Moikka! 

Huomenna alkaa päiväkoti, eli ihan uusi vaihe meidän elämässä. Nyt on Joannan reppu pakattu ja kaikki valmiina huomista varten.

Perjantaina kävin Joannan kanssa tutustumassa päiväkodissa. Jäi tosi hyvä mieli paikasta ja päikkytädeistä. Maanantaina Joannan kanssa aloittaa neljä muuta samanikäistä lasta. Saattaa olla pientä tunnemyrskyä tulossa..❤️ kiva kun Joannan ryhmässä melkein kaikki lapset on ihan samanikäisiä. 

Siellä Joanna rohkeasti tutki ja leikki leluilla ja meni kaksikin kertaa tädin syliin. Jotain jutteli tädille ja ihanasti välillä vilkaisi, että onko Äiti vielä paikalla 😀 Olis ollut tosi kiva jos oltais päästy molemmat tutustumaan ja ehkä kauemminkin olla, mutta koronan takia vain toinen vanhemmista sai mennä, ja sellaseen aikaan kun kaikki muut lapset on ulkona. Joskus kuulin, että jossainpäin ei ollut lainkaan päästy tutustumaan, ja se oliskin tosi kurjaa. 

Oon tosi innoissani päiväkodin alkamisesta ja Joannalle tekee varmasti hyvää päästä päiväkotiin tän koronavuoden jälkeen. Hän on sellanen luonteeltaan, että varmaan on leikeissä kovasti mukana ja saa hyviä ystäviä. 

Aloitetaan päiväkoti niin, että Joanna on alkuun lyhyttä päivää siellä. Iskä vie aamusti ja mä pääasiassa aina haen hänet. Alkuviikon ainakin haen lounaan jälkeen, eli Joanna ei jää heti päiväunille sinne. Katsotaan jos loppuviikosta (riippuu kuinka viikko siellä sujuu) Joanna jäisi päiväuniin saakka, eli hakisin hänet sitten välipalan jälkeen. 

Yöt ovat sujuneet nyt hyvin, mutta saa nähdä miten käy kun päikky alkaa. Varmaan Joanna tulee olemaan tavallista väsyneempi. Joanna on nyt nukkunut oikeestaan yhdet päikkärit, mutta viikonlopun aikana nukkunut kahdet, yhden lyhyet ja yhdet pidemmät unet. Mutta koitetaan pysyä noissa yksissä päikkäreissä. Nyt silti voi joutua lisäämään päikkäreitä, jos yöt kovin huononee. Ensviikolla tulee kuulumisia ensimmäisestä päiväkoti viikosta ❤️

Vihdoin ja viimein mulla on käytössä oma puhelin ja se toimii!

Kiitos kun luit! <3Miia

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X