Mainos: Sortter 16.09.2021

Sortter on yksi Suomen kattavimmista lainavertailupalveluista

Parhaan koron takuuta tarjoavan vertailusivusto Sortterin avulla tavoitat kymmeniä eri pankkeja ja rahoituslaitoksia yhdellä lainahakemuksella. 

Kotimaisen Sortterin lainavertailu on laajentunut vuonna 2021, kun lähes viisi uutta pankkia liittyy vertailuun. Uusien pankkien myötä palvelusta voi saada henkilökohtaisen lainatarjouksen yli 20 eri luotonantajalta.

Sortterin markkinointijohtaja Lauri Miettisen mukaan lainanantajien määrän kasvaminen palvelee ennen kaikkea kuluttajien etuja. Mitä useampi lainanantaja kilpailutukseen osallistuu, sitä varmemmin kuluttaja saa juuri hänelle sopivan lainatarjouksen.

– Eri rahoituslaitosten hinnat sekä lainaehdot poikkeavat toisistaan ja vaihtelevat myös asiakaskohtaisesti. Lainojen vertailu siis kannattaa, jotta löydät tarpeitasi vastaavan lainan sopivine lainaehtoineen, Miettinen neuvoo.

Kilpailuttamalla voit säästää tyypillisesti jopa 1 038 euroa

Kilpailuttamalla lainasi Sortterilla voit saada yhdellä hakemuksella jopa kymmeniä lainatarjouksia, joista pääset valitsemaan edullisimman.

– Tilastojen mukaan Sortterin asiakkaat säästävät tyypillisesti 1 038 euroa luottokustannuksissa, kun vertaillaan edullisimpia ja kalleimpia lainatarjouksia keskenään, Miettinen kertoo.

Pienin korko ei välttämättä tarkoita edullisinta lainaa, joten Sortterin lainavertailun tarjoukset esitetään hintajärjestyksessä edullisimmasta kalleimpaan aina todellisen vuosikoron mukaan.

– Kuluttaja voi luottaa siihen, että edulliselta näyttävä laina on myös oikeasti edullinen, Miettinen korostaa.

Ainoana toimijana Suomessa Sortter tarjoaa lainoille parhaan koron takuun. Parhaan koron takuu tarkoittaa sitä, että mikäli lainan kilpailuttamisen jälkeen löydät valitsemasi lainan edullisemmin, Sortter hyvittää sinulle niiden välisen hintaerotuksen.

Sortterin avulla vertaat myös puhelinliittymät, kryptovaluutat ja paljon muuta

Vaikka lainan tai kulutusluoton kilpailuttaminen ei olisikaan juuri nyt sinulle ajankohtaista, vierailu Sortterin sivustolla voi olla kannattavaa. Lainojen lisäksi palvelussa voi vertailla muun muassa luottokortteja, puhelinliittymiä ja kryptovaluuttoja.

  • Puhelinliittymät
  • Säästötilit
  • Luottokortit
  • Kryptovaluutat
  • Sijoitussovellukset
  • Mobiililompakot

Sortterin palvelutarjonta laajenee entisestään lähitulevaisuudessa, kun sähkösopimusten vertailu ja kilpailutus tulee osaksi jo ennestään kattavaa palvelukokonaisuutta.

X