestä lapsen huone kuuluu olla lapsen näköinen. Tytön lempiväri on vaaleanpunainen, joten sitä sitten löytyy hieman. Josefiina on myös hulluna autoihin, joten huoneessa on myös autoja. Mun lempparikohta Josefiinan huoneessa on lipasto ja sen päällä olevat pehmot.

Meidän pieni valokuvaseinä on yks mun lemppareista. Elämän tärkeitä hetkiä ja ihmisiä. Meidän perhe, mun tärkeät pikkusisarukset ja rakas kummipoikani. Meillä on oikeasti hyvinkin vähän seinillä valokuvia. Näiden kuvassa näkyvien kuvien lisäksi on ainoastaan molempien tyttöjen 1v kuvat teetettynä jättikokoisiksi tauluiksi.

Musikaalisuus on yksi meidän perheen jutuista. Tytöt tykkää soittaa nokkahuiluja, kitaraa, ukulelea, rytmimunia. Itse tykkään laulamisesta ja myös pianon soittaminen on jees. Oonkin ihan kahden vaiheilla haenko Idolsiin nyt kun tytöt on isompia vai jämähdänkö kotilaulajaksi? Esiintyminen ei jännittäisi esiintymiskokemuksien takia, joten homma ei ainakaan siihen kaatuisi. Musikaalisuus näkyy myös meidän kodissamme.

Ensimmäinen näkymä kun astuu kotiovesta sisälle! Silmiin pompsahtaa osa lasten ulkovaatteista, sekä Mallorcalta ostettu seinällä roikkuva koriste. Itse tykkään tästä näkymästä, jossa tietenkin vaatteet vaihtuu hieman vuodenajankin mukaan.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X