Mainos: Libero 11.06.2021

Liberon kuvakilpailun säännöt

Järjestäjä

Kilpailun järjestäjäna toimii Otavamedia Oy (y-tunnus 0196807-2), Firdonkatu 2T 151, 00015 Helsinki

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat kaksplus.fi-sivustoa lukevat yksityishenkilöt pois lukien arvonnan järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Yksityishenkilöt voivat osallistua arvontaan vain kerran.

Osallistumistapa

Kilpailuun voi osallistua 14.6.2021 ja 27.7.2021 välisenä aikana.

Kilpailuun osallistutaan lähettämällä valokuva, perusteluteksti ja yhteystiedot Liberon artikkelissa sijaitsevan lomakkeen kautta.

Palkinto ja voittajien valinta

Libero valitsee osallistujien joukosta finalistit, joista Kaksplussan lukijat saavat äänestää suosikkinsa syyskuun 2021 aikana. Äänestyksen voittaja ratkeaa syyskuussa ja se julkistetaan Kaksplussan Facebook- ja Instagram-kanavalla.

Voittaja palkitaan noin 200 € arvoisella Liberon tuotepaketilla, joka sisältää hauskan haiviitan, Libero perusvoiteen, Libero öljyn, Libero puhdistuspyyhkeitä sekä valikoiman Liberon vaippoja. Kilpailun pääpalkinto on voittajalle veronalaista ansiotuloa.

Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan lisäksi noin 100 € arvoinen Liberon vaippasetti. Arvonta suoritetaan 28.7.2021.

Mikäli finalisteja tai palkinnon voittajia ei tavoiteta hänen osallistumisen yhteydessä antamansa sähköpostiosoitteen kautta 5 päivän kuluttua ilmoituksen lähettämisestä, valitaan tilalle uusi voittaja / finalisti.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaaviin.

Palkinnot toimitetaan vain Suomessa oleviin osoitteisiin järjestäjän kustannuksella. Palkinnon saaja vastaa kaikista muista tavarapalkinnon käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Henkilötietojen käsittely

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja säilytetään kolme kuukautta kilpailun päättymisen jälkeen. Yhteystietoja käytetään ainoastaan finalistien sekä voittajien kontaktoimiseen ja palkintojen toimittamiseen. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta. (Katso erityisesti kohta 16).

Muut ehdot

Kilpailun järjestäjä ei ole vastuussa vahingosta tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai väitetään aiheutuneen, suoraan tai epäsuorasti, osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä vioista tai muista syistä, jotka saattavat estää tai haitata henkilön mahdollisuutta osallistua tähän kilpailuun.

Järjestäjä sitoutuu maksamaan näissä virallisissa säännöissä mainituista palkinnoista aiheutuvat mahdolliset arpajaisverot. Kilpailun pääpalkinto on voittajalle veronalaista ansiotuloa.

Kaikki arvontaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X