kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 17.12.2023

Heihei Anna!Tervetuloa uusi blogikoti!

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Tämä taitaa olla mun laskujeni mukaan mun 13-vuotisen blogini viides muutto. Erityiseksi tämän muuton tekee se, että ensi kertaa palaan alustalle ja lehtitaloon, jossa olen jo kerran aikaisemminkin ollut. 

Tammikuun alussa mä palaan juurilleni, mun elämäni ekaan blogiportaaliin Kaksplussalle. Mun blogi sai alkunsa alkuvuodesta 2011 Kaksplussalla ja sinne se tulee taas palaamaan. Paljon on ehtinyt noiden vuosien aikana tapahtua niin tässä blogissa, blogimaailmassa kuin omassa elämässänikin, mutta se Kolmistaan-blogin ydin, se ei ole lähtenyt koskaan minnekään. Edelleen täällä blogissa olen minä —  äiti ja nainen —  ja edelleen kaiken ytimessä on arki ja sen kummastelu. Olen tosi innoissani tästä muutosta, koska mulla on tosi vahvasti sellainen “ympyrä sulkeutuu” -fiilis.

Mulle jää tosi hyvät muistot näistä Annassa vietetyistä vuosista. Ja koska Kaksplus on samaa Otavan taloa, tuntuu kyllä vähän sille, että muuton sijaan voin puhua ehkä lähinnä pienestä rymsteeraamisesta. Vähän kuin siirtäisi vaan kodissa järjestystä ja siirtyisi eri kerrosta asuttamaan. Mun siirtoa täällä taustalla helpottaa se, että mä tunnen Kaksplussan talonkin sisältä entuudestaan lähes kaikki ne, kenen kanssa tulen tekemään jatkossakin töitä. Ja mä toivon, että se sama kotoisuus ja helppous löytää lukemisen pariin välittyy myös teille sinne ruudun toiselle puolelle. 

Joten! Ihanaa, valoisaa, armollista ja rentoa joulua ja uutta vuotta sulle! Mä siirryn kahden viikon joululomalle blogista, mutta jos mun loppuvuoden kuulumiset kiinnostaa, kannattaa suunnata Instagramin puolelle seuraamaan. 

Kiitos Anna-lehti <3 

-Karoliina-

mekko saatu Uhana Design

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X