Näin teet parhaat täytetyt patongit
Meidän perheen viikonloppuherkku on ollut nyt useampana viikonloppuna täytetyt patongit. Mies, joka tykkää hifistellä ruuan kanssa ja tavoittelee aina täydellistä makukokemusta on kehitellyt myös meidän perheen patonkien täyttämisen huippuunsa. Täytetyissä patongeissa on se hyvä puoli, että jokainen saa valita patonkiinsa juuri itselleen sopivat täytteet. Täytetyt patongit on myös nopea ja helppo tehdä.
Olemme käyttäneet kaupan valmiiksi paistettuja patonkeja. Pelkästään täytettynä patongit ovat hieman kuivia. Me (siis mies) halkaisee patongit ja laittaa niiden päälle levitettä ja juustoa. Kuvissa patonkien päällä on levitettä ja juustoraastetta sekä kaapista löytyneiden cheddar-juustojen paloja. Patonkeja ei halkaita kokonaan, vaan ne jätetään toisesta reunasta kiinni. Halkaistut, voidellut ja juustolla täytetyt patongit laitetaan 180 asteiseen uuniin noin viideksi minuutiksi. Täydellinen lämpötila ja aika ovat uunikohtaisia. Kokeilemalla selviää. Patongeista ei ole tarkoitus paistaa kovia.
Täytteeksi patonkiin
Juusto
Mozzarella
Erilaiset leikkeleet
Salaatti
Tomaatti
Kurkku, suolakurkku
Paprika
Oliivit
Aurinkokuivattutomaatti
Kuivattu sipuli
Kastikkeet
Maustetut majoneesit
Salaatinkastike
Oliiviöljy
Balsamico
Sweet chili
Suolaa, pippuria
Jaa oma kokemuksesi