Ovulaatiolaskuri

Haaveiletko raskaudesta? Raskaaksi tuleminen on mahdollista vain muutamana päivänä kuukaudessa. Ovulaatiolaskuri kertoo ovulaatiopäiväsi ja laskee hedelmällisimmän ajankohdan raskaaksi tulemiselle.

Lue myös, miten tunnistat ovulaatio-oireet.

Edellisten kuukautisten
alkamispäivä:

Kuukautiskiertoa kannattaa seurata säännöllisesti merkitsemällä ylös kuukautisten alkamispäivämäärä ja kuukautisten pituus. Seuraaviin kuukautisiin varautumisen lisäksi huomaat helpommin mahdolliset poikkeavuudet kierrossa. Kuukautiskierron seuraamista varten on tarjolla myös monenlaisia mobiilisovelluksia, joihin voi merkitä päivämäärien lisäksi huomioita mielialasta, mieliteoista ja yleisestä voinnista kuukautiskierron aikana.

Kuukautiskierron pituus

28


Kuukautiskierron pituus on hyvin yksilöllinen. Keskimäärin kuukautiskierto kestää 28 päivää, yleisimmin kierto on 23–35 päivän välillä. Kuukautiskierron katsotaan alkavan ensimmäisestä kuukautisvuotopäivästä ja päättyvän seuraavan kuukautisvuodon alkamispäivään. Monet naiset kokevat kuukautisten aikaan fyysisiä oireita, kuten vatsakipua, päänsärkyä ja turvotusta. Myös ovulaatiopäivät saattavat aiheuttaa monille oireita.


Hedelmälliset päiväsi ovat:
-
Ovulaatiopäivä: -

Mahdollinen
laskettu aika olisi:

-

Suosittelemme