Menu
Kaksplus
VAUVAHAAVEET
Hedelmällisyys
Lapsettomuus
Adoptio
Ovulaatiolaskuri
RASKAUS
Raskaus viikko viikolta
Synnytys
Synnytystarinat
Raskauslaskuri
VAUVA
Imetys ja vauvan ruoka
Vauvan kehitys
Vauvan terveys
Nimikone
LAPSI
Lapsen kehitys
Lapsen terveys
Pituuslaskuri
PERHE-ELÄMÄ
Ruoka
Vaatteet ja varusteet
Koti
Vapaa-aika
Parisuhde
Työ ja raha
VANHEMMUUS
Kasvatus
Vanhemman terveys
Minun tarinani
LASKURIT
Ovulaatiolaskuri
Raskauslaskuri
Raskaus viikko viikolta
Kiinalainen syntymäkalenteri
Nimikone
Pituuslaskuri
PODCAST
KILPAILUT
BLOGIT
Menu
ETUSIVU
KESKUSTELUT
Aihe vapaa
Lapsen saaminen
Vauva ja taapero
Lapset ja teinit
Perhe-elämä
Seksi
Seksinovellit ja eroottiset tarinat
KÄYTTÄJÄT
OHJEITA
Kirjaudu
Rekisteröidy
Hae
Hae vain otsikoista
Käyttäjältä:
Hae vain otsikoista
Käyttäjältä:
Kaksplussan Keskustelupalsta
Kirjaudu
Kaksplus
VAUVAHAAVEET
Hedelmällisyys
Lapsettomuus
Adoptio
Ovulaatiolaskuri
RASKAUS
Raskaus viikko viikolta
Synnytys
Synnytystarinat
Raskauslaskuri
VAUVA
Imetys ja vauvan ruoka
Vauvan kehitys
Vauvan terveys
Nimikone
LAPSI
Lapsen kehitys
Lapsen terveys
Pituuslaskuri
PERHE-ELÄMÄ
Ruoka
Vaatteet ja varusteet
Koti
Vapaa-aika
Parisuhde
Työ ja raha
VANHEMMUUS
Kasvatus
Vanhemman terveys
Minun tarinani
LASKURIT
Ovulaatiolaskuri
Raskauslaskuri
Raskaus viikko viikolta
Kiinalainen syntymäkalenteri
Nimikone
Pituuslaskuri
PODCAST
KILPAILUT
BLOGIT
Perhe-elämä
KOOKOSRASVA
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Vastaa viestiketjuun
Muistiinpanot
<p>[QUOTE="Jaanuska, post: 9402692, member: 589"]</p><p>Rex-kakku</p><p></p><p>250 g kookosrasvaa</p><p>125 g pölysokeria</p><p>2-3 rkl kaakaojauhetta</p><p>1-2 tl vanilliinisokeria</p><p>3 munaa</p><p>n. 250 g Rex-keksejä vastaavia keksejä eli Marie-keksien tyyppisiä, kantikkaita keksejä</p><p></p><p>1. Sulata kookosrasva.</p><p>2. Anna sen jäähtyä haaleaksi, minkä jälkeen sekoita se pölysokerin kanssa.</p><p>3. Lisätään seokseen kaakaojauhe ja vanilliinisokeri sekä lopuksi munat yksitellen vatkaten. </p><p>4. Seos on valmista, kun se on kuohkeaa ja väriltään vaaleanruskeaa.</p><p>5. Muodosta kakku voipaperin tai alumiinifolion päälle siten, että levität paperille ensin kerroksen kuorrutusta, sen päälle keksit, jälleen kuorrutusta jne. kunnes keksikerroksia on 4-5.</p><p>6. Voit halutessasi kostuttaa keksit kastamalla ne nopeasti maidossa tai vedessä, jolloin kakusta tulee kosteampi.</p><p>7. Peitä kakku lopuksi kuorrutuksella.</p><p>8. Sirottele pinnalle pölysokeria ja kookoshiutaleita.</p><p>9. Kun kakku on kovettunut, kääri se voipaperiin tai alumiinifolioon.</p><p>10. Kakku säilyy kylmässä viikkoja. </p><p>11. Jos haluat että kakkusi ei saa vieraita makuja, suojaa se ilmatiiviisti.</p><p></p><p>RUSINASUKLAAKOLMIOT</p><p></p><p>100 g kaakaosuklaata</p><p>25 g kookosrasvaa</p><p>1 dl rusinoita</p><p>1 dl hasselpähkinärouhetta</p><p></p><p>1. Pane taloussuklaapalat ja kookosrasva kuumuutta kestävään kulhoon.</p><p>2. Pane kulho vesikattilaan.</p><p>3. Kuumenna sitä niin kauan, että suklaa ja rasva sulavat.</p><p>4. Ota kulho pois kattilasta.</p><p>5. Lisää suklaan ja kookosrasvan joukkoon rusinat ja pähkinärouhe sekoittaen.</p><p>6. Kaada suklaamassa voipaperille ja anna kohmettua kylmässä.</p><p>7. Leikkaa terävällä veitsellä paloiksi.</p><p></p><p>RIISIMUROKARKIT</p><p></p><p>100 g kookosrasvaa</p><p>½ dl tummaa kaakaota</p><p>2 dl tomusokeria</p><p>2 tl vanilliinisokeria</p><p>7½ dl riisimuroja</p><p></p><p>1. Sulata kookosrasva kattilassa ja anna sen hieman jäähtyä.</p><p>2. Sekoita rasvaan sihdin läpi kaakao, tomusokeri ja vanilliinisokeri.</p><p>3. Vatkaa tasaiseksi.</p><p>4. Lisää riisimurot.</p><p>5. Nostele seoksesta nokareita leivinpaperille tai jaa ne pieniin makeisvuokiin.</p><p>6. Anna kovettua kylmässä.</p><p></p><p>JÄÄSUKLAA </p><p>(n. 50 kpl)</p><p></p><p>200 g tummaa suklaata</p><p>100 g kookosrasvaa</p><p>2-4 tippaa piparminttuöljyä</p><p></p><p>1. Sulata suklaa ja kookosrasva erikseen.</p><p>2. Jäähdytä niitä hetken aikaa.</p><p>3. Sekoita suklaa ja rasva keskenään.</p><p>4. Mausta piparminttuöljyllä.</p><p>5. Kaada seos pieniin makeisvuokiin.</p><p>6. Pane ne kylmään kovettumaan.</p><p></p><p>SUKLAA-RIISI MAKEISET</p><p></p><p>150 g kookosrasvaa</p><p>1 muna</p><p>1½ dl pölysokeria</p><p>2-2½ rkl kaakaota</p><p>3½-4 dl riisimuroja</p><p></p><p>1. Kookosrasva sulatetaan ja annetaan jäähtyä.</p><p>2. Muna ja sokeri vatkataan kuohkeaksi ja lisätään kaakao ja kookosrasva vähän ker-rallaan.</p><p>3. Riisimurot lisätään seokseen ja se levitetään noin 2 cm paksuiseksi levyksi tasaiselle alustalle pannuun voipaperin tai alumiinifolion päälle.</p><p>4. Massa saa jähmettyä viileässä ja jähmettyneenä se leikataan nelikulmaisiksi paloik-si.</p><p>5. Makeisia on paras säilyttää viileässä sillä ne sulavat helposti</p><p></p><p>RIISISUKLAA</p><p></p><p>75 g kookosrasvaa</p><p>3-4 dl riisimuroja</p><p>1 dl tomusokeria</p><p>3 rkl kaakaojauhetta</p><p>1 tl vaniljasokeria</p><p></p><p>1. Sulata kookosrasva miedolla lämmöllä kattilassa ja anna jäähtyä. </p><p>2. Yhdistä kaikki aineet.</p><p>3. Nosta kokkareita pellille tai tee massasta levy pellille, leivinpaperin päälle.</p><p></p><p>4. Laita jääkaappiin ja anna jäähtyä pari tuntia. </p><p>5. Jos teit levyn, leikkaa se paloihin. </p><p>6. Säilytä viileässä.</p><p></p><p>JÄÄSUKLAAT </p><p></p><p>150 g hyvää maitosuklaata</p><p>75 g kookosrasvaa</p><p>1 muna</p><p>yhden appelsiinin raastettu kuori. </p><p></p><p>1. Sulata suklaa ja kookosrasva. </p><p>2. Jäähdytä, mutta älä anna jähmettyä. </p><p>3. Vatkaa munan valkuainen, sekoita appelsiininkuori ja keltuainen mukaan. </p><p>4. Sekoita suklaamassaan. </p><p>5. Kaada talouskelmulla vuorattuun pieneen vuokaan ja leikkaa paloiksi ennen kuin massa on täysin tiivistynyt.</p><p>6. Jääsuklaat voi tehdä myös makeismuotteihin (folio).</p><p></p><p>WIENILÄINEN NOUGAT </p><p></p><p>100 g maitosuklaata</p><p>2 keltuaista</p><p>60 g kookosrasvaa</p><p>50 g pölysokeria</p><p>2 rkl kaakaota </p><p>n. 1/4 - ½ dl mantelilastuja hakattuna pieneksi.</p><p></p><p>1. Sulata suklaa vesihauteessa. </p><p>2. Sekoita keltuaiset suklaaseen yksi kerrallaan. </p><p>3. Lisää pehmeä voi ja sihtaa pölysokeri massaan. </p><p>4. Lisää lopuksi haluamasi määrä mantelilastumurskaa. </p><p>5. Muotoile massa palloiksi tai anna sen jähmettyä kelmulla vuoratussa vuoassa ja leikkaa paloiksi. </p><p>6. Pölytä palat lopuksi kaakaojauheella. </p><p></p><p>Suklaatryffelit</p><p></p><p>150 g kookosrasvaa </p><p>180 g taloussuklaata </p><p>2 munaa </p><p>2 dl tomusokeria </p><p>2 tl aitoa vaniljasokeria </p><p>4 rkl kaakao- jauhetta</p><p></p><p>1. Sulata kookosrasva ja suklaa miedolla lämmöllä. </p><p>2. Jäähdytä seos haaleaksi. </p><p>3. Vatkaa munat ja tomusokeri vaahdoksi. </p><p>4. Lisää vaniljasokeri ja kaakaojauho siivilän läpi munavaahtoon. </p><p>5. Vatkaa kunnes massa vaalenee. </p><p>6. Pane massa makeisvuokiin pursottamalla tai anna jäähtyä kunnes saat muotoiltua pallukoita. </p><p>7. Kasta pallukat kaakaojauheeseen (tai nonparelleihin, pähkinään tms.)</p><p></p><p>Mintunmakuiset suklaamakeiset </p><p>n. 30 pikkumuottia</p><p></p><p>250 g tummaa Fazer Blocksuklaata</p><p>75 g kookosrasvaa</p><p>2-4 tippaa piparminttuöljyä</p><p></p><p>1. Sulata kookosrasva kattilassa.</p><p>2. Lisää joukkoon paloiteltu suklaa. </p><p>3. Sekoita suklaa ja rasva keskenään ja mausta piparminttuöljyllä. </p><p>4. Kaada seos pieniin makeisvuokiin ja pane kylmään kovettumaan. </p><p>5. Seoksen kaataminen makeisvuokiin on helpompaa, kun kaadat mittakannun avulla.</p><p></p><p>muuta! </p><p>Kokeile makeisia myös vaaleasta ja valkoisesta Fazer Blocksuklaasta. Vaaleasta suklaasta valmistettaessa korvaa piparminttuöljy 1-2 tipalla luontaista manteliaromia ja valkoisesta suklaasta valmistettaessa 1-2 tipalla luontaista appelsiiniaromia.</p><p></p><p>Jääsuklaakakku</p><p>16-18 viipaletta</p><p></p><p>250 g kookosrasvaa </p><p>2 munaa </p><p>3 dl tomusokeria </p><p>1 dl kaakaojauhetta </p><p>22-25 neliskulmaista tai pyöreää keksiä (esim. digestive) </p><p>voipaperi</p><p></p><p>1. Vuoraa pitkänomainen vuoka voipaperilla. </p><p>2. Sulata kookosrasva varovasti miedolla lämmöllä. </p><p>3. Se ei saa kuumeta liikaa. </p><p>4. Nosta sulanut kookosrasva syrjään. </p><p>5. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. </p><p>6. Lisää kaakaojauho. </p><p>7. Vatkaa ja kaada haalea kookosrasva seokseen ohuena nauhana. </p><p>8. Jos rasva on liian kuumaa, seos voi juoksettua. </p><p>9. Levitä kerros suklaatahnaa vuoan pohjalle. </p><p>10. Lado päälle keksejä ja sen jälkeen vuorotellen keksejä ja suklaatahnaa. </p><p>11. Laita ylimmäiseen kerrokseen suklaata. </p><p>12. Nosta vuoka viileään, jotta tahna jähmettyy. </p><p>13. Säilytä kakkua jääkaapissa ja leikkaa tarjolle ohuita siivuja.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="Jaanuska, post: 9402692, member: 589"] Rex-kakku 250 g kookosrasvaa 125 g pölysokeria 2-3 rkl kaakaojauhetta 1-2 tl vanilliinisokeria 3 munaa n. 250 g Rex-keksejä vastaavia keksejä eli Marie-keksien tyyppisiä, kantikkaita keksejä 1. Sulata kookosrasva. 2. Anna sen jäähtyä haaleaksi, minkä jälkeen sekoita se pölysokerin kanssa. 3. Lisätään seokseen kaakaojauhe ja vanilliinisokeri sekä lopuksi munat yksitellen vatkaten. 4. Seos on valmista, kun se on kuohkeaa ja väriltään vaaleanruskeaa. 5. Muodosta kakku voipaperin tai alumiinifolion päälle siten, että levität paperille ensin kerroksen kuorrutusta, sen päälle keksit, jälleen kuorrutusta jne. kunnes keksikerroksia on 4-5. 6. Voit halutessasi kostuttaa keksit kastamalla ne nopeasti maidossa tai vedessä, jolloin kakusta tulee kosteampi. 7. Peitä kakku lopuksi kuorrutuksella. 8. Sirottele pinnalle pölysokeria ja kookoshiutaleita. 9. Kun kakku on kovettunut, kääri se voipaperiin tai alumiinifolioon. 10. Kakku säilyy kylmässä viikkoja. 11. Jos haluat että kakkusi ei saa vieraita makuja, suojaa se ilmatiiviisti. RUSINASUKLAAKOLMIOT 100 g kaakaosuklaata 25 g kookosrasvaa 1 dl rusinoita 1 dl hasselpähkinärouhetta 1. Pane taloussuklaapalat ja kookosrasva kuumuutta kestävään kulhoon. 2. Pane kulho vesikattilaan. 3. Kuumenna sitä niin kauan, että suklaa ja rasva sulavat. 4. Ota kulho pois kattilasta. 5. Lisää suklaan ja kookosrasvan joukkoon rusinat ja pähkinärouhe sekoittaen. 6. Kaada suklaamassa voipaperille ja anna kohmettua kylmässä. 7. Leikkaa terävällä veitsellä paloiksi. RIISIMUROKARKIT 100 g kookosrasvaa ½ dl tummaa kaakaota 2 dl tomusokeria 2 tl vanilliinisokeria 7½ dl riisimuroja 1. Sulata kookosrasva kattilassa ja anna sen hieman jäähtyä. 2. Sekoita rasvaan sihdin läpi kaakao, tomusokeri ja vanilliinisokeri. 3. Vatkaa tasaiseksi. 4. Lisää riisimurot. 5. Nostele seoksesta nokareita leivinpaperille tai jaa ne pieniin makeisvuokiin. 6. Anna kovettua kylmässä. JÄÄSUKLAA (n. 50 kpl) 200 g tummaa suklaata 100 g kookosrasvaa 2-4 tippaa piparminttuöljyä 1. Sulata suklaa ja kookosrasva erikseen. 2. Jäähdytä niitä hetken aikaa. 3. Sekoita suklaa ja rasva keskenään. 4. Mausta piparminttuöljyllä. 5. Kaada seos pieniin makeisvuokiin. 6. Pane ne kylmään kovettumaan. SUKLAA-RIISI MAKEISET 150 g kookosrasvaa 1 muna 1½ dl pölysokeria 2-2½ rkl kaakaota 3½-4 dl riisimuroja 1. Kookosrasva sulatetaan ja annetaan jäähtyä. 2. Muna ja sokeri vatkataan kuohkeaksi ja lisätään kaakao ja kookosrasva vähän ker-rallaan. 3. Riisimurot lisätään seokseen ja se levitetään noin 2 cm paksuiseksi levyksi tasaiselle alustalle pannuun voipaperin tai alumiinifolion päälle. 4. Massa saa jähmettyä viileässä ja jähmettyneenä se leikataan nelikulmaisiksi paloik-si. 5. Makeisia on paras säilyttää viileässä sillä ne sulavat helposti RIISISUKLAA 75 g kookosrasvaa 3-4 dl riisimuroja 1 dl tomusokeria 3 rkl kaakaojauhetta 1 tl vaniljasokeria 1. Sulata kookosrasva miedolla lämmöllä kattilassa ja anna jäähtyä. 2. Yhdistä kaikki aineet. 3. Nosta kokkareita pellille tai tee massasta levy pellille, leivinpaperin päälle. 4. Laita jääkaappiin ja anna jäähtyä pari tuntia. 5. Jos teit levyn, leikkaa se paloihin. 6. Säilytä viileässä. JÄÄSUKLAAT 150 g hyvää maitosuklaata 75 g kookosrasvaa 1 muna yhden appelsiinin raastettu kuori. 1. Sulata suklaa ja kookosrasva. 2. Jäähdytä, mutta älä anna jähmettyä. 3. Vatkaa munan valkuainen, sekoita appelsiininkuori ja keltuainen mukaan. 4. Sekoita suklaamassaan. 5. Kaada talouskelmulla vuorattuun pieneen vuokaan ja leikkaa paloiksi ennen kuin massa on täysin tiivistynyt. 6. Jääsuklaat voi tehdä myös makeismuotteihin (folio). WIENILÄINEN NOUGAT 100 g maitosuklaata 2 keltuaista 60 g kookosrasvaa 50 g pölysokeria 2 rkl kaakaota n. 1/4 - ½ dl mantelilastuja hakattuna pieneksi. 1. Sulata suklaa vesihauteessa. 2. Sekoita keltuaiset suklaaseen yksi kerrallaan. 3. Lisää pehmeä voi ja sihtaa pölysokeri massaan. 4. Lisää lopuksi haluamasi määrä mantelilastumurskaa. 5. Muotoile massa palloiksi tai anna sen jähmettyä kelmulla vuoratussa vuoassa ja leikkaa paloiksi. 6. Pölytä palat lopuksi kaakaojauheella. Suklaatryffelit 150 g kookosrasvaa 180 g taloussuklaata 2 munaa 2 dl tomusokeria 2 tl aitoa vaniljasokeria 4 rkl kaakao- jauhetta 1. Sulata kookosrasva ja suklaa miedolla lämmöllä. 2. Jäähdytä seos haaleaksi. 3. Vatkaa munat ja tomusokeri vaahdoksi. 4. Lisää vaniljasokeri ja kaakaojauho siivilän läpi munavaahtoon. 5. Vatkaa kunnes massa vaalenee. 6. Pane massa makeisvuokiin pursottamalla tai anna jäähtyä kunnes saat muotoiltua pallukoita. 7. Kasta pallukat kaakaojauheeseen (tai nonparelleihin, pähkinään tms.) Mintunmakuiset suklaamakeiset n. 30 pikkumuottia 250 g tummaa Fazer Blocksuklaata 75 g kookosrasvaa 2-4 tippaa piparminttuöljyä 1. Sulata kookosrasva kattilassa. 2. Lisää joukkoon paloiteltu suklaa. 3. Sekoita suklaa ja rasva keskenään ja mausta piparminttuöljyllä. 4. Kaada seos pieniin makeisvuokiin ja pane kylmään kovettumaan. 5. Seoksen kaataminen makeisvuokiin on helpompaa, kun kaadat mittakannun avulla. muuta! Kokeile makeisia myös vaaleasta ja valkoisesta Fazer Blocksuklaasta. Vaaleasta suklaasta valmistettaessa korvaa piparminttuöljy 1-2 tipalla luontaista manteliaromia ja valkoisesta suklaasta valmistettaessa 1-2 tipalla luontaista appelsiiniaromia. Jääsuklaakakku 16-18 viipaletta 250 g kookosrasvaa 2 munaa 3 dl tomusokeria 1 dl kaakaojauhetta 22-25 neliskulmaista tai pyöreää keksiä (esim. digestive) voipaperi 1. Vuoraa pitkänomainen vuoka voipaperilla. 2. Sulata kookosrasva varovasti miedolla lämmöllä. 3. Se ei saa kuumeta liikaa. 4. Nosta sulanut kookosrasva syrjään. 5. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. 6. Lisää kaakaojauho. 7. Vatkaa ja kaada haalea kookosrasva seokseen ohuena nauhana. 8. Jos rasva on liian kuumaa, seos voi juoksettua. 9. Levitä kerros suklaatahnaa vuoan pohjalle. 10. Lado päälle keksejä ja sen jälkeen vuorotellen keksejä ja suklaatahnaa. 11. Laita ylimmäiseen kerrokseen suklaata. 12. Nosta vuoka viileään, jotta tahna jähmettyy. 13. Säilytä kakkua jääkaapissa ja leikkaa tarjolle ohuita siivuja. [/QUOTE]
Esikatsele
Nimimerkki
Varmistus
Kuinka monta sanaa on lauseessa: "Minä rakastan sinua"
Lähetä vastaus
Uusimmat
Luetuimmat
Kuumimmat
Uusimmat
Näytä kaikki
1.
Ruotsin vankilat ovat täynnä mamuja
Tänään 11:55
vierailija
0 Viestiä
Aihe vapaa
2.
Jutta "takuuttaja" Urpilaisen mielestä kansainväliset sopimukset ovat tärkeämpiä kuin Suomi
Tänään 11:52
vierailija
3 Viestiä
Aihe vapaa
3.
Sanna Ukkolan persukriittinen kolumni tapaus Vornasesta osuu täydellisesti myös palstamme Sanna Marinia palvovaan naisoletettuun.
Tänään 11:38
vierailija
6 Viestiä
Aihe vapaa
4.
Onko täällä toosaa
Tänään 11:37
vierailija
11 Viestiä
Aihe vapaa
5.
Mielenrauha
Tänään 10:17
vierailija
5 Viestiä
Aihe vapaa
6.
Uhkasi leikata vartijoiden ja poliisin päät, kieltäytyi ruoasta: Tällainen oli Isis-terrorisyytteistä vapautetun irakilaisen neljän päivän putkareissu
Tänään 09:58
vierailija
2 Viestiä
Aihe vapaa
7.
Voiko viranomainen paikantaa puhelimen sen ollessa suljettu?
Tänään 09:57
vierailija
5 Viestiä
Aihe vapaa
8.
Ei riittänyt vakuutuskuoret
Tänään 09:51
vierailija
7 Viestiä
Aihe vapaa
Luetuimmat
1.
"Caritan, Tuulan ja Riikan elämän piti olla Espanjassa täynnä aurinkoa, mutta nyt tuli karu käänne – ”On itketty ja kiroiltu”"
Started by vierailija
Sunnuntai klo 11:24
Luettu: 3K
Aihe vapaa
2.
Häiriseeköhän Vornasen vaimoa se, että mies painii ja ammuskelee 18 vuotiaan mimmin vuoksi?
Started by vierailija
Maanantai klo 20:54
Luettu: 1K
Aihe vapaa
3.
mietitkö koskaan omaa vanhenemistasi
Started by viisikymppinen isoäiti
Maanantai klo 09:08
Luettu: 1K
Aihe vapaa
4.
Timo Vornanen saa osallistua eduskunnan täysistuntoon ensi viikolla
Started by vierailija
Sunnuntai klo 12:09
Luettu: 1K
Aihe vapaa
5.
Persulla on niin kova krapula, että jää kahden viikon sairauslomalle
Started by vierailija
Maanantai klo 01:54
Luettu: 896
Aihe vapaa
6.
Isossa Omenassa kuollut nainen oli vainoaja
Started by vierailija
Torstai klo 22:34
Luettu: 703
Aihe vapaa
7.
Ei ollut joukkoraiskauksen estäminen, ei ollut itsepuolustusta
Started by vierailija
Maanantai klo 23:51
Luettu: 688
Aihe vapaa
8.
Miehenä pitää olla hirveän varovainen nykyaikana
Started by vierailija
Tiistai klo 12:58
Luettu: 668
Aihe vapaa
Kuumimmat
Näytä kaikki
1.
K/B-komposti
Latest: vierailija
1 min sitten
Aihe vapaa
2.
Isossa Omenassa kuollut nainen oli vainoaja
Latest: vierailija
1 min sitten
Aihe vapaa
3.
Kukapa olisi uskonut? Nössöä toimittajaa Mika Tommolaa epäillään vaimonsa pahoinpitelystä 😢
Latest: Echo
19 min sitten
Aihe vapaa
4.
Eikö olekin mielenkiintoista miten kaikki haluaa yhtäkkiä olla kilttimiehen kavereita?
Latest: vierailija
21 min sitten
Aihe vapaa
5.
Voiko viranomainen paikantaa puhelimen sen ollessa suljettu?
Latest: vierailija
33 min sitten
Aihe vapaa
6.
Onko täällä toosaa
Latest: vierailija
33 min sitten
Aihe vapaa
7.
Ketjujen KETJU 2024 (K24)
Latest: Johnny Appleseed
49 min sitten
Aihe vapaa
8.
Näettelijä teki hirviniemet: ”Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta”
Latest: vierailija
Tänään 13:04
Aihe vapaa
Yhteistyössä
Perhe-elämä
KOOKOSRASVA
Ylös
Bottom
+ Aloita uusi keskustelu