Moi!
Joulu tuli ja meni. Joka vuosi on haikea olo, kun joulu on ohi, mutta nyt ei. Nyt on vaan helpottunut olo, kun pian vuosi vaihtuu. Varmaan monet ajattelee näin tän korona vuoden jälkeen.
Jouluna käytiin syömässä vanhemmilla aattona sekä joulupäivänä. 
Mulla oli joulumieltä koko joulukuun, ja aina kestänyt sinne kuun loppuun saakka, mutta aattona ei tuntunut samalta. Nyt oli jotenkin outo olo. Oli ihanaa syödä hyvää ruokaa ja käydä kylässä, mutta tää oli eka joulu ilman iskää, ja se vaikutti mielialaan. Iskä oli jouluihminen ja yhdisti kumminkin meidän perhettä. Sitten mielessä oli paljon lapsuuden joulut ja niistä tuli haikea olo. 
Mun oli tarkoitus tehdä ihan kunnon joulupostaus, mutta tää jääkin melko lyhyeksi. Alla kuvia ja kommenttia kuvista ❤ 

Laitettiin kuusi 21 päivä, kun oli kolme yötä jouluun..💕 Joanna ei oo yrittänyt koskea palloihin eikä juurikaan oksiin. Katsellut vaan. Eli hyvin meni kuusen kanssa, kun mietittiin uskaltaako laittaa aitoa vai ei. 

Leivoin aaton aattona appelsiini-suklaakakkua. Tänään vielä syötiin ja oli niin hyvää. Kuivakakku vaan paranee vanhetessaan. 

Aaton aatto iltana syötiin juustoja ja suolakeksejä, ja juotiin pari lasia viiniä. Punaviini on parasta juustojen kanssa. Katsottiin Napapiirin pikajuna sekä Yksin kotona. 

Joannalla oli heti aamusti kovat leikit menossa pallomeressä. 

En tie miltä tuntuis, jos aattona ei tulis Joulupukin kuumalinjaa. Se kuuluu aatto aamuun ja sivusilmällä seuraillaan. Lähetin sinne heti joulukuun toinen päivä kuvan Joannasta joulutervehdyksineen, mutta eipä päässyt lähetykseen vaikka olin ajoissa tällä kertaa 😀

Meillä oli kotona vain muutama lahja jotka tuli mun Äidiltä. Muutama paketti odottaa vielä avaamista. Joanna tykkäs repiä paperia ja nauhoja. 

Syötiin lounaaksi riisipuuroa.

Joanna sai lahjaksi ton koirapehmolelun, mutta Alpo tykkäs siitä enemmän ja on nyt nukkunut sen vieressä 😀

Joanna sai lahjaksi mm. ”IPhonen” ja ”IPadin”. 

Tapanina kotona.

Odotan kyllä innolla tulevia jouluja, koska aikaa auttaa ja Joanna kasvaa. Lapsen ilo ja jännitys tekee joulun. Onneksi jouluna oli vähän lunta ja sitä on satanut kokoajan enemmän ja nyt sitä on kivasti. 
Tää vuosi on ollut raskas kun on sattunut kaikenlaista koronan ja vauvavuoden lisäksi. Mutta samalla vuosi on ikimuistoinen Joannan vauvavuosi ❤ 
Nyt katse kohti uutta vuotta ja odotan innolla arkea kun palaan töihin ja helmikuussa alkaa Joannan päiväkoti. 
Kiitos kun luit!
Hyvää uutta vuotta kaikille! 
<3Miia

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X