Mainos: Preeco Trading Oy 22.04.2021

Kolme tapaa säästää aikaa ja helpottaa arkea!

Perhearki on ihmeellistä ja ihanaa, mutta myös aikaa vievää. On siivoukset, pyykinpesut, lastenhoito, leikkiminen, työt ja omasta kunnostaankin pitäisi pitää huolta, mutta tunnit eivät tunnu riittävän päivässä kaikkeen. Muutamilla hankinnoilla aikaa saa kuitenkin säästettyä, ja nämä tunnit voidaan käyttää perheen yhteisiin hetkiin, tai vaikka vanhempien ihan omaan aikaan.

1. Automatisoi ikävät siivoustyöt

Automaatio on tämän päivän sana paitsi työpaikoilla, nyt myös kotona. Erilaisia robottityökaluja on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta yllättävän harva on tarttunut niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin.
Myös teknologiat kehittyvät alati, joka tarkoittaa että esimerkiksi robotti-imurit tarjoavat yhä enemmän mahdollisuuksia kotien siivouksen ”ulkoistamiseen”. Akkukäyttöisen robottipölynimurin voi ajastaa imuroimaan esimerkiksi työpäivän aikana, jolloin koti on aina siisti kotiin tullessa.

Nykyaikaset robotti-imurit pärjäävät entistä paremmin erilaisissa asunnoissa. Ne pystyvät ylittämään jopa 2 cm korkuisen esteen, joten kynnykset eivät juurikaan haittaa niiden menemistä. Matala robotti-imuri osaa myös väistää seinät sekä huonekalut, ja mahtuu näppärästi matalammankin sohvan ja sängyn alle.

Parhaimmillaan jopa 180 minuuttia aktiivista siivoamista kestävät akut riittävät isommankin lattiapinta-alan siivoamiseen.
Nyt saatavilla on myös robottimoppi, joka puhdistaa pinttyneemmänkin tahran lattiasta, ja jättää raikkaan tuoksun asuntoon. Myös robottimopit kuten robotti-imuritkin toimivat näppärästi älypuhelimella.
Laadukkaan ja monipuolisen valikoiman löydät esimerkiksi suomalaisen EVX storen verkkosivuilta.

2. Säästä aikaa salireissuissa

Kaiken muun hässäkän keskellä on aina tärkeää pitää huolta myös omasta kunnosta ja jaksamisesta. Terve ja hyväkuntoinen kroppa helpottaa arjessa jaksamista, mutta kuntosalille on harvoin aikaa lähteä, varsinkaan jos lapset ovat kovin pieniä.
Onneksi kuntosalilaitteet saa helposti myös kotiin, vaikka ovelle kannettuna. Jos kotoa löytyy esimerkiksi juoksumatto, on tehokas juoksulenkki helppo ja nopea suorittaa esimerkiksi lasten mentyä nukkumaan, eikä kotoa tarvitse poistua.

Nykyaikainen juoksumatto on hiljainen, tarjoaa entistä mukavamman juoksukokemuksen, ja useimmiten se on myös kokoontaitettava, eikä se vie paljoa tilaa pienemmästäkään asunnosta.
Juoksumatot tarjoavat myös reilusti kasvuvaraa, sillä niitä voi alkuun käyttää kävelymattoina. Jo kävelyllä on runsaasti mahtavia terveysvaikutuksia. Se esimerkiksi parantaa kuntoa, vahvistaa kroppaa ja helpottaa stressiä.
Gorilla Sports on yksi Suomen kattavimmista kuntoiluvälinekaupoista, ja verkkokauppa tarjoaa hyvän valikoiman laadukkaita juoksumattoja edullisella kotiinkuljetuksella ja kahden vuoden takuulla.

3. Ajan säästäminen voi olla myös herkkulista

Grillikauden hittituote on pizzauuni, ja se on todella herkullinen ajan ja vaivan säästäjä. Lapset, kuten aikuisetkin, saattavat olla usein nirsoja ruokiensa kanssa, mutta harva kieltäytyy maittavasta pizzasta, joka valmistuu ennätysajassa.
Pizza on mahtava ruoka myös lapsi perheissä, sillä lasten on helppo ja mukava osallistua ruoanlaittoon, laittamalla omat täytteensä pizzoihin. Kun lapsi on itse saanut tehdä ruoan, maistuu se myös paremmalta. Toimii erinomaisesti myös niin lasten kuin aikuistenkin juhlissa.

Pizzauunit mahdollistavat herkullisen kiviuunipizzan valmistumisen jopa minuutissa, jonka lisäksi niissä voi valmistaa myös kesän muita herkkuruokia, kuten lihaa, kalaa ja vihanneksia. Pizzauuni onkin täydellinen lisä kaikkiin kesäkeittiöihin, tai sitä voidaan käyttää pääasiallisena ruonlaittovälineenä puutarhassa.

Pizzauunit ovat näppärän kokoisia, joten ne on helppo ottaa mukaan myös vaikka mökille ilman purkamisia.

Pizzauunit kannattaa hankkia Preeco.fi verkkokaupasta. Laajan valikoiman lisäksi saat ilmaisen toimituksen lähipostiin.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X