Vapaa-aika 16.09.2024 Päivitetty 30.09.2024

Viikkohoroskooppi 30.9.–6.10.2024 – lue, mitä tähdet lupaavat lapsiperheelle!

Mitä horoskooppi lupaa sinulle tällä viikolla vanhempana? Kaksplussan viikkohoroskooppi kertoo tähtien ennustukset lapsiperheen näkökulmasta.

Teksti
Toimitus
Kuvat
iStock

Uusi horoskooppi päivitetään tähän artikkeliin joka maanantai.

Oinas (21.3.–19.4.)

Tällä viikolla energiasi on huipussaan, ja saatat huomata olevasi täydessä vauhdissa lastesi harrastusten ja muiden perheen aikataulujen kanssa. Ole kuitenkin tarkkana – vaikka innostuksesi on tarttuvaa, yritä olla hoputtamatta lapsiasi liikaa. Tämä on hyvä viikko rohkaista heitä omatoimisuuteen ja uusien asioiden kokeilemiseen. Hengitä syvään ja muistuta itseäsi siitä, että kaikki ei tarvitse tapahtua heti.

Härkä (20.4.–20.5.)

Sinun rauhallinen ja rakastava läsnäolosi tekee tällä viikolla kodista erityisen harmonisen paikan. Rutiinit tuovat lapsillesi turvaa, mutta tällä viikolla on hyvä antaa heidän rikkoa kaavaa hieman – ehkä viikonlopun retki luonnon helmassa voisi tuoda iloa koko perheelle. Muista myös, ettei jokaista asiaa tarvitse tehdä täydellisesti. Lapsesi arvostavat pieniä, arkisia hetkiä enemmän kuin arvaatkaan.

Kaksonen (21.5.–20.6.)

Tämä viikko tuo paljon vilkasta keskustelua ja naurua kotiin. Sinulla on erityinen taito tuoda perheesi yhteen huumorin ja keskustelun kautta. Saatat kuitenkin huomata, että lasten kanssa käydyt keskustelut vievät sinut syvemmälle heidän maailmansa – mikä voisi olla parempi tapa oppia tuntemaan heidät entistä paremmin? Vältä kuitenkin liian monen projektin aloittamista kerralla, sillä lapsesi kaipaavat myös selkeyttä ja johdonmukaisuutta arjessa.

Rapu (21.6.–22.7.)

Viikon alussa perheessäsi voi olla ylimääräistä herkkyyttä ilmassa, ja saattaa tuntua siltä, että kaikki tarvitsevat sinua samaan aikaan. Luota äidinvaistoosi ja muista ottaa myös hetki itsellesi. Keskiviikon jälkeen perheessä voi olla erityistä läheisyyden tunnetta, kun kaikki tuntuvat olevan samalla aallonpituudella. Viikonloppu on ihanteellinen aika viettää rauhallinen hetki yhdessä perheen kanssa, ehkäpä yhteisen projektin tai luovan tekemisen parissa.

Leijona (23.7.–22.8.)

Tämä viikko on täynnä toimintaa ja iloa. Lastesi saavutukset tekevät sinut erityisen ylpeäksi, ja haluat jakaa heidän menestystään kaikille. Varmista kuitenkin, että annat heille tilaa kokea omat onnistumisensa ilman liiallista painetta. Sinulla on taipumus asettaa odotuksia, jotka voivat joskus tuntua liian suurilta lapsille. Rentoutuminen ja yhdessäolo ovat tällä viikolla avainasemassa.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Viikko alkaa kiireisenä, kun pidät huolta, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. Vaikka olet mestari organisoimaan, muista, että perhe-elämässä voi sattua odottamattomia tilanteita. Pienten kommellusten keskellä yritä olla ottamatta kaikkea liian vakavasti – huumori voi pelastaa päivän! Anna myös lasten ottaa hieman vastuuta arjen askareista, sillä tämä voi olla heille loistava oppimismahdollisuus.

Vaaka (23.9.–22.10.)

Perheesi harmoninen ilmapiiri kukoistaa tällä viikolla, ja huomaat olevasi erityisen sovitteleva konflikteissa. Jos joudut lasten riitojen väliin, pystyt hienosti löytämään kompromissin, joka saa kaikki hymyilemään. Taiteellinen inspiraatio voi iskeä loppuviikosta, joten hyödynnä se perheesi kanssa vaikkapa askartelemalla tai käymällä museossa. Muista kuitenkin pysyä johdonmukaisena rajoissa – vaikka konfliktien välttäminen on sinun vahvuutesi, lapset tarvitsevat selkeät säännöt.

Skorpioni (23.10.–21.11.)

Tällä viikolla pääset näyttämään tehokkuutesi vanhempana. Sinulla on kyky nähdä, mitä lapset todella tarvitsevat, ja osaat ohjata heitä oikeaan suuntaan. Varo kuitenkin ylisuojelevaisuutta – lapset tarvitsevat myös tilaa tehdä omia virheitään ja oppia niistä. Keskustelut syvällisistä aiheista, kuten tunteista ja tulevaisuudesta, voivat avata uusia näkökulmia perheessäsi.

Jousimies (22.11.–21.12.)

Tämä viikko tuo mukanaan mahdollisuuden spontaaniin seikkailuun. Voit keksiä perheellesi uuden tavan viettää aikaa yhdessä, olipa kyseessä sitten uusi harrastus tai vierailu mielenkiintoiseen paikkaan. Sinun avoimuutesi ja positiivinen asenteesi tarttuu helposti lapsiisi, mutta muista myös antaa heille hetki hengähtää – kaikki eivät välttämättä jaa samaa vauhdikasta energiaasi. Muista tasapaino rutiinien ja seikkailujen välillä.

Kauris (22.12.–19.1.)

Kaurisvanhemman tarkka ja vastuullinen puoli nousee esiin tällä viikolla, kun lapset tarvitsevat erityistä tukeasi koulutehtävissä tai muissa haasteissa. Anna heidän kuitenkin yrittää itsekin, sillä jokainen pieni onnistuminen vahvistaa heidän itseluottamustaan. Viikonloppuna kannattaa unohtaa hetkeksi velvollisuudet ja nauttia yhdessäolosta – vaikkapa yhteinen retki voisi tehdä hyvää koko perheelle.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Tällä viikolla sinua inspiroi ajatus antaa lapsillesi enemmän vapautta ja tilaa olla omia itsejään. Heidän yksilöllisyytensä tukeminen on sinulle tärkeää, mutta muista myös olla selkeä rajoissa ja odotuksissa. Lapset tarvitsevat johdonmukaisuutta tunteakseen olonsa turvalliseksi. Viikonloppuna perheen yhteinen aika, ehkäpä jokin kulttuurielämys, vahvistaa sidettä välillänne.

Kalat (19.2.–20.3.)

Leikkisä ja mielikuvituksellinen energiasi tuo tällä viikolla iloa perheeseesi. Lapsesi nauttivat suuresti ajasta, jonka vietät heidän kanssaan keksien uusia leikkejä ja tarinoita. Tämän viikon haasteena voi olla kuitenkin arjen käytännölliset asiat – yritä pitää huolta, että lasten velvollisuudet, kuten läksyt ja kotityöt, tulevat hoidettua. Voit tehdä niistäkin hauskoja yhdessä! Viikonloppuna on hyvä aika nauttia taiteesta ja musiikista yhdessä perheen kesken.

Kaksplussan horoskoopit on tehty tekoälyn avulla, jota on koulutettu Kaksplussan horoskooppiaineistoilla. Tekoälyn omin sanoin: ”Toivottavasti nämä horoskoopit tuovat uutta inspiraatiota ja näkökulmaa vanhemmuuteen.”

Lue myös: Äitihoroskooppi: Tähtimerkki paljastaa, millainen äiti olet!

Lue myös: Lapsihoroskooppi kertoo, millainen lapsesi on luonteeltaan

Jaa oma kokemuksesi

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X