kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 06.05.2024

Lentokonetipsejä ja ekoja lomapäiviä!

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Hei terkkuja Espanjasta. Täällä paistaa aurinko, jäde on kylmää ja kukaan ei ole vielä käräyttänyt ihoaan.

Lähdettiin lauantaina päivälennolla kohti Malagaa. Kaksoset ovat olleet pari kertaa aikaisemmin lentokoneessa, ja nekin on menneet aika hyvin, mutta tämä lento oli kyllä yliveto. Tytöt jaksoivat lennon (vajaat 5h) tosi hyvin. Katselivat tablettejaan, leikkivät leluilla ja piirtelivät. Toivon todellakin edes puolet yhtä mukavaa paluulennolle, joka on sitten yölento.

Mä olin aivan äimistynyt, että lentokoneessa (Finski) oli edellisen istuimen selkänojassa ikään kuin teline tableteille. Olen aina ennen viritellyt tabletteja ties miten, mutta nyt ne sai näppärästi kiinnitettyä katselukorkeudelle. Onko tämä ominaisuus ollut aina ja kaikissa koneissa, vai mitä hommaa? Tällainen tipsi kuitenkin sullekin, jos et ollut vielä hoksannut telinettä!

Mä ostin lennolle kauhean kasan eväitä, kun tulin siihen tulokseen, että lentokoneruoka ei ole hintansa väärti. Ehdoton hitti oli pastakupit, joihin riitti, kun pyysi lentoemännältä kuumaa vettä vaan kuppiin ”kypsyttäjäksi”. Tytöt rakastui pasta bologneseen, ja ajattelin, että tätä evästä alan kyllä ottaa mukaan muillekin reissuille vaikka junaan tai automatkoille.

Ekat päivät täällä kohteessa me ollaan oikeastaan vaan makoiltu altaalla. Lapsille kasvaa varmaankin evät, kun polskivat niin ahkerasti. Hurjaa, miten helppoa 4-vuotiaiden kanssa reissussa onkaan. Kun ruoka- ja juomahuolto pelaa, niin kaikki menee hyvin. Iltaisin on tosin ollut Ompulla vähän haastetta nukahtamisessa, mutta meidän rytmihän on kääntynyt parissa päivässä jo ihan ylösalaisin, joten ymmärtäähän sen.

Nyt mä sukellan hetkeksi vielä peiton alle lukemaan kirjaa. Palataan!

-Karoliina-

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X