Menu
Kaksplus
VAUVAHAAVEET
Hedelmällisyys
Lapsettomuus
Adoptio
Ovulaatiolaskuri
RASKAUS
Raskaus viikko viikolta
Synnytys
Synnytystarinat
Raskauslaskuri
VAUVA
Imetys ja vauvan ruoka
Vauvan kehitys
Vauvan terveys
Nimikone
LAPSI
Lapsen kehitys
Lapsen terveys
Pituuslaskuri
PERHE-ELÄMÄ
Ruoka
Vaatteet ja varusteet
Koti
Vapaa-aika
Parisuhde
Työ ja raha
VANHEMMUUS
Kasvatus
Vanhemman terveys
Minun tarinani
LASKURIT
Ovulaatiolaskuri
Raskauslaskuri
Raskaus viikko viikolta
Kiinalainen syntymäkalenteri
Nimikone
Pituuslaskuri
PODCAST
KILPAILUT
BLOGIT
Menu
ETUSIVU
KESKUSTELUT
Aihe vapaa
Lapsen saaminen
Vauva ja taapero
Lapset ja teinit
Perhe-elämä
Seksi
Seksinovellit ja eroottiset tarinat
KÄYTTÄJÄT
OHJEITA
Kirjaudu
Rekisteröidy
Hae
Hae vain otsikoista
Käyttäjältä:
Hae vain otsikoista
Käyttäjältä:
Kaksplussan Keskustelupalsta
Kirjaudu
Kaksplus
VAUVAHAAVEET
Hedelmällisyys
Lapsettomuus
Adoptio
Ovulaatiolaskuri
RASKAUS
Raskaus viikko viikolta
Synnytys
Synnytystarinat
Raskauslaskuri
VAUVA
Imetys ja vauvan ruoka
Vauvan kehitys
Vauvan terveys
Nimikone
LAPSI
Lapsen kehitys
Lapsen terveys
Pituuslaskuri
PERHE-ELÄMÄ
Ruoka
Vaatteet ja varusteet
Koti
Vapaa-aika
Parisuhde
Työ ja raha
VANHEMMUUS
Kasvatus
Vanhemman terveys
Minun tarinani
LASKURIT
Ovulaatiolaskuri
Raskauslaskuri
Raskaus viikko viikolta
Kiinalainen syntymäkalenteri
Nimikone
Pituuslaskuri
PODCAST
KILPAILUT
BLOGIT
Aihe vapaa
Azamun, joutuuko kukaan syömään?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Vastaa viestiketjuun
Muistiinpanot
<p>[QUOTE="Myrkkymaissista, post: 25463837"]</p><p>Kirjassa Aitoa ruokaa Mats-Eric Nilsson kirjoittaa sivulla 22 niitä syitä, mitkä mun mielestä ovat aivan selviä syitä myrkytysoireisiin, jotka ilmenevät suolisto- ym- tulehduksina, -verenvuotoina. Siihen se koisakin kuolee, jos asiaa tarkemmin selvittää.. Maissi itse tuottaa sen koisamyrkyn, jonka jäämää tietysti on siitä valmistetuissa tuotteissakin, mut luomumaississa niitä ei saa olla. </p><p></p><p>Tässä pätkä:</p><p></p><p>"Otataan esimerkiksi muunnettu maissitärkkelys, jota on tuhansissa tuoteselosteissa. Näin se valmistetaan tavallisimman menetelmän mukaan:</p><p></p><p>Tavalliseen maissitärkkelykseen sekoitetaan valtavissa tankeissa p r o p y l e e n i o k s i d i a - joka on maakaasusta, k l o o r i s t a ja l i p e ä s t ä tai s u o l a h a p o s t a valmistettu öljytuote - sekä fosforioksikloridia, joka on niin haihtuvaa ja reaktiivista nestettä, että sitä on käsiteltävä hyvin varoen. Tämä myös r i k k a r u o h o m y r k k y j e n valmistukseen käytettävä kemikaali reagoi hyvin voimakkasti veden kanssa, ja siitä muodostuu s u o l a h a p p o a ja fosforin oksideja samalla, kun maissin tärkkelysmolekyylejä muutetaan ja kloorataan. Jos muokattu tärkkelys lisäksi valkaistaan, mikä voi olla tarpeen, jos sitä käytetään eräiden elintarvikkeiden lisäkkeenä, sitä käsitellään esimerkiksi r i k k i h a p olla.</p><p>Prosessin tulos on nestemäinen aine, josta puhdistetaan valmistuksen jäämät. Se suihkutetaan valtaviin tankkeihin, jossa se kuivataan nopeasti jauheeksi, ja sitten se toimitetaan elintarviketeollisuudelle, jossa se päätyy Ninan hedelmäjogurttiin, salaatinkastikkeeseen ja kalavuokaan.</p><p></p><p>Muunnettu tärkkelys antaa teollisuusruoalle sen rakenteen ja kiinteyden, joka häviää, kun valmistajat jättävät pois kalliimmat ja hankalammin käsiteltävät raaka-aineet, kuten munan ja kerman. Jo kauan sitten on kuitenkin ymmärretty, että aitojen valmistusaineiden maun ja värin jäljitteleminen ei riitä. Lisäksi on jäljiteltävä eri keinoin sitä, mistä elintarviketeknologian kielellä käytetään nimitystä mouthfeel eli miltä ruoka tuntuu suussa. Muunnetulla tärkkelyksellä on suuri merkitys erityisesti monissa k e v y t t u o t t e i s s a, joista on poistettu suuri osa luontaisesta rasvasta."</p><p></p><p>Niin, siksi moni saa viljattomasta ruoasta hyvän avun, kun jää kaikki levitteet kokonaan pois. Oikeaa luomuvoita kannattaa käyttää, jos yhtään leipää syö. Leivässä olevat fytaatit tosin estävät raudan imeytymisen ruoasta, joten ei kannata syödä viljaa ollenkaan. Mantelijauhetta voi käyttää vohveleihin ja pannareihin, sekä paljon luomumunia. Ei kuitenkaan yhtään karrageenia sisältävää luomukermaa , eikä guaria niihin.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="Myrkkymaissista, post: 25463837"] Kirjassa Aitoa ruokaa Mats-Eric Nilsson kirjoittaa sivulla 22 niitä syitä, mitkä mun mielestä ovat aivan selviä syitä myrkytysoireisiin, jotka ilmenevät suolisto- ym- tulehduksina, -verenvuotoina. Siihen se koisakin kuolee, jos asiaa tarkemmin selvittää.. Maissi itse tuottaa sen koisamyrkyn, jonka jäämää tietysti on siitä valmistetuissa tuotteissakin, mut luomumaississa niitä ei saa olla. Tässä pätkä: "Otataan esimerkiksi muunnettu maissitärkkelys, jota on tuhansissa tuoteselosteissa. Näin se valmistetaan tavallisimman menetelmän mukaan: Tavalliseen maissitärkkelykseen sekoitetaan valtavissa tankeissa p r o p y l e e n i o k s i d i a - joka on maakaasusta, k l o o r i s t a ja l i p e ä s t ä tai s u o l a h a p o s t a valmistettu öljytuote - sekä fosforioksikloridia, joka on niin haihtuvaa ja reaktiivista nestettä, että sitä on käsiteltävä hyvin varoen. Tämä myös r i k k a r u o h o m y r k k y j e n valmistukseen käytettävä kemikaali reagoi hyvin voimakkasti veden kanssa, ja siitä muodostuu s u o l a h a p p o a ja fosforin oksideja samalla, kun maissin tärkkelysmolekyylejä muutetaan ja kloorataan. Jos muokattu tärkkelys lisäksi valkaistaan, mikä voi olla tarpeen, jos sitä käytetään eräiden elintarvikkeiden lisäkkeenä, sitä käsitellään esimerkiksi r i k k i h a p olla. Prosessin tulos on nestemäinen aine, josta puhdistetaan valmistuksen jäämät. Se suihkutetaan valtaviin tankkeihin, jossa se kuivataan nopeasti jauheeksi, ja sitten se toimitetaan elintarviketeollisuudelle, jossa se päätyy Ninan hedelmäjogurttiin, salaatinkastikkeeseen ja kalavuokaan. Muunnettu tärkkelys antaa teollisuusruoalle sen rakenteen ja kiinteyden, joka häviää, kun valmistajat jättävät pois kalliimmat ja hankalammin käsiteltävät raaka-aineet, kuten munan ja kerman. Jo kauan sitten on kuitenkin ymmärretty, että aitojen valmistusaineiden maun ja värin jäljitteleminen ei riitä. Lisäksi on jäljiteltävä eri keinoin sitä, mistä elintarviketeknologian kielellä käytetään nimitystä mouthfeel eli miltä ruoka tuntuu suussa. Muunnetulla tärkkelyksellä on suuri merkitys erityisesti monissa k e v y t t u o t t e i s s a, joista on poistettu suuri osa luontaisesta rasvasta." Niin, siksi moni saa viljattomasta ruoasta hyvän avun, kun jää kaikki levitteet kokonaan pois. Oikeaa luomuvoita kannattaa käyttää, jos yhtään leipää syö. Leivässä olevat fytaatit tosin estävät raudan imeytymisen ruoasta, joten ei kannata syödä viljaa ollenkaan. Mantelijauhetta voi käyttää vohveleihin ja pannareihin, sekä paljon luomumunia. Ei kuitenkaan yhtään karrageenia sisältävää luomukermaa , eikä guaria niihin. [/QUOTE]
Esikatsele
Nimimerkki
Varmistus
Järjestä seuraavat numerot pienimmästä suurimpaan: 3 6 1
Lähetä vastaus
Uusimmat
Luetuimmat
Kuumimmat
Uusimmat
Näytä kaikki
1.
Vantaan poliisi löysi mamuilta laittoman ampuma-aseen
34 min sitten
vierailija
0 Viestiä
Aihe vapaa
2.
Perussuomalaiset kriisissä
35 min sitten
vierailija
2 Viestiä
Aihe vapaa
3.
Pitäisikö EU:ta muuttaa siten, että Putin ei voisi pitää unionia vallassaan persujen kautta
46 min sitten
vierailija
1 Viestiä
Aihe vapaa
4.
Nikotiinipussi
Tänään 18:03
vierailija
0 Viestiä
Aihe vapaa
5.
Minkä nimen antaisin newpersu puolueelle?
Tänään 18:02
vierailija
5 Viestiä
Aihe vapaa
6.
Olen tehnyt runon!
Tänään 17:37
vierailija
0 Viestiä
Aihe vapaa
7.
Asumistuki
Tänään 16:28
vierailija
4 Viestiä
Aihe vapaa
8.
Ahvenanmaalaiset alkavat metsästämään uhanalaista merikotkaa
Tänään 16:16
vierailija
3 Viestiä
Aihe vapaa
Luetuimmat
1.
Euroviisut on pilalla 😤 Siitä tuli outojen kummajaisten temmellyskenttä. Siellä voitti kummajainen. Kaikki toimittajat, ”ammattiraati” ja yleisöstä
Started by vierailija
Eilen 13:10
Luettu: 440
Aihe vapaa
2.
Helsingin Sanomat paljastaa miten väestönvaihto etenee Suomen kunnissa
Started by vierailija
Eilen 11:45
Luettu: 277
Aihe vapaa
3.
Joku oli jättänyt tallin nurkille tyhjän kondomipakan
Started by seimittlik
Eilen 21:47
Luettu: 268
Aihe vapaa
4.
Selittäkää nyt kepulit ja punikit että miksi? ”MT:n kysely: Vornasen ampumatapaus saanut monet harkitsemaan perussuomalaisten äänestämistä.”
Started by vierailija
Tänään 06:15
Luettu: 249
Aihe vapaa
5.
Sosialistisen SFP:n esitys vaarantaa Suomen ruokaturvan
Started by vierailija
Eilen 12:04
Luettu: 228
Aihe vapaa
6.
Olkaa tytöt tarkkoina tänäänkin
Started by vierailija
Tänään 07:56
Luettu: 196
Aihe vapaa
7.
Äänestetään seuraavissa vaaleissa suomen kurssi pois idästä kohti länttä
Started by vierailija
Eilen 14:47
Luettu: 190
Aihe vapaa
8.
"Pääkirjoitus: Euroviisuissa ei ole kyse ilmastosta, mutta Greta Thunberg riehuu siellä silti – tämän takia"
Started by vierailija
Eilen 10:01
Luettu: 180
Aihe vapaa
Kuumimmat
Näytä kaikki
1.
VIDEO - VENÄJÄN ja SUOMEN poliitikkojen YHTEYDET. Neuvostoliitto vastusti Väyrysen valtaa
Latest: vierailija
1 min sitten
Aihe vapaa
2.
Mitä mieltä Jessikka Arosta?
Latest: vierailija
1 min sitten
Aihe vapaa
3.
Perussuomalaiset kriisissä
Latest: vierailija
1 min sitten
Aihe vapaa
4.
Haaveena vauva 2025
Latest: heltsuli
5 min sitten
Lapsen saaminen
5.
Syyskuiset 2024
Latest: tehdaskeisari
7 min sitten
Lapsen saaminen
6.
Aikamoinen puutarha
Latest: vierailija
10 min sitten
Aihe vapaa
7.
Miehen absolutismi totaalinen turn-off naisille!
Latest: vierailija
13 min sitten
Aihe vapaa
8.
Selittäkää nyt kepulit ja punikit että miksi? ”MT:n kysely: Vornasen ampumatapaus saanut monet harkitsemaan perussuomalaisten äänestämistä.”
Latest: vierailija
21 min sitten
Aihe vapaa
Yhteistyössä
Aihe vapaa
Azamun, joutuuko kukaan syömään?
Ylös
Bottom
+ Aloita uusi keskustelu