Pikapano

Lyhyt kuvaus kahden valveilla olevan kesähetkestä


Eräässä Suomenlahden saaressa vietettiin yhdistyksemme kesäjuhlaa. Saaressa oli iso huvila. Tosi iso 1900-luvun alun tyypillinen rakennus. Sitä vuokrattiin eri tarkoituksiin ja omistaja taisi olla jokin lähikunnista. Sauna oli rannalla jonka kupeesta lähti pitkä kivilaituri, johon veneitä useita kiinnitettynä, niin kuin minunkin.

Kesäjuhlat olivat siis menossa. Perheitä lapsineen. Pariskuntia, naisia ja miehiä yhteisessä ilonpidossa. Kaikki olivat tuttuja tai ainakin keskenäään puolituttuja. Saunottiin ja ilakoitiin, uitiin jne. Sitä normi tissuttelua ym. Iltanuotiolla jutustelua ja naurua, sisällä talossa soi musiikki ja tanssittiin.

Iltayöstä, jo hämärässä kävelin rannalla ja etsiskelin vaimoani. Jonnekin hän oli kadonnut. Oli alkanut tekemään mieli vähän lämmintä naisenvartaloa ja siksi vaimoa jo kaipailin. Kävelin laiturille ja silloin eräässä veneessä pilkahti vaalea pörröpää kajuutan ikkunassa. Pysähdyin laiturilla ja yritin salaa hieman tirkistellä veneeseen. Hetken kuluttua kyseinen pörröpää tuli ulos kannelle ja ehdin liikkeelle kohti omaa venettäni. Matalaääninen kutsu kuului takaani joka pyysi palaamaan ja istahtamaan viereensä kannelle, vähän vaan viiniä maistelemaan. No minähän menin ja istahdin. Rouva oli, sanoisinko puolituttu. Näppärän näköinen ja varmaan kaikella tavalla hyvä. Sanotaan nyt hänen nimekseen vaikka Maija. Maija valitti hieman katkerana sitä, että oma ukko oli seurustellut viskinsä kanssa liikaa ja sammuneena makasi nyt kajuutassa. Itse Maija sanoi suoraan, että häntä panettaa, ja siitä se minun patukkani heräsi. Maija sanoi olevansa valmis ihan mihin vaan ja missä vaan .

Löysimme itsemme ohjaushytin sohvalta. Mies kuorsasi kajuutassa. Maija oli tosi aktiivinen ja hetkessä hän oli kuorinut housuni nilkkoihin. Hän tarttui kaluuni venytellen esinahkaa terskan yli ja veteli taas alas. Kevyesti hän puristeli kivespussia ja hetkessä oli jo toinen kives hänen suussaan ja sitten vaihto. Sormi hyväili peräaukon ympäristöä. Eikä aikaakaan, kun koko patukka olikin suussa ja alkoi kunnon imutus. Tunsin hampaiden näykkivän ja kielen pyörivän terskalla. En voinut muuta kuin nojautua taakse ja nauttia.

Maija nousi, sipaisi shortsit alas ja riisui paitansa. Nainen oli täysin alasti ja hän istahti syliini. Ilman sen kummempia leikkejä käsi otti vaativasti kalun haltuun ja ohjasi sen märkään, kuumaan syliin. Hänen imevä liikkeensä ikään kuin imi koko patukan syvälle pohjaan asti. Maija osasi konstit. Tunsin miten sykkivä kulli kuumeni ja paisui aina vaan. Sille se ainakin tuntui. Otin Maijan rinnat käsittelyyn, suutelin niitä ja imin. Puristelin käsin ja huohotin. Alitajuissani vilahteli pelko Maijan miehen heräämisestä ja sanoinkin siitä Maijalle. Mutta ei kuulema ollut pelkoa. No hyvä, annoin mennä ja niin antoi myös Maijakin. Hetken kuluttua olimme sohvalla ihan normaalissa rakasteluasennossa ja minä pumppasin. Maija inisi ja vastasi joka työntöön.

Pikaisesti hoidimme tämän luonnollisen toimituksen. Minulta tuli kuumat sylkäisyt Maijan vatsalle ja rinnoille. Siihen Maija sormin levitti spermat. Sanoi olevan ihana tunne sen kuivuessa iholle ja ikään kuin kiristävän. Hän lupasi nukkua alasti miehensä vierellä ja toivovansa miehenköriläänsä tuntevan rakastelun ja sen nesteitten tuoksun herätessään.

Se oli sitten vaan hyvää yötä ja menin pari venettä edemmäksi omaan lasikuituiseen. Siellähän se vaimokulta nukkui.
 

Yhteistyössä