Jokainen vanhempi toivoo voivansa antaa terveen alun elämälle

Vuonna 2006 Pampers teki pitkäaikaisen sitoumuksen UNICEFin kanssa osallistuakseen taisteluun vastasyntyneiden jäykkäkouristusta vastaan. Kampanjan avulla on saavutettu merkittäviä tuloksia vuosittain järjestettävän ”1 pakkaus = 1 rokote” -kampanjaan osallistuneiden vanhempien ansiosta. Olemme onnistuneet hävittämään äitien ja vastasyntyneiden jäykkäkouristuksen jo 10 maasta. Monet vanhemmat ovat toivoneet saavansa lisää tietoa kampanjan tuloksista ja ympärivuotisista rokotteiden toimituksista äideille ja vastasyntyneille.

Tämän menestystarinan ovat mahdollistaneet kaltaisesi vanhemmat sekä Pampersin ja UNICEFin välinen yhteistyö. Yhdessä olemme saaneet aikaan muutoksen.

Pampersin ja UNICEFin yhteistyön tarina

Maailmassa on yhä miljoonia apua tarvitsevia lapsia. Voit auttaa UNICEFiä hävittämään tauteja, kuten jäykkäkouristusta, ja parantamaan jokaisen lapsen elämää kaikkialla maailmassa.

 

Tutustu äiteihin, joiden elämä on muuttunut Pampersin ja UNICEFin kampanjan myötä

Jatkamme yhteistyötä UNICEFin kanssa, kunnes äitien ja vastasyntyneiden jäykkäkouristus on hävitetty, sillä jokainen lapsi ansaitsee terveen alun elämälleen. Koe lapsen silmin, kuinka suuri merkitys terveellä elämän alulla on.

 

You need Flash player 10.1 (or higher) and JavaScript enabled to view this video.

Video Thumbnail Raiz, 6 vuotta
Tapaa vilkas Raiz ja hänen perheensä. Tutustu hänen unelmiinsa ja elämäänsä.
Video Thumbnail Sibu, 7 vuottaTapaa koulusta pitävä, leikkisä Sibu ja hänen perheensä. Tutustu hänen unelmiinsa ja toiveisiinsa.
Video Thumbnail Buhle, 7 vuotta
Urheilullinen ja taiteellinen Buhle rakastaa perhettään, ja hänellä on suuria suunnitelmia tulevaisuuden varalle.
Video Thumbnail Qassim, 7 vuotta
Tutustu Qassimin lempipeleihin, -unelmiin ja -ihmisiin.

 

Raportteja kentältä: rokotteiden toimituksia ympäri vuoden

Pampers ja UNICEF järjestivät lokakuusta joulukuuhun kestäneen ”1 pakkaus = 1 rokote” -kampanjan, jolla kerätyillä varoilla UNICEF toimittaa rokotteita kaikkein vaikeimmin tavoitettaville alueille ympäri vuoden. Katso, mitä UNICEFin äitien ja vastasyntyneiden jäykkäkouristuksen hävittämiseen keskittyvän ohjelman asiantuntija Dr. Rownak Khan kertoo toiminnasta ja sen taustoista.

Tutustu UNICEFIn terveydenhuollon asiantuntijaan Dr. Rownak Khaniin

Kätilöistä autonkuljettajiin ja paikallisiin terveydenhoitajiin: kampanjan parissa työskentelee lukuisia arjen sankareita. Tutustu rokotteen matkaan terveysasemalta äitien ja heidän lastensa luo.

 

Koe elintärkeän rokotteen matka UNICEFin työntekijöiden silmin

Kätilöiden tärkeänä tehtävänä on varmistaa, että äidit saavat riittävästi tietoa ja ymmärtävät rokotteiden tärkeän merkityksen itselleen ja vauvoilleen. Tutustu äitien tarinoihin tästä.

 

Katso Afrikan Norsunluurannikolla työskentelevän kätilön tarina

Voit auttaa UNICEFiä hävittämään tauteja, kuten jäykkäkouristusta, ja parantamaan jokaisen lapsen elämää kaikkialla maailmassa.

 

Auta Unicefiä tekemään työtä maailman lasten puolesta

UNICEF tekee töitä vuoden läpi kaikkialla maailmassa suojellakseen lapsia ja heidän oikeuksiaan. Tärkeä osa tätä työtä on lasten suojaaminen jäykkäkouristusta ja muita tauteja vastaan.

Lahjoittamalla voit auttaa suojelemaan lapsen elämää

Voit tukea tätä elintärkeää työtä edelleen ryhtymällä UNICEFin kuukausilahjoittajaksi. Lahjoituksellasi autat UNICEFiä tarjoamaan elintärkeää hoitoa eri puolilla maailmaa eläville lapsille. Samalla autat varmistamaan, että myös kaikkein vaikeimmin tavoitettavilla alueilla asuvat lapset saavat tarvitsemansa avun.

Tue UNICEFin tärkeää työtä

X