Kirjaudu Plussalaisiin

Tervetuloa liittymään Plussalaisiin!

Plussalaiset on Kaksplussan ilmainen palvelu kaikille vanhemmille ja lasten läheisille. Plussalaisiin liittymällä saat omaan feediisi juuri sinun perheesi tilanteeseen räätälöityjä sisältöjä ja pääset nauttimaan vain plussalaisille tarkoitetuista mahtavista eduista.

Miksi liittyä Plussalaisiin?

Plussalaisuus on yhteisö ja tuki vanhemmuuden matkalla. Kirjautumalla palveluumme ja kertomalla joko lasketun aikasi tai jo syntyneen lapsen syntymäpäivän, saat juuri sinun lapsesi iän mukaan personoituja sisältöjä: tietoa lapsesi kehityksestä ja terveydestä sekä kasvatuksesta ja vanhemmuudesta.


Plussalaisena pääset nauttimaan myös lapsiperheiden suosikkieduista ja voit osallistua vain plussalaisille tarkoitettuihin arvontoihin ja tapahtumiin.


Esimerkiksi näitä etuja saa nyt plussalaisena

Näin kirjaudut Plussalaisiin

Kirjaudu Plussalaisiin sivun yläosassa olevasta kirjautumishahmosta tai alla olevasta painikkeesta. Sinun tulee luoda ensin Otavamedia-tili, jolla saat käyttöösi myös muut Otavamedian digipalvelut niiden edellyttämällä tavalla. Otavamedia-tilin luotuasi pääset Plussalaisiin klikkaamalla sivun yläosassa olevaa kirjautumishahmoa ja antamalla tämän jälkeen lastesi ikätiedot.

X