25.02.2021 Päivitetty 29.05.2023

Bloggaaja Kira Kososen ja jääkiekkoilija Petteri Lindbohmin vauva syntyi: ”Ei mennyt niin kuin toivottiin”

Kira ja vauva voivat hyvin, vaikka ovat edelleen toipumassa sairaalassa.

Teksti
Anniina Rintala

Lifestyle-blogistaan tunnettu somevaikuttaja Kira Kosonen, 34,  ja hänen puolisonsa jääkiekkoilija Petteri Lindbohm, 27, ovat nyt pienen tyttövauvan vanhempia.

Pariskunta kertoi keskiviikkona 25. päivä helmikuuta Instagram-tileillään uudesta perheonneesta. Vauva syntyi viime lauantaina, 20. päivä helmikuuta perheen tämänhetkisessä kotimaassa Sveitsissä.

Kira kertoo päivityksessään vauvan olevan siro, mitoiltaan 49 senttiä ja 2950 grammaa.

– Olemme kunnossa ja voimme hyvin, vaikka synnytys ei sujunut, kuten olimme toivoneet. Olemme edelleen sairaalassa toipumassa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Kira Kosonen (@kira_kosonen) jakama julkaisu

Onnellinen isä jakoi myös omalla tilillään kuvan kolmikosta.

– En voisi olla ylpeämpi näistä kahdesta. Äiti ja vauva voivat hyvin – rakastan teitä kahta niin kovin! Petteri kirjoittaa.

Hän myös kiittää synnytyksessä avustanutta klinikan henkilökuntaa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Petteri Lindbohm (@plindbohm) jakama julkaisu

Pariskunnalle on sadellut lämpimiä onnitteluita muun muassa bloggaaja Linda Juholalta, bloggaaja Alexa Dagmarilta ja juontaja Marja Hintikalta.

Kira lukeutuu Suomen parhaiten ansaitseviin bloggaajiin, kun taas vastaleivottu isä Petteri on tuttu maajoukkoeuralta vuoden 2019 kulta-Leijonista ja pelaa päätyökseen jääkiekkoa Sveitsin korkeimmalla sarjatasolla Bielissä.

Kira puolisoineen sairasti viime syksynä koronavirusinfektion. Tuolloin Kira oli raskautensa keskivaiheilla. Oireet olivat hänen kertomansa mukaan lieviä, vaikka haju- ja makuaisti katosivat pitkäksi aikaa.

Lue myös

Jaa oma kokemuksesi

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X