Osallistu Kaksplussan synnytystarinakisaan ja voita lehden vuosikerta!

Millainen synnytyksesi oli? Ihana, kauhea, hämmentävä, huvittava, aivan jotain muuta kuin etukäteen kuvittelit? Jaa meille ikimuistoinen kokemuksesi lapsesi syntymästä ja osallistu Kaksplussan kirjoituskilpailuun.

Teksti Toimitus
Kuvat iStock
Kaksplus synnytystarinat

Ainutlaatuinen hetki, ihaninta ikinä tai kivuliainta koskaan. Synnytys on aina merkittävä tapahtuma naisen elämässä, olipa se millainen tahansa.

Joskus se menee oppikirjan mukaan, toisinaan siinä tapahtuu odottamattomia käänteitä, jotka voivat säikäyttää ja jättää traumoja. Joskus se taas korjaa edellisen synnytyksen jättämiä pelkoja.

Olipa synnytys ensimmäinen tai seitsemäs, ihan ensimmäinen katsekontakti uuden perheenjäsenen kanssa ei helposti unohdu.

Kerro meille, miten sinun synnytyksesi meni ja osallistu Kaksplussan Synnytystarinani-kirjoituskilpailuun. Julkaisemme kolme parasta juttua Kaksplussassa, joka ilmestyy 19.6.2019. Kirjoituksia julkaistaan myös Kaksplus.fi:ssä. Laita mukaan tieto, julkaistaanko kertomus nimelläsi vai nimimerkillä.

Voittaja palkitaan valitsemallaan Otavamedian aikakauslehden vuosi­kerralla. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Kaksplus-lehden vuosikerta.

Lue viime vuoden voittajatarina: ”Odotin suurta liikutusta, mutta toisin kävi”

Hopeasija: ”Synnytin vauvani ulkomailla”

Lue myös: ”Lopetin hengittämisen”

”Supistelin ja söin hampurilaista sairaalan parkkipaikalla”

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä