Mesopotamia 1200eaa

”Orjalaiva tulee!”
Alhaalta kuulunut huuto havahdutti kuumuutta palatsinsa ylähuoneeseen paenneen Ishtarin. Hän nousi hitaasti vuoteeltaan ja meni parvekkeelle katsomaan. Ilma väreili. Persianlahden rannalla oli keskipäivällä aina kuuma, vaikka meri olikin hyvin lähellä. Ishtarin mielenkiinto heräsi. Laiva oli todellakin sama, joka oli pari kuukautta aiemmin lähetetty arvokkaassa maustelastissa Egyptin rannikolle. Oliko se onnistunut lastaamaan Egyptistä kelvollisia orjia? Kuningattaren mieli muuttui levottomaksi, eikä hän tahtonut enää palata sänkyynsä päivälevolle.

Ishtarin kävellessä alakertaan hieman laiskahkosti liikehtinyt palvelusväki terästäytyi. Jos kuningatar oli hereillä, heidänkin oli oltava. Ishtar komensi luokseen kolme naista, jotka oli erityisesti palkattu palatsiin huolehtimaan kuningattaren ulkoisesta olemuksesta. Naiset pesivät kuningattaren huolellisesti, huolehtivat asiaankuuluvat hennamaalaukset iholle sekä pukivat hänet. Kun kuningatar vihdoin pääsi kärsimättömänä liikkeelle, aikaa oli tuhraantunut kolmatta tuntia ja laiva oli jo köytetty satamaan. Onneksi mitkään viralliset muodollisuudet eivät alkaisi, ennen kuin valtakunnanpäänainen on paikalla.

Jopa kolmetuhatta vuotta sitten, kun valtakunnat olivat pienempiä ja omaleimaisempia ja orjuus huomattavasti nykyistä hyväksytympää, ei ollut itsestään selvää, että orjanhakureissu onnistuisi. Tällä kertaa se oli kuitenkin onnistunut. Kapteeni esitteli ylpeänä 18 tervettä ja hyväkuntoista miesorjaa, jotka olivat alun perin kotoisin Niilin yläjuoksulta. Kuningatar oli tyytyväinen ja käski vartijoiden saattaa orjat satamassa sijaitsevaan rakennukseen, joka oli tarkoitettu saapuvien orjien väliaikaiseksi asuinsijaksi. Kapteenille maksettiin luonnollisesti tuntuva korvaus retkestään.

Hädin tuskin oli henkilökunta orjatalossa ehtinyt ruokkia orjat ja pukea heidät kuningattaren määräämään lannevaatteeseen, kun Ishtar saapui paikalle ja käski asettamaan orjat riviin. Heidän kätensä olivat yhä turvallisuussyistä selän takana kahleissa, mutta muuten miehet näyttivät suhteellisen hyvävoimaisilta. Kapteeni oli selvästi ymmärtänyt tehtävänsä ja kohdellut heitä hyvin.

Ishtar valitsi viisi tummapintaisista miehistä, ja heidät vietiin pienempään huoneeseen, joka oli viihtyisästi sisustettu. Keskellä huonetta oli suuri, korotettu makuualusta. Huonetta reunustaville pöydille oli aseteltu tuoksuvia kukkasia, viinirypäleitä, vartaloöljyjä ja ylipäätään kaikkea, mitä kuningatar saattoi hetken mielijohteessaan toivoa. Huoneeseen tuli mukaan neljä aseistettua miesvartijaa, olivathan orjat vielä uusia, ja joku heistä saattaisi käyttäytyä varomattomasti. Viimeisenä huoneeseen asteli kuningatar itse. Hän riisuuntui, ja asettui hetkeksi makuualustalle katselemaan rivissä seisovia orjia. Nyt nekin orjat, jotka olivat aiemmin vaikuttaneet hieman henkisesti poissaolevilta, terästivät katseensa. Olivathan he viettäneet useita viikkoja laivassa, jossa naisia ei ollut lainkaan. Nyt heidän edessään makoili 27 vuotias valtionpäänainen, jonka iho oli heidän näkökulmastaan eksoottisen vaalea ja koristeltu käsivarsista ja nilkoista kiehtovin hennatatuoinnein.

Alaston kuningatar nousi ylös ja asettui seisomaan pelkässä lannevaatteessa olevien viiden orjan eteen. Kaikki orjat katsoivat häntä edelleen kädet selän taakse sidottuina. Yhden orjan lannevaate oli väistynyt kokonaan sivuun, kun paksu, ainakin parikymmentäsenttinen penis oli siirtänyt sen tylysti tieltään kohotessaan suoraan kohti taivasta. Orja näytti hivenen pelokkaalta, sillä hän ei tiennyt, mitä orjilta odotettiin, vaikka toivoen aavistikin, mitä kuningatar saattoi häneltä haluta. Ishtar osoitti miestä, ja vartijat siirsivät hänet erilleen. Lannevaatteiden kohoumia tarkasteltuaan Ishtar valitsi vielä kaksi miestä lisää jäämään kanssaan ja loput kaksi vietiin huomiota herättämättä pois huoneesta.

Kaksi vartioista irrotti käsikahleet ensin valitulta mieheltä ja hänet asetettiin parin metrin päähän makuualustasta niin, että nämä vartijat pitivät hänen käsivarsistaan kiinni. Kuningatar asettui vuoteelle niin, että hänen alaston jalkovälinsä aukesi suoraan suurikokoisinta, ensin valittua miestä kohti. Kaksi muuta vartijaa ohjasivat hiukan pienikoisemmat valitut orjat kuningattaren kummallekin sivulle. Ishtar hieroi heidän hyvin kehittyneitä vatsalihaksiaan ja kosketteli kovana seisovia elimiä, jotka eivät olleet pieniä nekään. Sivulla seisovien orjien tuli hyväillä kuningattaren reisiä ja vatsaa käsillään kunnes Ishtar ohjasi heidät hieromaan kovettuneita nännejään kostuneilla terskoillaan.

Suurinta orjaa pidettiin edelleen kiinni, ja hänen valtava sauvansa osoitti edelleen taivasta kohti. Mies hengitti nopeasti ja joutui parin metrin päästä katselemaan, kuinka kuningattaren jalkoväli punotti ja valui kosteutta makuualustalle. Hän joutui vielä näkemään senkin, kun toinen sivulla olleista orjista asetettiin nuolemaan kuningatarta sivulta niin, että suurella orjalla oli edelleen varsin esteetön näkymä ainoaan asiaan, mikä mahtui hänen päähänsä sillä hetkellä. Suuri orja alkoi jo uskoa, ettei hänen annettaisi koskettaa kuningatarta ollenkaan, joten hän yritti vaivihkaa kosketella itseänsä, mutta häntä kiinni pitävät kaksi vartijaa estivät sen.

Myös Ishtarin hengitys kiihtyi nuolemisen ja hyväilyn edetessä, mutta ennen kuin hän saavutti lakipisteen, komensi hän vartijoita siirtämään sivulla seisoneet orjat kauemmas. Suurin orja päästettiin nyt kokonaan irti ilman minkäänlaisia kahleita, mutta eipä ollut pelkoa siitä, että hän yrittäisi paeta. Suurikokoinen mies syöksyi suoraan kuningattaren jalkojen väliin ja työnsi itsensä sisään Ishtarin märkään pehmeyteen.

Kuningatar vinkaisi ja lakkasi hetkeksi hengittämästä kun musta mies työntyi hänen sisäänsä alkukantaisella vimmalla. Vartijat tarkkailivat huolellisesti, josko kuningatar antaisi pysähtymismerkin, mutta sellaista ei tullut. Musta elin oli niin iso, että se sai kuningattaren alavatsan kohoilemaan äärimmäisten nopeiden ja pitkien työntöjen tahdissa. Ison orjan silmät kääntyivät nurin päin ja hän tyhjensi täristen useiden viikkojen paineen kuningattaren sisään. Voipunut mies laitettiin takaisin kahleisiin ja vartija kysyi, halusiko kuningatar lisää. ”Olen täysin tyytyväinen, mutta saatte armon suorittaa uhrin rakkauden jumalattarelle.” Vartijat sitoivat loput kaksi orjaa ja siirsivät herkkiä alueita suojanneet alapanssarit syrjään. Moisen näytelmän katsominen pronssipaino etumuksella ei mahda olla helppoa. Vartijat laskivatkin nopeasti spermansa kuningattaren napaan, sen uskottiin tuovan hyvää onnea sitä enemmän, mitä tarkemmin lasti napaan osui.

Kuningatar hymyili tyytyväisenä. Tämä orjien kanssa leikkiminen oli hänelle hurmoksellista hupia, mutta jo tuohon aikaan osattiin katsoa ajankohta sopivaksi, ettei jälkeläisiä syntynyt. Ishtarilla oli kuitenkin muunlaisiakin suunnitelmia valtakunnan kehittämiseksi.

*****

Ishtar oli syntynyt kuninkaalliseksi. Tuohon aikaan Mesopotamian alue koostui vielä pienemmistä valtakunnista, ja kukin heimo vallitsi omaa aluettaan parhaaksi katsomallaan tavalla. Ishtarin isoäiti oli ollut kuningatar, samaten hänen äitinsä, ja naiset olivatkin onnistuneet pitämään valtakunnan rauhanomaisessa järjestyksessä ja kehittämään koulutusta ja pääkaupungin rakennetta. Kaikki kuningattaret eivät ottaneet vakituista puolisoa, mutta sekin oli mahdollista jos kulloinenkin hallitsija niin halusi. Ishtarin äiti esimerkiksi oli ollut pitkään naimisissa hänen isänsä kanssa, eikä edellinen kuningatar käyttänytkään orjia muuhun kuin isompiin rakennusprojekteihin.

Ishtar oli tullut valtaan ollessaan kaksikymmentävuotias. Hänen äitinsä oli vielä elossa, mutta valtakunnassa katsottiin, että kruunun luovuttaminen kaksikymmentä täyttäneelle oli soveliasta vapaaehtoisesti; hallitsijan äkillisesti kuollessa myös kuusitoista vuotta täyttänyt perillinen kelpasi. Sitä nuorempia kuninkaallisia maan laki ei sallinut.

Ishtarilla oli viisivuotias poika. Pojan isä oli valittu hyvästä suvusta ja mies oli koulutettu perusteellisesti. Hän oli pojan syntyessä jo kolmenkymmenen ikäinen. Tapana oli, että mies joka siitti kuningattaren, sai automaattisesti palkkioksi jonkin valtakunnan korkeista viroista. Pojan isä oli valinnut upseerin uran. Avioliiton solmiminen puolestaan ei ollut välttämättömyys, Ishtar oli sitäkin harkinnut, mutta kohtalo päätti hänen puolestaan kun upseeri jonkun sinänsä vähäisen rajakahakan jälkeen menehtyi tulehtuneen pistohaavan aiheuttamiin komplikaatioihin.

Ajankohta kuningattaren seuraavalle suunnitelmalle oli otollinen. Pääkaupungin virkamiesopistosta oli valmistumassa uusi vuosiluokallinen miehiä, jotka olivat opiskelleet vieraita kieliä, laskentoa, kaupankäyntiä ja kaikkea muuta, mitä valtakunnan suuri- tai pieniarvoinen virkamies saattaisi työssään tarvita. He olivat jo läpäisseet melkoisen seulan mitä älyyn ja oppimiskykyyn tulee. Ennen valmistujaisjuhlia he kävivät lisäksi läpi erittäin perusteellisen terveystarkastuksen. Kuningatar määräsi juhlat pidettäväksi seuraavan puolenkuun aikaan, sillä hän tiesi, että ajankohta oli silloin paras mahdollinen. Siihen aikaan kuusta Ishtar ei koskaan tavannut orjia, sillä heidän tuomastaan huvituksesta huolimatta kuningatar halusi olla erittäin tarkka siittäjänsä valinnan suhteen.

*****

Valmistujaisjuhlien päivä koitti, ja koulun rehtori jakoi kaikille todistukset kaupungin julkisessa palatsissa. Julkinen palatsi erosi kuningattaren palatsista siten, että julkisessa palatsissa toimitettaviin juhlallisuuksiin kuka tahansa asiallisesti käyttäytyvä kansalainen saattoi saapua yleisökatsomon puolelle. Ishtar katseli toimitusta vaiti omalta ylhäiseltä istuimeltaan. Häntä kuumotti, sillä hän tiesi, että hän saisi valita noista miehistä lähes kenet vaan, ja millä perusteella halusi. Kaikki heistä oli jo todettu terveiksi.

Juhlallisen ruokailun jälkeen suurta yleisöä pyydettiin poistumaan. Sen jälkeen pyydettiin poistumaan niitä vastavalmistuneita, jotka eivät halunneet kisata kuningattaren siittäjän paikasta. Vain kaksi kahdestakymmenestä kahdeksasta miehestä poistui. Tämä valinta ei vaikuttaisi heidän pätevyyteensä virkamiehinä, he saisivat kyllä jonkun työn, luultavasti samantasoisen kuin ne miehet, jotka kuningatar karsisi pois varhaisessa vaiheessa.

Ishtar halusi keskustella miesten kanssa. Hän pyysi kaksi miestä kerrallaan luokseen keskustelemaan historiasta, politiikasta ja kirjallisuudesta. Näihin miehiin luotettiin enemmän; ainoastaan yksi vartija tarkkaili keskusteluja varmuuden vuoksi.

Keskustelujen perusteella kuudelletoista miehelle toivotettiin hyvää illanjatkoa tahoillaan, heidän virkanimityksiinsä tultaisiin palaamaan myöhemmin. Kymmenen miestä jäi jäljelle, ja heidän sisällään alkoi itää toivonkipinä siitä, että kuningatar pitäisi juuri heistä. Ishtarilla olisi ollut valta pyytää näitä miehiä vaikka riisuuntumaan alasti yhtä aikaa, mutta hän kunnioitti näitä oppineita siinä määrin, että valitsi toisen lähestymistavan. Hän pyysi miehiä yksitellen luokseen ja halasi heitä. Jotkut miehistä ottivat hänestä lujan ja rauhallisen otteen, jotkut hieman ujomman. Seitsemäs miehistä päätti ottaa rohkean askeleen ja suuteli kuningatarta, hänen jälkeensä niin tekivät myös loput kolme miestä, he eivät tahtoneet jäädä huonommiksi tässä kilpailussa.

Valinta ei ollut helppo, ja Ishtar mietti jo, pitäisikö hänen siirtää koko valintaprosessi tuonnemmaksi. Toisaalta miesten kosketus ei ollut ainakaan laannuttanut hänen kiihkoaan, ja valinnan lykkääminen siirtäisi asiaa kuukaudella eteenpäin, sikäli tarkasti juhlien ajankohta oli laskettu. Niinpä kuningatar lähetti pois neljä miehistä, mutta jäljelle jäi edelleen kuusi, ja se oli liikaa.

Kuningatar kutsui miehet luokseen ja kertoi, ettei ollut helppo valita jo valmiiksi hyvistä miehistä kaikkein miellyttävintä. Sama mies, joka oli ensimmäisenä suudellut kuningatarta, polvistui hänen eteensä ja sanoi: ”Rouva majesteetti, saanen esitellä itseni. Olen Saïd. Jos vain sallitte, pyydän saada riisuutua alasti. Uskon, että valinta muuttuu silloin helpommaksi.” Kuningatar antoi luvan.

Saïd riisuutui nopeasti. Hän oli noin 180cm pitkä, hänen ihonsa oli vaaleanruskea, mutta hiukset ja muut karvat suhteellisen vaaleat ottaen huomioon väestön yleinen väritys noilla seuduin. Hänen peniksensä osoitti yläviistoon kaartumatta mihinkään suuntaan. Suurikin se oli, joskaan ei niin suuri kuin parhaiten varustetuilla orjilla. Ishtar tuijotti ujostelematta, Saïdin huulille nousi pieni hymynkare ja kilpakosijat alkoivat vaikuttaa huolestuneilta. Pian toinenkin miehistä, Nasim, riisui luvan saatuaan vaatteensa. Nasim oli huomattavasti hoikempi. Hänen elimensä oli myös ohuempi ja kaartui hieman sivulle. Karvoitus oli tummaa ja sitä oli melko runsaasti. Loput neljä miehistä riisuivat vaatteensa suuremmin kyselemättä.

Kuningatar pyysi yhtä viimeksi riisuuntuneista miehistä polvistumaan eteensä. Ishtar nosti vaatteensa helmaa niin, että hänen punottava häpynsä paljastui. Hän pyysi eteensä polvistunutta miestä nuolemaan. Mies nuoli kuin koira, pitkin vedoin. Ishtar oli helpottunut siitä, että vaihtoehdot olivat vähentyneet viiteen, tämä ei ainakaan olisi hänen valintansa. Vielä kun asian saisi toimitettua hienotunteisesti. Kuningattaren arvovallasta huolimatta hän ei halunnut tarpeettomasti loukata miehiä tällaisissa asioissa.

Hän pyysi nuolijaa siirtymään sivuun. Edelleen valtaistuimellaan istuen hän pyysi seuraavaa miestä tulemaan viereen seisomaan. Ishtar otti miehen pienehkön elimen suuhunsa. Kuningatar sai sen mahtumaan suuhunsa kokonaan ja innostui nuolemaan ja imemään sitä. Strategisesti epäviisaasti mutta tunteen viemänä mies alkoi naida kuningatarta suuhun sillä seurauksella, että laukesi pian. Ishtar nieli spermat kakistelematta mutta mietti, että tässäpä toinen jonka saan pudotettua kilvasta pois.

Vartijat huomauttivat, että oltiin edelleen julkisen palatsin puolella, ja kuningattaren palatsissa olisi mukavampaa. Niinpä seurue siirtyi yksityisen palatsin puolelle, matkalla kuningatar kehotti vähin äänin kahta kisasta pois pudonnutta miestä jatkamaan iltaansa toisaalla.

Kuningatar seurueineen saapui jälleen tätä tarkoitusta varten sisustettuun huoneeseen. Ishtar otti omat vaatteensa pois ja asettui mukavasti sängylle makaamaan. Myös miehet hankkiutuivat nopeasti eroon vaatekappaleista, jotka olivat joutuneet palatsinvaihdon ajaksi pukemaan päälleen. Darius ja Majeed katsoivat tarpeelliseksi esitellä itsensä. He asettuivat sängynlaidoille istumaan ja koskettivat varovasti kuningattaren jalkoja ja vatsaa.

Ilman eri pyyntöä Saïd suuteli jälleen kuningatarta. Hän pelasi uhkarohkeaa peliä. Kuningatar olisi voinut milloin vain poistaa hänet huoneesta tai peräti evätä hänen lupansa toimia virkamiestehtävissä, jos katsoisi hänen olevan liian röyhkeä. Ishtar kuitenkin vastasi suudelmaan ja antoi miehen työntää kielen suuhunsa hiukan hämmentyneenä, mutta samalla ilahtuneena Saïdin oma-aloitteisuudesta.

Nasim heräsi jälleen toimintaan kun oli nähnyt Saïdin toimivan ensin, ja alkoi suudella kuningattaren rintoja. Saïd siirtyi sivulle seisomaan ja ohjasi kuningattaren käden paksulle sauvalleen. Ishtar hieroi sitä varovasti ja kääntyi katsomaan Saïdiin.

Nyt myös Darius päätti ottaa riskin. Hän alkoi hieroa sormellaan kuningattaren kosteaa häpyä. Ishtar selvästi piti hieronnasta ja levitti jalkojaan hieman lisää. Dariuksen kannalta toki harmillista, että Ishtar katsoi ja siveli edelleen Saïdia. Saïd oli opintojensa loppuvaiheessa miettinyt tätä hetkeä paljon ja pohtinut strategioita, mutta nyt hänen mielensä tyhjeni kaikesta sellaisesta. Hän irrottautui varovasti ja siirtyi kuningattaren jalkojen väliin seisomaan ja pysähtyi siihen. Kaikesta aloitteellisuudestaan huolimatta tästä hän ei voinut edetä ilman lupaa. Hänen suureksi onnekseen kuningatar levitti jalkojaan lisää ja nyökkäsi hänelle.
Saïd työntyy varovasti sisään. Tunne oli hieno, mutta samalla piti muistaa, ettei peli ollut vielä lopussa. Jos kuningatar ei saisi yhtään orgasmia hänen allaan, luultavasti seuraava mies siirtyisi hänen paikalleen, eikä silloin olisi edes selvää, kenen mahdollinen lapsi on. Oli pakko siis yrittää pysyä rauhallisena ja toivoa, että Darius jatkaisi klitoriksen hieromista ja Nasim ja Majeed imisivät rintoja. Muut miehet eivät ehkä uskaltaisi vetäytyä siinä pelossa, että kuningatar poistaisi heidät huoneesta kokonaan.

Saïd työnteli hitaasti, lantiotaan samalla taivutellen ja pyöritelleen. Kuningatar oli sulkenut silmänsä ja nautti selvästi neljän miehen hyväilystä. Kun kuningatar alkoi pidättää hengitystään, Saïd nopeutti tahtia tietäen, ettei kestäisi enää kauaa. Silloin kuningatar alkoi kuitenkin huohottaa ja Saïd tunsi Ishtarin puristuvan tiukasti hänen kivikovan valtikkansa ympärille. Saïd työnsi rajusti niin syvään kuin pystyi ja tyhjensi kaiken elämännesteensä kuningattaren sisään. Muut miehet irrottivat otteensa ja Saïd kurottautui suutelemaan kuningatarta. Miehen suureksi onneksi Ishtar komensi muut miehet pois huoneesta, vartioita myöten, ainoastaan yksi vartija jäi ja hänkin oven ulkopuolelle. Tällä kertaa myös vartioille usein suotu riitti sai jäädä, nyt kun kuningatar oli täysin tyydytetty stressaavan valintatilanteen jäljiltä. Ishtar nukahti pian ja Saïdille oli mieluista nukkua kuningattaren vierellä, näkihän hän näin omin silmin että mahdollinen kruununperijä ja korkea virka olivat yksin hänen. Ja olihan kuningatar itseasiassa kauniskin.
 
  • Tykkää
Reactions: Neutral

Yhteistyössä