Mainos: Kaupallinen yhteistyö: Semper 09.04.2019

Osallistu Semper arvontaan ja voita liput Lapsimessuille

Semper tietää mistä lapset pitävät ja mitä he tarvitsevat. Semperin lastenruoka on luonnollista ruokaa ja se on valmistettu parhaista mahdollisista raaka-aineista. Konstailematonta, hyvää ja ravinteikasta ruokaa purkista tai pussista. Ilman säilöntäaineita. Semperin lastenruoka säilötään painekeittämällä, siksi lastenruokapurkista kuuluu naksahdus, kun avaat sen. Valmistuksessa käytetään luonnollisia aineksia, kuten makeita ja mehukkaita Nantes-porkkanoita, aitoa italialaista pastaa sekä auringossa kypsyneitä tomaatteja. Ei lisättyä sokeria, aromeja tai muita outoja lisäaineita.

Kuin kotiruokaa!

Otavamedian rakastetut perhebloggaajat testasivat Semperin soseita ja ihastuivat aitoihin makuihin. Puhtaat raaka-aineet ja miellyttävä koostumus, ihan kuin kotiruuassa, mutta vaivatta ilman kokkaamista!

Kuva Nea Martikainen

Voin myöntää sen, että mä en ole soseiden tekijä. En vaan millään jaksa tai ehdi höyrytellä monia eri kasviksia, soseuttaa ne ja annostella pakkaseen. Ostan soseet mieluummin valmiina. Enkä koe kaupan valmissoseiden olevan millään lailla huono vaihtoehto.
– Nea, In the little cottage – blogi

 

Semperin valikoimista löytyy vaihtoehtoja vallan mainiosti isommillekin lapsille (tai miksei aikuisillekin, hedelmäsoseet ovat mitä parhaimpia esimerkiksi juustokakkujen kiilteenä, puuron joukossa tai ihan sellaisenaan) ja luomutuotteitakin on saatavilla lukuisia.
– Tiia, Lasten tapaan – blogi

Semper on mukana Lapsimessuilla – kilpailu on päättynyt!

Löydät Semperin osastolta 6d71. Tule maistelemaan herkullisia ruokia lapsille ja osallistumaan hauskoihin aktiviteetteihin!

Nyt voit voittaa liput itsellesi ja perheellesi Lapsimessuille! Jätä yhteystietosi alle ja osallistut arvontaan. Arvomme 2 kpl messulipupaketteja (Paketissa 4 lippua). Paketin arvo 79 €. Arvonta suoritetaan torstaina 11.4. ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Liput toimitetaan sähköisesti voittajille 11.4.2019.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä!

Kommentit (1)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X