Menu
Kaksplus
VAUVAHAAVEET
Hedelmällisyys
Lapsettomuus
Adoptio
Ovulaatiolaskuri
RASKAUS
Raskaus viikko viikolta
Synnytys
Synnytystarinat
Raskauslaskuri
VAUVA
Imetys ja vauvan ruoka
Vauvan kehitys
Vauvan terveys
Nimikone
LAPSI
Lapsen kehitys
Lapsen terveys
Pituuslaskuri
PERHE-ELÄMÄ
Ruoka
Vaatteet ja varusteet
Koti
Vapaa-aika
Parisuhde
Työ ja raha
VANHEMMUUS
Kasvatus
Vanhemman terveys
Minun tarinani
LASKURIT
Ovulaatiolaskuri
Raskauslaskuri
Raskaus viikko viikolta
Kiinalainen syntymäkalenteri
Nimikone
Pituuslaskuri
PODCAST
KILPAILUT
BLOGIT
Menu
ETUSIVU
KESKUSTELUT
Aihe vapaa
Lapsen saaminen
Vauva ja taapero
Lapset ja teinit
Perhe-elämä
Seksi
Seksinovellit ja eroottiset tarinat
KÄYTTÄJÄT
OHJEITA
Kirjaudu
Rekisteröidy
Hae
Hae vain otsikoista
Käyttäjältä:
Hae vain otsikoista
Käyttäjältä:
Kaksplussan Keskustelupalsta
Kirjaudu
Kaksplus
VAUVAHAAVEET
Hedelmällisyys
Lapsettomuus
Adoptio
Ovulaatiolaskuri
RASKAUS
Raskaus viikko viikolta
Synnytys
Synnytystarinat
Raskauslaskuri
VAUVA
Imetys ja vauvan ruoka
Vauvan kehitys
Vauvan terveys
Nimikone
LAPSI
Lapsen kehitys
Lapsen terveys
Pituuslaskuri
PERHE-ELÄMÄ
Ruoka
Vaatteet ja varusteet
Koti
Vapaa-aika
Parisuhde
Työ ja raha
VANHEMMUUS
Kasvatus
Vanhemman terveys
Minun tarinani
LASKURIT
Ovulaatiolaskuri
Raskauslaskuri
Raskaus viikko viikolta
Kiinalainen syntymäkalenteri
Nimikone
Pituuslaskuri
PODCAST
KILPAILUT
BLOGIT
Perhe-elämä
Kuha
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Vastaa viestiketjuun
Muistiinpanot
<p>[QUOTE="Jaanuska, post: 6918292, member: 589"]</p><p>Kuha-vihannespannu </p><p></p><p>500-600 g kuhafileitä </p><p>1 rkl sitruunamehua </p><p>2 rkl margariinia tai voita </p><p>1 rkl oliiviöljyä </p><p>1 hienoksi hakattu sipuli </p><p>1 dl persiljasilppua </p><p>6-8 basilikanlehteä hienonnettuna </p><p>1/2 tl kuivattua timjamia </p><p>1 punainen paprika pieninä kuutioina </p><p>2 kesäkurpitsaa paloiteltuna </p><p>2 dl kasvislientä (kuutioista) </p><p>1 pss maissia </p><p>suolaa, pippuria </p><p></p><p>1. Purista fileille sitruunamehu ja anna marinoitua kylmässä.</p><p>2. Valmista vihannespannu:</p><p>3. Kuumenna 1 rkl margariinia tai voita sekä oliiviöljy pannussa, lisää yrtit ja vihannekset (ei maissia) ja anna hautua muutama minuutti. </p><p>4. Lisää vihannesliemi, keitä kannen alla pienellä lämmöllä 5 minuuttia. </p><p>5. Lisää joukkoon maissit ja anna vielä hautua kunnes maissit kuumenevat.</p><p>6. Mausta suolalla ja pippurilla. </p><p>7. Kuivaa kuhafileet talouspaperilla. </p><p>8. Suikaloi fileet ja paista öljyssä pari minuuttia. </p><p>9. Mausta suolalla.</p><p>10. Laita tarjolle vihannesten päälle pannuun.</p><p></p><p>Kahden kalan keitto</p><p>(6 annosta)</p><p></p><p>1 l vettä </p><p>1 dl valkoviiniä </p><p>5 kpl perunaa </p><p>1 kpl purjosipulia </p><p>1,5 kpl Knorr Kalaliemikuutioita </p><p>2,5 dl Flora Ruoka kasvirasvasekoitetta </p><p>1 rkl chilikastiketta </p><p>400 g lohifileetä </p><p>3 kpl kuhafileetä </p><p>250 g katkarapuja </p><p></p><p>Koristelu: </p><p>2 rkl illisilppua </p><p> </p><p>1. Kiehauta vesi ja valkoviini kattilassa. </p><p>2. Paloittele kuoritut perunat ja suikaloi purjo. </p><p>3. Lisää perunat ja liemikuutio keittoon. </p><p>4. Keitä 10-15 minuuttia eli kunnes perunat ovat kypsyneet. </p><p>5. Lisää purjo, Flora Ruoka ja chilikastike. </p><p>6. Leikkaa kalafileet reilun kokoisiksi paloiksi ja keitä muutama minuutti, jotta kalapalat juuri ja juuri kypsyvät. </p><p>7. Lisää lopuksi katkaravut. </p><p>8. Kuumenna, mutta älä enää keitä, jotta katkaravut eivät sitkisty. </p><p>9. Koristele keitto tuoreella tillillä. </p><p>10. Tarjoa höyryävä keitto tuoreen ruisleivän kanssa.</p><p></p><p>Mantelikala 1</p><p></p><p>500 g kalaa fileenä (esim. kuhaa, kirjolohta tai ahventa tai jotain muuta) </p><p>1/2 tl suolaa </p><p>hiven valkopippuria </p><p>1/2 sitruunan mehu </p><p></p><p>kastike: </p><p>2 dl kermaa </p><p>1 tl inkivääriä </p><p>1 tl currya </p><p>1 rkl hunajaa </p><p>1/2 -1 dl mantelilastuja </p><p></p><p>1. Poista kalafileistä nahka ja kylkiruodot. </p><p>2. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja valkopippurilla. </p><p>3. Nosta fileet uuni-vuokaan. </p><p>4. Sekoita mausteet kermaan ja kaada kalafileiden päälle. </p><p>5. Ripottele pinnalle mantelilastut. </p><p>6. Paista 175 °C asteessa noin 30-40 minuuttia. </p><p></p><p>Mantelikala 2</p><p></p><p>kalafileitä, esim. kuhaa, tai pakastekalaa sulatettuna </p><p>kananmuna </p><p>suolaa, valkopippuria, kalamaustetta </p><p>mantelilastuja </p><p>voita paistamiseen </p><p></p><p>1. Sekoita mausteet kananmunan joukkoon. </p><p>2. Pyörittele kalapalat ensin kananmunaseoksessa, sitten mantelilastuissa. </p><p>3. Paista miedolla lämmöllä voissa hitaasti kullanruskeiksi ja lohkeavan kypsiksi.</p><p></p><p></p><p>Paistettua kalaa viinietikkakastikkeessa </p><p></p><p>1 kg valkolihaista kalaa, esim. kuhaa tai lahnaa </p><p>1/2 kahvikuppia viinietikkaa </p><p>1/2 kahvikuppia vettä </p><p>1 lasi oliiviöljyä </p><p>tuoretta rosmariinia </p><p>1 rkl vehnäjauhoja </p><p>suolaa, mustapippuria </p><p></p><p>1. Perkaa ja pese kala. </p><p>2. Paloittele se sopiviksi palasiksi ja mausta suolalla. </p><p>3. Kääntele paloja jauhoissa ja paista öljyssä paistinpannulla. </p><p>4. Kun kala on saanut hennosti kullanvärisen pinnan molemmille puolille, siirrä se syrjään. </p><p></p><p>Valmista kastike: </p><p>5. Siivilöi pannulla ollut öljy, jotta siihen ei jää palaneita osia kalasta. </p><p>6. Laita öljy takaisin pannulle ja kuumenna. </p><p>7. Lisää vehnäjauhot ja ruskista. </p><p>8. Lisää sitten viinietikka, rosmariini ja vesi. </p><p>9. Mausta maun mukaan ja anna kypsyä kunnes kastike on sakeutunut. </p><p>10. Lopuksi laita paistettu kala kastikkeen sekaan ja hauduta viisi minuuttia. </p><p>11. Tarjoile heti. </p><p></p><p>Tomaattikala </p><p></p><p>800 g valkolihaista ruodotonta kalafileetä (kuhaa, haukea, siikaa, seitiä tai ahventa) </p><p>2 prk tomaattimurskaa </p><p>2 isoa sipulia tai 1 keskikokoinen purjosipuli </p><p>1 tl suolaa </p><p>1/2 tl valkopippuria </p><p>1 ruukku hienonnettua tuoretta basilikaa </p><p>1 ruukku hienonnettua tuoretta tilliä </p><p>2 valkosipulinkynttä </p><p>1 pss (150 g) juustoraastetta </p><p></p><p>1. Laita kalafileet voideltuun uunivuokaan. </p><p>2. Kuullota hienonnettu sipuli ja murskatut valkosipulinkynnet pannulla.</p><p>3. Kaada seos kalojen päälle. </p><p>4. Lisää mausteet ja huolella valutettu tomaattimurska. </p><p>5. Ripottele pinnalle juustoraastetta. </p><p>6. Laita vuoka 200-asteiseen uuniin 25-30 minuutiksi. </p><p>7. Tarjoile esim. pastan, vihreän salaatin tai höyrytettyjen kasvisten kera. </p><p></p><p>Paholaisen kastikkeessa kalaa</p><p></p><p>n. 600 g ahventa, kuhaa tai haukea fileinä </p><p>1/4 tl jauhettua valkopippuria </p><p>1/2 tl suolaa </p><p>1 rkl sitruunamehua </p><p>4 dl kalalientä </p><p></p><p>Kastike: </p><p>1 pieni paprika </p><p>1 sipuli </p><p>öljyä </p><p>1 tl paprikajauhetta </p><p>1/4 tl valkopippuria </p><p>1 rkl vehnäjauhoja </p><p>kalojen haudutusliemi (n. 4 dl) </p><p>n. 2 rkl tomaattipyrettä </p><p>1 pieni maustekurkku </p><p>1/2 dl pieniä hillosipuleita </p><p>chilikastiketta </p><p>1/2 tl sokeria </p><p>(suolaa) </p><p></p><p>1. Mausta kalafileet pippurilla, suolalla ja sitruunamehulla. </p><p>2. Kuumenna kalaliemi paistokasarissa ja hauduta kalapalat siinä kypsäksi (n. 10 min.). </p><p>3. Nosta kalat pois liemestä ja peitä foliolla. </p><p>4. Kaada liemi talteen. </p><p>5. Silppua paprika ja sipuli pieneksi ja kuullota öljyssä. </p><p>6. Mausta. </p><p>7. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja kalojen haudutusliemi. </p><p>8. Mausta tomaattipyreellä. </p><p>9. Keitä 5 minuuttia miedolla lämmöllä. </p><p>10. Silppua maustekurkku pieneksi ja lisää hillosipulien kanssa kastikkeeseen. </p><p>11. Mausta chilikastikkeella ja sokerilla sekä tarvittaessa suolalla. </p><p>12. Nosta kalapalat kastikkeeseen tai kaada kastike kaloille. </p><p>13. Tarjoa riisin tai nauhamakaronin kera.</p><p></p><p>Kermainen uunikala </p><p></p><p>150 g kalafileetä (kuhaa, kirjolohta, siikaa, haukea) </p><p>suolaa </p><p>valkopippuria </p><p>1/4 dl kalalientä </p><p>3/4 dl kuohukermaa </p><p>1 rkl mantelilastuja </p><p></p><p>1. Paloittele kalafilee tarvittaessa ja nosta kala voideltuun uunivuokaan. </p><p>2. (Kalan voi myös ensin kevyesti ruskistaa tai pariloida.) </p><p>3. Mausta kala ripottelemalla mausteet kalan pinnalle. </p><p>4. Kaada kalaliemi vuokaan. </p><p>5. Kypsennä kaloja uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia. </p><p>6. Lisää kuuma kerma ja mantelilastut vuokaan kypsentämisen loppuvaiheessa. </p><p>7. Koristele tuoreella tillillä. </p><p>8. Tarjoa lisäkkeenä keitettyjä perunoita. </p><p></p><p>Kevyt kala-kasvisateria </p><p></p><p>4 dl vettä </p><p>suolaa tai yrttisuolaa maun mukaan </p><p>1 suurehko kuhafilee </p><p>pala purjoa </p><p>pala selleriä </p><p>pala palsternakkaa </p><p>1 porkkana </p><p>½ dl hienonnettua tilliä </p><p></p><p>1. Puhdista ja paloittele kasvikset pieniksi kuutioiksi.</p><p>2. Laita ne suolalla maustettuun veteen kiehumaan. </p><p>3. Leikkaa kalafilee suurehkoiksi paloiksi ja laita kattilaan kasvisten joukkoon. </p><p>4. Lisää tilli kattilaan. </p><p>5. Keitä noin 10 minuuttia hiljaisella lämmöllä, kunnes kala ja kasvikset ovat kypsät. </p><p>6. Koristele valmis kala-kasvisateria tillisilpulla.</p><p>7. Nauti keitettyjen perunoiden kanssa.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="Jaanuska, post: 6918292, member: 589"] Kuha-vihannespannu 500-600 g kuhafileitä 1 rkl sitruunamehua 2 rkl margariinia tai voita 1 rkl oliiviöljyä 1 hienoksi hakattu sipuli 1 dl persiljasilppua 6-8 basilikanlehteä hienonnettuna 1/2 tl kuivattua timjamia 1 punainen paprika pieninä kuutioina 2 kesäkurpitsaa paloiteltuna 2 dl kasvislientä (kuutioista) 1 pss maissia suolaa, pippuria 1. Purista fileille sitruunamehu ja anna marinoitua kylmässä. 2. Valmista vihannespannu: 3. Kuumenna 1 rkl margariinia tai voita sekä oliiviöljy pannussa, lisää yrtit ja vihannekset (ei maissia) ja anna hautua muutama minuutti. 4. Lisää vihannesliemi, keitä kannen alla pienellä lämmöllä 5 minuuttia. 5. Lisää joukkoon maissit ja anna vielä hautua kunnes maissit kuumenevat. 6. Mausta suolalla ja pippurilla. 7. Kuivaa kuhafileet talouspaperilla. 8. Suikaloi fileet ja paista öljyssä pari minuuttia. 9. Mausta suolalla. 10. Laita tarjolle vihannesten päälle pannuun. Kahden kalan keitto (6 annosta) 1 l vettä 1 dl valkoviiniä 5 kpl perunaa 1 kpl purjosipulia 1,5 kpl Knorr Kalaliemikuutioita 2,5 dl Flora Ruoka kasvirasvasekoitetta 1 rkl chilikastiketta 400 g lohifileetä 3 kpl kuhafileetä 250 g katkarapuja Koristelu: 2 rkl illisilppua 1. Kiehauta vesi ja valkoviini kattilassa. 2. Paloittele kuoritut perunat ja suikaloi purjo. 3. Lisää perunat ja liemikuutio keittoon. 4. Keitä 10-15 minuuttia eli kunnes perunat ovat kypsyneet. 5. Lisää purjo, Flora Ruoka ja chilikastike. 6. Leikkaa kalafileet reilun kokoisiksi paloiksi ja keitä muutama minuutti, jotta kalapalat juuri ja juuri kypsyvät. 7. Lisää lopuksi katkaravut. 8. Kuumenna, mutta älä enää keitä, jotta katkaravut eivät sitkisty. 9. Koristele keitto tuoreella tillillä. 10. Tarjoa höyryävä keitto tuoreen ruisleivän kanssa. Mantelikala 1 500 g kalaa fileenä (esim. kuhaa, kirjolohta tai ahventa tai jotain muuta) 1/2 tl suolaa hiven valkopippuria 1/2 sitruunan mehu kastike: 2 dl kermaa 1 tl inkivääriä 1 tl currya 1 rkl hunajaa 1/2 -1 dl mantelilastuja 1. Poista kalafileistä nahka ja kylkiruodot. 2. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja valkopippurilla. 3. Nosta fileet uuni-vuokaan. 4. Sekoita mausteet kermaan ja kaada kalafileiden päälle. 5. Ripottele pinnalle mantelilastut. 6. Paista 175 °C asteessa noin 30-40 minuuttia. Mantelikala 2 kalafileitä, esim. kuhaa, tai pakastekalaa sulatettuna kananmuna suolaa, valkopippuria, kalamaustetta mantelilastuja voita paistamiseen 1. Sekoita mausteet kananmunan joukkoon. 2. Pyörittele kalapalat ensin kananmunaseoksessa, sitten mantelilastuissa. 3. Paista miedolla lämmöllä voissa hitaasti kullanruskeiksi ja lohkeavan kypsiksi. Paistettua kalaa viinietikkakastikkeessa 1 kg valkolihaista kalaa, esim. kuhaa tai lahnaa 1/2 kahvikuppia viinietikkaa 1/2 kahvikuppia vettä 1 lasi oliiviöljyä tuoretta rosmariinia 1 rkl vehnäjauhoja suolaa, mustapippuria 1. Perkaa ja pese kala. 2. Paloittele se sopiviksi palasiksi ja mausta suolalla. 3. Kääntele paloja jauhoissa ja paista öljyssä paistinpannulla. 4. Kun kala on saanut hennosti kullanvärisen pinnan molemmille puolille, siirrä se syrjään. Valmista kastike: 5. Siivilöi pannulla ollut öljy, jotta siihen ei jää palaneita osia kalasta. 6. Laita öljy takaisin pannulle ja kuumenna. 7. Lisää vehnäjauhot ja ruskista. 8. Lisää sitten viinietikka, rosmariini ja vesi. 9. Mausta maun mukaan ja anna kypsyä kunnes kastike on sakeutunut. 10. Lopuksi laita paistettu kala kastikkeen sekaan ja hauduta viisi minuuttia. 11. Tarjoile heti. Tomaattikala 800 g valkolihaista ruodotonta kalafileetä (kuhaa, haukea, siikaa, seitiä tai ahventa) 2 prk tomaattimurskaa 2 isoa sipulia tai 1 keskikokoinen purjosipuli 1 tl suolaa 1/2 tl valkopippuria 1 ruukku hienonnettua tuoretta basilikaa 1 ruukku hienonnettua tuoretta tilliä 2 valkosipulinkynttä 1 pss (150 g) juustoraastetta 1. Laita kalafileet voideltuun uunivuokaan. 2. Kuullota hienonnettu sipuli ja murskatut valkosipulinkynnet pannulla. 3. Kaada seos kalojen päälle. 4. Lisää mausteet ja huolella valutettu tomaattimurska. 5. Ripottele pinnalle juustoraastetta. 6. Laita vuoka 200-asteiseen uuniin 25-30 minuutiksi. 7. Tarjoile esim. pastan, vihreän salaatin tai höyrytettyjen kasvisten kera. Paholaisen kastikkeessa kalaa n. 600 g ahventa, kuhaa tai haukea fileinä 1/4 tl jauhettua valkopippuria 1/2 tl suolaa 1 rkl sitruunamehua 4 dl kalalientä Kastike: 1 pieni paprika 1 sipuli öljyä 1 tl paprikajauhetta 1/4 tl valkopippuria 1 rkl vehnäjauhoja kalojen haudutusliemi (n. 4 dl) n. 2 rkl tomaattipyrettä 1 pieni maustekurkku 1/2 dl pieniä hillosipuleita chilikastiketta 1/2 tl sokeria (suolaa) 1. Mausta kalafileet pippurilla, suolalla ja sitruunamehulla. 2. Kuumenna kalaliemi paistokasarissa ja hauduta kalapalat siinä kypsäksi (n. 10 min.). 3. Nosta kalat pois liemestä ja peitä foliolla. 4. Kaada liemi talteen. 5. Silppua paprika ja sipuli pieneksi ja kuullota öljyssä. 6. Mausta. 7. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja kalojen haudutusliemi. 8. Mausta tomaattipyreellä. 9. Keitä 5 minuuttia miedolla lämmöllä. 10. Silppua maustekurkku pieneksi ja lisää hillosipulien kanssa kastikkeeseen. 11. Mausta chilikastikkeella ja sokerilla sekä tarvittaessa suolalla. 12. Nosta kalapalat kastikkeeseen tai kaada kastike kaloille. 13. Tarjoa riisin tai nauhamakaronin kera. Kermainen uunikala 150 g kalafileetä (kuhaa, kirjolohta, siikaa, haukea) suolaa valkopippuria 1/4 dl kalalientä 3/4 dl kuohukermaa 1 rkl mantelilastuja 1. Paloittele kalafilee tarvittaessa ja nosta kala voideltuun uunivuokaan. 2. (Kalan voi myös ensin kevyesti ruskistaa tai pariloida.) 3. Mausta kala ripottelemalla mausteet kalan pinnalle. 4. Kaada kalaliemi vuokaan. 5. Kypsennä kaloja uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia. 6. Lisää kuuma kerma ja mantelilastut vuokaan kypsentämisen loppuvaiheessa. 7. Koristele tuoreella tillillä. 8. Tarjoa lisäkkeenä keitettyjä perunoita. Kevyt kala-kasvisateria 4 dl vettä suolaa tai yrttisuolaa maun mukaan 1 suurehko kuhafilee pala purjoa pala selleriä pala palsternakkaa 1 porkkana ½ dl hienonnettua tilliä 1. Puhdista ja paloittele kasvikset pieniksi kuutioiksi. 2. Laita ne suolalla maustettuun veteen kiehumaan. 3. Leikkaa kalafilee suurehkoiksi paloiksi ja laita kattilaan kasvisten joukkoon. 4. Lisää tilli kattilaan. 5. Keitä noin 10 minuuttia hiljaisella lämmöllä, kunnes kala ja kasvikset ovat kypsät. 6. Koristele valmis kala-kasvisateria tillisilpulla. 7. Nauti keitettyjen perunoiden kanssa. [/QUOTE]
Esikatsele
Nimimerkki
Varmistus
Kuinka monta kirjainta on sanassa ISÄ?
Lähetä vastaus
Uusimmat
Luetuimmat
Kuumimmat
Uusimmat
Näytä kaikki
1.
Haluatteko kuulla, kun joku puhuu viisaita EU:sta? Se ei ole Marin...
36 min sitten
vierailija
0 Viestiä
Aihe vapaa
2.
Äänestä Eurooppaan suomalaisia, ei demareita
38 min sitten
vierailija
1 Viestiä
Aihe vapaa
3.
Lomailiko Sanna Marin korona-aikana, kun suomalaisia kuoli sen pääministerikauden aikana?
40 min sitten
vierailija
0 Viestiä
Aihe vapaa
4.
Suomen Yleisradion mielestä huumori on pahaksi työpaikalla
52 min sitten
vierailija
0 Viestiä
Aihe vapaa
5.
Olisiko Sanna Marin voinut lomailla, jos Viipuria olisi pommitettu sen pääministerikauden aikana?
Tänään 17:51
vierailija
4 Viestiä
Aihe vapaa
6.
Ruotsin some räjähti kun Viipurissa soditaan. OrpoPurra viettää viikonloppua eikä kommentoi
Tänään 17:24
vierailija
4 Viestiä
Aihe vapaa
7.
Pitäisi tehdä verkkosivut, mikä iwebin tilalle, kun sitä ei enää ole?
Tänään 16:54
vierailija
0 Viestiä
Aihe vapaa
8.
"Talouden suhdanne on paranemassa – palkansaajan ostovoima parantunut"
Tänään 16:50
vierailija
5 Viestiä
Aihe vapaa
Luetuimmat
1.
Matkatoimisto Apollomatkat tiedotti perjantaina aloittavansa seiväsmatkat Länsi-Afrikan Gambiaan
Started by vierailija
Tänään 11:54
Luettu: 286
Aihe vapaa
2.
Ostatko vaatteita kiinalaiskaupoilta? Näin valitaan malleja niitä esittelemään.
Started by Johnny Appleseed
Tänään 04:12
Luettu: 192
Aihe vapaa
3.
Aselait liian löyhiä suomessa.
Started by vierailija
Tänään 01:01
Luettu: 187
Aihe vapaa
4.
Brasiliassa on alkuperäisväestöllä oikeuksia, joista voisi ottaa mallia Suomeenkin. Täällä tarvitaan persulakeja
Started by vierailija
Tänään 10:23
Luettu: 139
Aihe vapaa
5.
Presidenttivaalitappiosta katkeroitunut Pekka Haavisto päätti toteuttaa unelmansa ja lähti kiihdyttämään ilmastonmuutosta
Started by vierailija
Tänään 15:36
Luettu: 124
Aihe vapaa
6.
Valtiovarainministeri Riikka Purra: "Omillaan toimeen tuleva ihminen on vasemmiston kauhu"
Started by vierailija
Tänään 13:05
Luettu: 112
Aihe vapaa
7.
Sota lähenee päivä päivältä, Ukrainalaiset hyökänneet Viipuriin (entistä suomea, 30km nykyrajalta!)
Started by vierailija
Tänään 16:31
Luettu: 106
Aihe vapaa
8.
Olisiko Sanna Marin voinut lomailla, jos Viipuria olisi pommitettu sen pääministerikauden aikana?
Started by vierailija
Tänään 17:51
Luettu: 104
Aihe vapaa
Kuumimmat
Näytä kaikki
1.
Tienaa rahaa vastaamalla kyselyihin
Latest: vierailija
1 min sitten
Aihe vapaa
2.
K/B-komposti
Latest: vierailija
1 min sitten
Aihe vapaa
3.
Matkatoimisto Apollomatkat tiedotti perjantaina aloittavansa seiväsmatkat Länsi-Afrikan Gambiaan
Latest: vierailija
1 min sitten
Aihe vapaa
4.
Tammikuiset 2025
Latest: vierailija
14 min sitten
Lapsen saaminen
5.
"Tuoreet vaaliennusteet kertovat, että Euroopan parlamentti on siirtymässä kesäkuun vaaleissa monta askelta oikealle."
Latest: Palstapesu
16 min sitten
Aihe vapaa
6.
Äänestä Eurooppaan suomalaisia, ei demareita
Latest: vierailija
19 min sitten
Aihe vapaa
7.
Kylmää kyytiä tiedossa elämäntapatyöttömille
Latest: vierailija
28 min sitten
Aihe vapaa
8.
Haluatteko kuulla, kun joku puhuu viisaita EU:sta? Se ei ole Marin...
Latest: vierailija
36 min sitten
Aihe vapaa
Yhteistyössä
Perhe-elämä
Kuha
Ylös
Bottom
+ Aloita uusi keskustelu