kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 26.04.2023

Huhtikuun huiput

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Taas on aika listata ihan loistavia tuotteita, reseptejä ja muuta huhtikuun piristystä.

  • Sitruunavanukas. Tein tätä ekan kerran viikonloppuna. Oli ihanaa. Tosin jatkossa meinaan laittaa 2,5 desin sijaan sokeria vaan 1,5 desiä ja ripottaa joukkoon vähän vaniljapulveria. Toimi hyvin vaniljajäden kanssa. Resepti löytyi täältä.
  • Sinin kapea pyykinkuivausteline. AIVAN KILLERI pieniin tiloihin. Helppo siirrellä. 
  • Taylor Swiftin Lavender Hazen akustinen versio. Jotenkin niin kesäinen biisi.
  • Leviksen Ribcage Straight Anklet. Tosi hyvä malli tämmöiselle töppöjalalle. Näyttää itse asiassa munmallisen päällä enemmän 501:lle kuin oikeat 501:set, hah. 
  • Oriben Brilliance&ShineSoft Lacquer Heat -spray. Suihkuttelen tätä hiuksiin ennen kun käsittelen laineraudalla. Todella hyvä pito, eikä hiuksiin tarvitse tämän jälkeen laittaa edes lakkaa (jolloin kihara/laine liikkuu tosi luonnollisesti).
  • Nygrenin kalakaupan isot ravut thai-henkisessä marinadissa. Niin ihania esimerkiksi paistetun riisin kanssa. 
  • Valmiit dipit. Mua nauratti ennen, kuka urpo ostaa valmiita dippejä, jos dipin voi tehdä sekoittamalla dippijauheen ja kermavilin. Mutta nykyisin se urpo olen juuri minä. Kasvisten rouskuttelu on lisääntynyt valtavasti, kun dippi niiden kaveriksi on heti valmiina ilman tekeytymisaikaa. 
  • Essi Lampun Kaikki on suhteellista -kirja. Oivaltava ja hauska kirja siitä, miten suhteet (ja niiden puute) määrittelee yhteiskunnassa montaa asiaa. Mä tykkään kuunnella Essin ääntä, joten äänikirjana erityisen hyvä.
  • Pyöräily! Mä olen tosi innokas pyöräilijä. En kuntoilumielessä, vaan muuten, kun poljetaan kauppaan, torille, kaupungille. Saa suositella vetokärryä (vai mikä lie), minne mahtuisi kaksi kolmevuotiasta kyytiin!

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X