kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 18.08.2023

Viikon kirppislöytö: Pitkä nahkatakki

Teksti
Karoliina Pentikäinen

TUOTE: Vuorellinen nahkatakki, merkki Zebra (Made in Kokkola)

OSTOPAIKKA: Aseman kirppari (Hankasalmi)

HINTA: 15€

KÄYTTÖKOHDE: Syystakiksi. Vaihtoehdoksi perustrenssille ja biker-malliselle nahkarotsille. 

KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPIDE: Ensin pakastin takin pariksi vuorokaudeksi. Ja sitten olen tuulettanut takkia. Takissa on edelleen vieno “kirpparin tuoksu”, joten seuraavaksi koitan takin tuoksun poistoa ruokasoodalla (sain vinkin Arkive Atelieriltä) ja jos tämä tehoaa, pesen ja käsittelen nahan vielä erikseen nahanpesuvaahdolla. Jos sooda ei tehoa, vien takin pesulaan. 

KANNATTAVUUS: Kun ostin takin, olin aivan intona siitä. Tällaisia ovat kirppislöydöt parhaimmillaan! Takki istuu minusta mulle tosi hyvin, rakastan nahkaa kaikissa vaatteissa ja kaiken lisäksi takin vuori tekee sen, että takki on lämpöinen pitkälle syksyyn. JOS takista häviää kokonaan haju, on ostos täysi kymppi. Jos ei, ostoshan ei ole ihan niin kannattava, koska epäilen, etten pidä haisutakkia. Yritän myös välttää pesulaan vientiä, koska viidentoista euron takista tulee sitten helposti satasen takki, joten kannattavuuteen voin kai sanoa vasta tässä vaiheessa, että “prosessi on kesken”. 

OSTOKSEN HINTA-LAATUSUHDE: Jos takin hinnaksi tulee lopulta tuo 15€ plus omatoimiset puhdistuskulut, kannattavuus on hyvä. Jos taas täytyy viedä pesulaan, eikä haju lähde siltikään, hinta-laatusuhde on kehnompi. 

-Karoliina-

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X