Lapsi mullistaa niin vanhempien arjen kuin kodin varustuksen. Etenkin ensikertalaiset vanhemmat voivat olla aluksi hukassa vauva- ja lastentarvikkeiden kanssa, sillä markkinoilta löytyy paljon tarvikkeita eri ominaisuuksilla. Hintavertailupalvelu Hintaopas otti selvää, mitkä ovat tällä hetkellä suomalaisten suosituimmat lastenvaunut, -rattaat, turvaistuimet ja itkuhälyttimet.

Puolueeton palvelu listaa 830 verkkokaupan hinta- ja tuotetiedot ja järjestää kaupat automaattisesti halvimmasta kalleimpaan. Hintaoppaassa voi myös vertailla lastentarvikkeiden ominaisuuksia ja ulkoistaa hintojen seuraamisen hintavahdille, joka ilmoittaa kun tuotteen hinta laskee.

 

Ole tarkkana. Vaunuostoksilla ja voit säästää yli 500 euroa

Yksi isoimmista lapsiperheen hankinnoista on lastenvaunut, joiden suosio on syksyn aikana kasvanut merkittävästi Hintaoppaassa. Syys-lokakuun aikana lastenvaunuja on haettu yli 85 prosenttia enemmän kuin viime vuoden vastaavana ajankohtana.

Hintaoppaassa suosituimmat vaunumerkit ovat Britax, Bugaboo ja Beemoo. Vaunut ovat usein kovassa käytössä, joten niiden on oltava turvalliset ja mukavat lapselle sekä helppokäyttöiset niitä työntävälle. Vaunuhankinnoissa on hyvä huomioida myös erilaiset lisävarusteet, pyörät, säätömahdollisuudet ja kokoontaittuvuus.

Vaunukategorian suosituin malli on tällä hetkellä paljon kehuttu Britax Smile 3 -matkajärjestelmä, joka sisältää vaunut ja Britax Primo -turvakaukalon sekä jalustan. Yhdistelmävaunut kasvavat lasten mukana, sillä ne on kätevä muuttaa rattaiksi isommille lapsille. Halvimmillaan koko setin saa tällä hetkellä 768,90 eurolla, kun kalleimmillaan hinta voi olla jopa 1399,00 euroa. Hintaoppaan avulla voitkin säästää yli 630 euroa.

Suosituimmat lastenvaunut -ja rattaat sekä halvimmat hinnat

  1. Britax Smile 3 (Matkajärjestelmä), halvin hinta 768,90€
  2. Bugaboo Donkey 3 Duo (Sisarus-/yhdistelmärattaat kahdelle), halvin hinta 1 525,00€
  3. ABC Design Viper 4 (Sisarus-/yhdistelmärattaat), halvin hinta 483,90€

Katso kaikki lastenvaunut, lisävarusteet ja hinnat täältä.

Paljon liikkuvat ja matkustavat ostavat lastenvaunujen rinnalle pienemmät matka- tai juoksurattaat, jotka mahtuvat kätevästi myös auton takakonttiin. Tällä hetkellä Hintaoppaassa suosiossa ovat Moweo Lite+ -kaupunkirattaat ja Thule Urban Glide 2 -lenkkirattaat, jotka sopivat niin kaupunkikäyttöön kuin maastoon.

Vertailutyökalu auttaa oikean turvaistuimen valinnassa

Kuten lastenvaunujen, myös vauvan turvakaukalon tai taaperon turvaistuimen valinta voi olla haastavaa lukuisten vaihtoehtojen ja ominaisuuksien vuoksi. Hintaoppaan vertailutyökalu tekee tuotevertailun puolestasi ja näyttää kätevästi rinnakkain eri ominaisuudet ja eroavaisuudet.

Turvaistuimissa suosituin merkki on tällä hetkellä Britax, ja Hintaoppaan suosituin malli 9-25-kiloisille lapsille suunniteltu Britax Max-Way. Kyseisen turvaistuimen hinta vaihtelee verkossa 235 eurosta 319 euroon. Vertailemalla hinnan ennen hankintaa voitkin säästää mukavan summan.

Suosituimmat turvaistuimet ja halvimmat hinnat

  1. Britax Max-Way, halvin hinta 235,00€
  2. Britax Max-Way Plus, halvin hinta 298,89€
  3. Britax Dualfix II R, halvin hinta 338,00€

Katso kaikki turvaistuimet ja hinnat täältä.

 

Modernista itkuhälyttimestä löytyy kamera, rauhoittava yövalo ja kehtolauluja

Mikäli lapsi nukkuu esimerkiksi ulkona vaunuissa tai toisessa kerroksessa, on itkuhälytin erittäin kätevä laite. Itkuhälyttimiä on saatavilla nykyään paljon erilaisilla ominaisuuksilla varustettuina sekä eri hintaluokista.

Hintaoppaan suosituimmat itkuhälyttimet ovat Padwico 850 ja Capidi Baby Alarm, jotka molemmat saavat kehuja pitkästä kantavuudesta. Padwico 850:n kantama ulkotiloissa on 500 metriä, ja Capidi Baby Alarm -itkuhälyttimen 800 metriä.

Itkuhälyttimen edistyneitä ominaisuuksia ovat kamera, rauhoittava yövalo, kaksisuuntainen kommunikointi ja erilaiset kehtolaulut, jotka löytyvät muun muassa Hintaoppaan kolmanneksi suosituimmasta Netgear Arlo Baby ABC1000 -itkuhälyttimestä. Suositun hälyttimen hinnat vaihtelevat myös merkittävästi eri verkkokauppojen välillä. Kyseisen mallin saa halvimmillaan 198,90 eurolla, kun kalleimmillaan hinta pomppaa jo 273,55 euroon. Käyttämällä hetken hintavertailuun voitkin säästää lähes 75 euroa.

Suosituimmat itkuhälyttimet ja halvimmat hinnat

  1. Padwico 850, halvin hinta 102,90€
  2. Capidi Baby Alarm, halvin hinta 78,86€
  3. Netgear Arlo Baby ABC1000, halvin hinta 198,90€

Katso kaikki itkuhälyttimet ja hinnat täältä.

Maksuton Hintaopas-sovellus saatavilla Apple ja Android -puhelimille.

Hinnat tarkistettu 28.10.2020

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi