kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 12.09.2023

Shortsit syyskuussa - Pinterestistä pihistetty

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Vitsi miten syyskuu onkaan hellinyt. Tuntuu, että nyt on tänä vuonna yhdistynyt syyskuussa kesän ja syksyn parhaat puolet. On ihanan hämärät illat ja paljon omenoita, mutta samalla on voinut vielä pukea kesävaatteet niskaan ja antaa lastenkin juosta ulkona vielä ilman haalareita tai välikausikamppeita. Ulkoiluja, grillausta ja kaikkea sitä kesäistä menoa on tosi kiva pitkittää, koska sillä tavalla se vähän huonompi syksy, eli pimeä loka-marraskuukin, tuntuu helpommalle. 

Jos mietin elämäni parhaita syksyjä — sellaisia, joissa ei ole tullut marraskuinen apatia ja mielialan lasku — ovat ne olleet niitä vuosia, joissa synkkää, juhlatonta syksyä ei ole tarvinnut aloittaa liian aikaisin. Mä siis aina olen pitänyt kyllä alkusyksystä, mutta helposti ennen joulujuttuja on tullut tipahdettua sellaiseen alakuloiseen tunnelmaan, mutta tätä on helpottanut pidennetty kesä. Joko sellainen, että säät on jatkuneet Suomessa näin ihanina kuten nyt. Tai sitten syksyä on piristänyt reissu lämpimään. 

Yksi mahtava juttu tänä syksynä on ollut myös se, että on oikeasti voinut kulkea shortseissa tänne asti. Olen ennen vaan ihaillut kuvia, joissa paljaisiin sääriin on yhdistetty saappaat tai maiharit, mutta nyt tuota tyyliä on voinut oikeasti toteuttaa myös näillä leveysasteilla. Mulla ainakin vilu tulee helposti yläkroppaan, mutta jalat sen sijaa kestää paljon viileämpiä säitä palelematta. 

Mun Pinterestistä pihistetty -asu pitää tällä kertaa sisällään juurikin maiharit (Dr. Martens) ja shortsit (Grace & Mila*), ja näiden kaveriksi olen pukenut varresta rytätyt sukat (Sidoste), sekä InWearin bleiserin. Kuvaushetkellä kokonaisuus tuntui tosi hyvälle, mutta nyt kun katson kuvaa, valkoiset kengät tuntuvat vähän irrallisille kokonaisuuden kannalta. Ehkä tosielämässä pukisin tämän saman lookin kaavalla musta bleiseri, valkoinen perus-t-paita, farkkushortsit, valkoiset ryttysukat ja mustat maiharit. 

Joka tapauksessa tämäkin asu oli sellainen, etten olisi itse sitä “keksinyt”, tai ainakaan saanut varmuutta pukeutua siihen, jos en olisi katsonut ideoita Pinterestistä. Vaikkei siis ekalla kerralla mennyt ihan nappiin, sain siitä ideoita seuraaviin kertoihin.

Kivaa iltaa!

-Karoliina-

*saatu tuote

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X