Moikka!

Joannan 1v synttärit lähestyy. Meno on sellasta että KOKOAJAN saa mennä tytön perässä, siirtää sellasista paikoista pois mihin ei saa mennä, kontataan, seisotaan ja kurkotellaan kaikkea, kävellään eteenpäin tukea ottaen sohvasta,seinistä ja lipastoista. Joanna myös ottaa reippaasti askelia eteenpäin kun pitää käsistä kiinni.
Tosi outoa että vuosi on pian mennyt. Vastahan Joanna syntyi ja hänet nostettiin mun syliin. Mut niinhän kaikki sanoo, että se vauvavuosi menee hujauksessa. Jotenkin on haikeaa kun hän ei pian enään ole vauva vaan taapero, mutta toisaalta taas odotan ensvuotta innolla kun Joanna on isompi ja kokoajan voi tehdä enemmän asioita yhdessä. Joanna aloittaa päiväkodin helmikuussa ja itse palaan töihin tammikuun puolessa välissä. Vaikka mua jännittää hirveesti Joannan päiväkodin aloitus, niin on kiva päästä itekin töihin ja luultavasti (toivottavasti) saan myös muuta työtä entisen ohelle ainakin. Varmasti päiväkodin aloitus sujuu hyvin, vaikka eka viikko saattaa olla vaikeampi.
Mutta olen monelta kuullut, että helpommin aloitus menee nyt, kun että olisi 2-3 vuotias aloittaessaan. 

Tää vuosi on ollut raskas, uutta vauva-arkea, iskän kuolema, huoli Äidistä ja veljestä, huoli isovanhemmista, henkilökohtaiset asiat, korona..
Toivottavasti tilanne (korona) normalisoituu ensvuonna. Vaikka vuosi on ollut raskas, niin samalla ikimuistoinen vauvavuosi. Nyt on ihanaa tunnelmoida joulua ja tää loppuvuosi on aina juhlan aikaa, kun on siskon lasten synttärit, Joannan synttärit, joulu, uusivuosi, ja itse juhlin nyt tulevana viikonloppuna omia synttäreitäni. Täytän siis pyöreitä vasta joulukuun lopussa, mutta koska joulukuu on jo täys, niin juhlitaan nyt pienellä naisporukalla niitä. Synttäreistä tulee muuten sitten tänne postaus. Tammikuun alun voi ottaa sit vielä rauhassa, ennen kun uusi arki alkaa. 👍
Joannalla on nyt viisi hammasta. Tuli kolme hammasta samaan aikaan, ja heti on lisää tulossa. Ylös tulossa pari lisää sekä alhaalla näkyy yks olevan tulossa pian. Yöt on ollut hampaiden takia levottomia (aamuyöt) mutta nyt taas näyttää menevän vähän paremmin. Lisäksi tässä kohtaa saattaa olla jotain unitaantumaa. Jännä että heinäkuussa tuli ensimmäiset kaksi alaetuhammasta, ja nyt vasta tulee lisää.
Toinen päivä joulukuuta on Joannan vuosineuvola. 
Lauantaina kannattaa seurailla mun instatiliä, kun vietetään mun synttäreitä. Ollaan menossa syömään ja meillä on sviitti jossa on oma sauna. Tää on eka yö erossa Joannasta. Ja oon tässä vähän aikaa jännittänyt. Kyllä se on niin, että Äitiä jännittää vaikka tiedän että kaikki menee hyvin iskän kanssa ❤  tekee hyvää päästä naisten kesken vähän tuulettumaan pitkästä aikaa. Juuri mietin millon oon viimeks jossain ollut, kun en tietty raskausaikana ollut iltoja viettämässä, niin se on varmaan alkuvuotta 2019.
Suurinosa meistä on Äitejä, joten ollaan kyllä tuleva ilta ansaittu. 
Huomenna 27pvä on tasan vuosi siitä, kun menin äitiyspolille ultraan ja jäin siitä sitten osastolle. Vitsit sitä jännityksen määrää. Ja monen päivän odotus käynnistyksineen😀 
Kivaa tulevaa viikonloppua! 
Kiitos kun luit!
<3Miia

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X