kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 04.02.2024

Huonojen uutisten viikko

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Tämä viikko on ollut PITKÄ! Niin hyvässä kuin huonossakin mielessä. 

Alkuviikosta tuli painettua tosi paljon töitä ja tein myös iltahommia normaalia enemmän, vaikka periaatteessa vastustan niitä. Oli kuitenkin monta heti hoidettavaa hommaa ja pläni aikaisin alkavasta viikonlopunsta, joten työt oli  kurottava hyvälle mallille ennen perjantai-iltapäivää. 

Sain kuulla myös huonoja uutisia alkuviikosta. Sellaisia, mistä olisin ennen ahdistunut aivan valtavasti ja joiden vuoksi olisin voinut velloa ilta-, viikko-, kuukausi- tai vuositolkulla (en tiedä, kauan tämä asia on ajankohtainen ja kuinka pitkät jälkiseuraamukset oikein on), mutta nyt akuutti ahdistus kesti päivän ajan. Kun tieto huonoista uutisista tuli, oikein tunsin, kuinka mun stressitaso nousi ja päätä alkoi särkeä heti perään. Itketti, mutta sitten ei kuitenkaan. Aloin tehdä toimintasuunnitelmia ja kehitellä varasuunnitelmia (ja ihan vaan vähän kauhuskenaarioita). Jos joisin enää alkoholia, tämä olisi ollut tasan se hetki, kun olisin täräyttänyt lasin pohjalle konjakkia. 

Mutta. Koska en juo ja olen päättänyt olla murehtimatta asioita etukäteisesti, kerroin huonot uutiset muutamalle ystävälle ja puolisolle. Juteltiin ja sitten ystävät raahasi mut iltajuoksuun ja saunaan ja lopulta – ainakin nyt – asiat on kai stabiilisti ja hyvin. Ei enää ennallaan ja muutoksia tulee elämään ainakin kevään osalta, mutta sellaista se elämä on. 

En – tylsää kyllä – avaa asiaa ainakaan vielä enempää, mutta ehkä sitten myöhemmin. Mutta joo, koska nyt on viikkokuulumisten aika, voin sanoa, että alkuviikko ei mennyt parhaalla mahdollisella tavalla. 

Onneksi loppuviikko on ollut sitäkin mukavampi. Me lähdettiin tosiaan perjantaina ajamaan jo alkuiltapäivästä Helsinkiin. Ensin piipahdettiin A:n isoveljellä ja sitten mentiin tämän isosiskon perheen luo yökylään. Siellä meitä odotti siskonperheen lisäksi myös toinen ystäväperhe, jonka kanssa vietettiin iltaa, syötiin siipiä, lapset leikki ja lauantaina mentiin Disney on Iceen. 

Olen käynyt Disneyn jääshow`ssa monta kertaa F:n ollessa pieni, mutta tämä oli eka kerta pienten tyttöjen kanssa. Ja olihan se edelleen yhtä maaginen ja upea show. Popparit maksoi edelleen kultaharkkoja, mutta silti jokaisen pennin arvoinen. Tosin näin tamperelaisena kun on tottunut Nokia Arenaan, Espoon jäähalli tuntui kyllä aika ankealle, vaikka A kertoikin, että Suomen hallien mittapuussa Espoo on oikein hyvä. 

Tänään kaksoset kävi pizzalla ja teatterissa mun vanhempien kanssa, joten päivään tuli yllättävän monta tuntia lapsivapaata aikaa. Mä käytin sen pitkään juoksulenkkiin, avantoon, saunaan ja päivälliseen treenikamujen kanssa. Tällä on hyvä aloittaa työviikko, joka alkaa aamulla Helsingin reissulla.

-Karoliina-

Kuva: Pixabay

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X