kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 24.03.2024

Pelko on kadonnut

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Voi jukra. Nämä viikot menee sellaisella haipakalla, että tuntuu, että jatkuvasti on uusi viikko tällä tavalla käsillä….ja sitten taas perjantai. Tällä viikolla mä olen istunut erityisen paljon Sidoste-palsuissa, treenannut normaaliin tapaan, käynyt Espoossa, juhlinut toistamiseen – eli oikeana päivänä – mun synttäreitä ja viettänyt ihan sitä tavallista aikaa perheen kanssa. Olen myös lykännyt kuittien laittoa Procounteriin, lykännyt varaston siivouksen aloitusta ja jotenkin tilannut kauppakassista ihan random-ruokia vahingossa. 

Mä en enää nykyisin koe, että olisin kiireinen. Vaikka mun elämässä tapahtuu toki paljon, se on runsasta, mutta toisaalta koen, että saan palautua hyvin. En tee oikeastaan enää mitään siksi, että pitäisi. Enkä varsinkaan siksi, että voisin päteä/näyttäisin muiden silmissä menestyneelle. Voin myöntää aivan suoraan, että joskus blogien/IG:n nousukiitoaikana mä huomasin, että halusin tehdä KAIKKEA sitä, mitä muutkin vaikuttajat. Pelkäsin, että jos en tee kirjaa/telkkua/lehtiä whatever, yhtäkkiä mulla ei ole mitään. Nyt ei jotenkin enää huvita todistella mitään. Teen MIELELLÄNI kaikkea em. kivaa, mutta vain siksi, että se on mielekästä. En siksi, että pelkään olla tekemättä.  Ennemmin kuin ajan itseni ahtaalle, makaan vaikka illan telkun ääressä katsomassa Love is Blindiä. 

Okei. Tämmösten ajatusten jälkeen vielä vähän tähän viikkoon, koska olen sunnuntaisin luvannut viikkokatsauksia. Tällä viikolla, eli viikolla 12:

  • Huomasin, että Wigrenin valmis pulled pork on ihan ok arki-illan BaoBanien täyte (eli nopea).
  • Koti on edelleen siisti ja ihana, eli meidän perhe on luultavimmin OIKEASTI oppinut elämään näiden meidän uusien oppien mukaan.
  • Aloitin hyvinvointipäissäni kolme uutta kirjaa, vaikka yhden olen kyllä lukenut (ja unohtanut) aikaisemmin. Kirjat on: Aki Hintsa -Voittamisen anatomia (Oskari Saari), Upeaa työtä! (Lauri Järvilehto) ja IKIGAI (Francesc Miralles ja Hector Garcia).
  • Tulen hulluksi kaksosten vaateshowsta aamuisin. Kohta teen saman, mitä esikoiselle aikaaan: Kaapissa on viisi vaatetta per vaatekategoria. Ja yksi – helkkarin – pipo.
  • Mun hiukset ei ole koskaan valmiit. Kun aloitin värjäyskierteen, koen, että koko ajan voisi “vähän vielä viilata”. 
  • Tämä Uhanan vaaleanpunainen neule, joka on mun kuvassa, on jotenkin niin hattara ja kevät (ja silti tarpeeksi lämmin, lol). Olen saanut paidan pr-lahjana. Mohairia muuten.
  • Allergialääkkeet on pakolliset, vaikka maassa on edelleen lunta. 
  • Huomaan, että haluaisin mun treeneihin enemmän tehoa, tuloksia…hmm…jotain etenemistä, mutta en tiedä oikein, mitä tehdä.
  • Pääsiäinen (varsinkin tämä palmusunnuntai) tuli jotenkin aivan puskista. Upsis. Rairuohot kasvattamatta ja silleen.

-Karoliina-

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X