Moikka!

Joannan flunssa ei mennytkään viimekerralla ohi kun kirjoitin siitä. Kuukauden ainakin kesti, ja nyt on vielä jotain yskää, mutta hoidossa hän on. Me oltiin miehen kanssa myös molemmat vähän flunssaisia vuorotellen. Joanna meni tuossa välissä kyllä päiväkotiin, mutta sit sieltä soitettiin että on taas tosi räkäinen. Kuumetta ei ollut kertaakaan, vaan tosi räkäinen ja yskää. Arki on nyt pyörinyt normaalisti, kun vaan toi yskä vielä loppuisi. 
Jonsku vauhdissa tässä kuvassa 😀
Päivät ovat menneet flunssan takia suurimmaksi osaksi kotona ja töissä. Oltiin vuorotellen kotona Joannan kanssa. Ei ole oikeen tapahtunut mitään, kun koronan takia ei kauheesti tule ketään nähtyä, tai missään käytyä.
Odotan pääsiäistä kun on pidempi vapaa, jos lähdettäis Porissa käymään, niin näkisi Äitiä ja varmaan myös siskoa ja hänen lapsiaan. Sitten ollaankin jo huhtikuussa. Kaikki lumet sais sulaa äkkiä niin tiet kuivuisi. 
Laitoin multaan popcornin siemeniä niin saa nähdä onnistuuko, pientä alkua näkyy jo 🙂 viimevuonna se ei oikeen onnistunut, kun kasvua tuli ihan olemattomasti.. Ulkona on muutama narsissi ja ostin keltaisia tulppaaneja. Sitten on pieniä suklaamunia koristeena. Kai ne tulee myös syötyä 😀
Kun vähän vielä noi päätiet sulaisi ja kuivuisi enemmän, niin aijon käydä kokeilemassa miten juokseminen sujuu. Uudet lenkkarit pitää hankkia ennen sitä.
Tää juustolautas-kuva on parin viikon takaa, kun syötiin juustoa ja muita herkkuja punaviinin kera. Niin hyvää, kun harvoin syö.

Seuraava postaus tulee pääsiäisen jälkeen!
Kivaa pääsiäistä kaikille!☀️
Kiitos kun luit!
<3Miia

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X