kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 04.10.2023

Helpot ja ilmaiset säilytyspussit

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Mähän olen aika huono kaikissa käsillä tekemisessä, askartelussa ja käsitöissä. Haluaisin olla kätevämpi, ja siksi tallennankin Pinterestistä kaikkia ideoita, mutta välillä pelkään, että olen liian kärsimätön ja nopealiikkeinen niiden toteuttamiseen. Tai no — ajattelen, että olen sitä vielä nyt, mutta aina voi kehittyä. 

Otin ensimmäinen askeleen DIY-ihmiseksi pari viikkoa sitten. Mä olin etsinyt kauan netistä mukavan näköisiä, mutta kohtuuhintaisia säilytyslaatikoita tai -koreja meidän vaatekaapin päälle, jotta voisin laittaa kesävaatteet jemmaan. Kaikista kauneinta totta kai olisi, ettei vaatekaapin päällä olisi mitään, mutta näissä neliöissä jokainen lisäsentti pitää hyödyntää. 

Kun olin aikani etsinyt koreja, mietin, että joku tosi neutraali, paperikassin värinen säilytyspussikin voisi sopia tyyliin. Kun olin etsinyt tovin kalliita, ihan paperipussinnäköisiä säilytyspusseja, mieleeni juolahti, miksen laittaisi ihan aitoja paperipusseja paperipussin NÄKÖISTEN sijaan. Mulla oli muutama kaupasta saatu paperinen ostoskassi lojumassa kaapin perukoilla, joten päätin testata, saisinko niistä taiteltua sopivan kokoiset säilytysratkaisut kaapin päälle. 

Tiedän, ettei tämä ole millään tavalla oikeastaan edes askartelua, mutta mulle tällaisenkin DIY-niksin toimiva toteuttaminen tuntuu onnistumiselle. Mittasin sopivan pussin korkeuden, leikkasin pussin reunasaumoihin sen verran viiltoa, mitä halusin pussin korkeudesta pois, ja taitoin tuon osan pussin sisään. Kuvat tästä löytyy mun @pieni_talo_pyynikillä -IG-tililtä. 

Nyt kaapinpäällinen näyttää paljon siistimmältä kuin ennen. Nämä pussit ja vanhat kenkälaatikot on oikein hyvä nollabudjetin ratkaisu. Ajattelin, että alan hamstrata nättejä paperipusseja, kun niitä näen, ja samaa taktiikkaa voi tarvittaessa soveltaa muihinkin kodin huoneisiin.

-Karoliina-

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X