Mainos: Otavamedia 02.05.2024

Vinkit kaksplus.fi mainostajalle

Hyvän ja toimivan mainonnan ohjeet yrittäjille

300×600 pikselin pystymainos

Suurin osa vierailijoistamme käyttää kaksplus.fi:tä kännykällä. Siksi Mobiilimainonta on tehokkain tapa tavoittaa kohdeyleisösi ja saada heidät kiinnostumaan yrityksestäsi. 300×600 pikselin pystymainos on yleinen mobiilimainonnan muoto, joka sopii hyvin erilaisiin tavoitteisiin, mutta se toimii myös työpöytäkoneissa. Tässä ohjeessa käymme läpi, miten luot hyvän ja toimivan 300×600 pikselin kystymainoksen.

1. Määrittele tavoitteesi

Ennen mainoksen suunnittelua on tärkeää määritellä tavoitteesi. Mitä haluat mainoksellasi saavuttaa? Haluatko lisätä tunnettuutta tai verkkosivustosi kävijämäärää, kasvattaa myyntiä tai saada lisää tilaajia uutiskirjeeseesi? Kun tiedät tavoitteesi, voit suunnitella mainoksen, joka auttaa sinua saavuttamaan sen.

2. Tunne kohdeyleisösi

On tärkeää tietää, kenelle mainostat. Mitä kohderyhmäsi on kiinnostunut? Mitä he etsivät? Kun tunnet kohderyhmäsi, voit luoda mainoksen, joka resonoi heidän kanssaan.

3. Käytä houkuttelevaa visuaalista sisältöä

Visuaalinen sisältö on tärkeä osa mobiilimainontaa. Käytä houkuttelevaa kuvaa, joka kiinnittää kohderyhmäsi huomion. Varmista, että kuva on laadukas ja sopii mainoksesi viestiin.

4. Kirjoita selkeä ja ytimekäs teksti

Mainoksen teksti on tärkeä, mutta pidä se lyhyenä ja ytimekkäänä. Käytä selkeää ja helppolukuista kieltä. Varmista, että teksti on houkutteleva ja rohkaisee kohderyhmääsi toimimaan.

Vinkki: Hyödynnä tekoälyä luodaksesi tehokkaita mainoslauseita. Kokeile esimerkiksi Microsoftin Copilotia. Voit antaa seuraavanlaisen pyynnön: "Luo tehokkaita iskulauseita kevään mainoskampanjaani varten. Myyn lastentarvikkeita verkkokaupassani osoitteessa https://verkkauppasiosoite.fi/, ja haluan lisätä yritykseni tunnettuutta."

5. Käytä toimintakehotusta

Toimintakehotus kertoo kohderyhmälle, mitä haluat heidän tekevän. Haluatko heidän vierailevan verkkosivustollasi, lataavan sovelluksesi tai tilaavan uutiskirjeesi? Käytä selkeää ja houkuttelevaa toimintakehotusta, joka kannustaa kohderyhmää toimimaan.

Valmis mainospohja helpottaa työtäsi

Olemme tehneet Canva-palveluun valmiin pohjan, jonka avulla voit luoda oman 300×600 pikselin pystymainoksen helposti. Template sisältää valmiit paikat eri elementeille, kuten kuvalle, tekstille ja toimintakehoitukselle. Voit muokata templatea omien tarpeidesi mukaan.

Template löydät täältä: linkki Canva-pohjaan

Muista nämä vinkit, kun luot mobiilimainostasi:

  • Pidä mainos lyhyenä ja ytimekkäänä.
  • Käytä houkuttelevaa visuaalista sisältöä.
  • Kirjoita selkeä ja helppolukuinen teksti.
  • Käytä toimintakehotusta.

Noudattamalla näitä vinkkejä voit luoda hyvän ja toimivan mobiilimainonnan, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

X