7 toimivaa seksiasentoa myös silloin, kun olet 40. viikolla raskaana 

Useat seksiasennot onnistuvat suurenkin vauvavatsan kanssa. Moni myös uskoo, että seksin harrastaminen voi käynnistää synnytyksen, joten seksi viimeisillä raskausviikoilla ei ole ollenkaan pois suljettu vaihtoehto.

Teksti Anniina Nirhamo
Kuvat iStock
seksiasennot raskaana

40. raskausviikkoon mennessä olette todennäköisesti molemmat enemmän kuin valmiita tapaamaan vauvan ja kyllästyneet olemaan raskaana. Jos haluatte muuta ajateltavaa tai yksinkertaisesti nauttia viimeisistä hetkistänne kahdestaan, raskausseksi voi olla virkistävää.

Nämä seksiasennot onnistuvat suurenkin vauvamahan kanssa. Yhdynnät eivät sinänsä myöskään ole mitenkään vaaraksi vauvalle.

1. Lusikka

Lusikassa mies ja nainen makaavat kyljellään, nainen miehen sylissä. Lusikka-asento vähentää raskausvatsaan ja virtsarakkoon kohdistuvaa painetta, mikä tekee kokemuksesta huomattavasti miellyttävämmän.

Raskausseksi onnistuu erinomaisesti eritoten lusikassa.

Raskausseksi onnistuu erinomaisesti eritoten lusikassa.

2. Raskausseksi: Kyljellään kasvokkain

Jos olette mieluummin kasvokkain, kokeilkaa maata kyljellänne kasvot vastakkain. Myös tämä asento vähentää raskausmahaan kohdistuvaa painetta, mutta nainen voi olla aktiivisemmassa roolissa kuin lusikassa.

3. Lehmityttö

Päällä oleminen mahdollistaa aktiivisemman roolin, mikä on käytännöllistä raskaana ollessa. Nainen voi kontrolloida asentoa sekä vatsan suhteen että sen, kuinka syvälle penis osuu.

Lue myös: Seksin synkkä puoli – sukupuolitauti voi tarttua myös sikiöön

4. Takaperin ratsastus

Lehmitytön voi tehdä myös toisin päin, eli nainen on päällä mutta kasvot miehestä poispäin. Tässä asennossa on samat hyödyt kuin aiemmassa: molemmat helpottavat vatsaan kohdistuvaa painetta ja nainen voi kontrolloida tilannetta.

5. Koira-asento

Maha ei tule tielle, jos nainen on nelinkontin. Koira-asentoa kannattaa kuitenkin lähestyä rauhallisesti, jottei penis osu liian syvälle ja tee kipeää.

6. Raskausseksi: Sensuelli lotus

Lotusasento on sekä mukava että romanttinen. Asentoa varten mies asettuu ensin risti-istuntaan joko sängylle, sohvalle tai lattialle, minkä jälkeen nainen istuu hänen syliinsä.

7. Reunalla

Miksi pitäytyä vain makuuhuoneessa? Kokeilkaa esimerkiksi keittiötä: nainen istuutuu tasolle tai pöydälle. Näin on helppo asettua yhdyntään.

Lähde: Romper

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä