kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 25.08.2023

Leikkisä lettiponnari

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Mä pidän hiuksia ponnarilla kuusi päivää viikossa. Se on helpoin ja nopein tapa saada hiukset siististi ja kaiken lisäksi ponnarilla ja kuivashampoolla saa virkistettyä hyvinkin monen päivän pesuvälissä latistuneet hiukset. 

Joskus kauan aikaa sitten ajattelin, että aikuisten kampausten tulee olla “vakavia”. Kuitenkin, mitä lähemmäs neljääkymppiä ikäni alkaa lähestyä, sitä lapsekkaampia kampauksia tykkään käyttää. Mulla on plakkarissa parikin luottokampausta, jotka ovat saaneet inspiraationsa lasten päiväkotikuvista. Ajattelin jakaa ne kaikki teille, mutta tässä ensimmäinen. 

HELPPO LETTIPONNARI:

  1. Tee perusponnari haluamaasi kohtaan. Mä käytän ponnarintekoon usein kuivashampoota tyveen ja sitten kiinnitän irtohiukset hiuslakalla, kun ponnari on paikallaan. 
  2. Jaa ponnaritukka kolmeen osaan. Suihkuta näihin osioihin lakkaa tai käytä luotto-muotoilutuotettasi.
  3. Letitä jokainen osio erikseen ja laita letit kiinni ohuilla kumilenkeillä. “Lätytä” lettejä vähän pöyheämmiksi, eli vetele lettien reunoja vähän ulospäin.

Tipsi extrahienoon kampaukseen: tämä kampaus toimii upeasti myös hiuslisäkkeiden avulla, jolloin letteihin saa lisää tuuheutta ja/tai pituutta. 

-Karoliina- 

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X