kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 26.10.2023

Havaintoja long bob -hiuksista

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Viikko long bob -elämää takana, ja moni asia on toisin kuin pitkän tukan kanssa. 

  1. Harjatessa ja pestessä tukka loppuu “kesken”. Nyt kummastelen, minne osioon sitä hoitoainetta enää tarvitsee hieroa. 
  2. Hiukset ei jää enää repun hihnan alle tai takin vetoketjun väliin. 
  3. Hiukset ei mene auki ollessa takkuun, vaikka olisi koko päivän hupparissa tai tuntitolkulla huivi kaulassa — uskomatonta!
  4. Hiusten kihartaminen tai laineille laittaminen käy hetkessä. Olen myös aivan äimistynyt, että hiukset voi freesata todella laitetun näköisiksi ihan oikeasti viidessä minuutissa. Vähän vaan hiuspuuteria tyveen ja sitten muotoiluraudalla pari käherrystä kasvojen ympärillä oleviin hiuksiin ja muutama taaemmaksi ja lakkaa päälle. Alaosalle hiuksille ei tarvitse tehdä mitään! Mitä enemmän hiukset laittaa raudalla sinnepäin, sen coolimpi lopputulos. 
  5. Niskaponnari, aka pullasuti, on oikea kampaus! Ja tämän teko vie, öh, puoli minuuttia. 
  6. Hiukset säilyy kauemmin laineilla kuin koskaan ennen. Hiukset ei ole niin raskaat, joten ne ei suoristu ekan tunnin aikana.
  7. Mun luonnollinen hiuksen rakenne, eli sileä, liukas luiru, on omiaan tähän leikkaukseen. Enää ei tarvitse väkisin yrittää kuohkeuttaa kuontaloa, vaan vaikkei laittaisi hiuksia mitenkään raudalla tai pompuloilla, long bob -leikkaus menee hyvin yksiin mun hiuslaadun kanssa. Long bobiin sopii mun mielestä kauniisti päätä pitkin menevä sileä look. 
  8. Isojen pipojen kanssa näytän pöhkölle. Mutta pienemmät pipot ja lippikset taas käy tosi kivasti lyhyemmän tukan kanssa. 
  9. Nälkä kasvaa syödessä. Koska uskalsin tehdä näin radikaalin muutoksen, himoitsen jo seuraavien tukkaideoiden toteuttamista. 
  10. Korvisten ja kaulakorujen merkitys kasvaa. Samoin ihonhoidon. Kun hiukset ei ole all over the place, tuntuu, että kasvoille ja niiden ympärille jää enemmän tilaa muille asioille(P.S. Tästä syystä harkitsen, josko avaisin vanhat korvisreikäni vuosikymmenten tauon jälkeen. Mullahan on yhteensä kuusi reikää korvissa).

-Karoliina-

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X