Menu
Kaksplus
VAUVAHAAVEET
Hedelmällisyys
Lapsettomuus
Adoptio
Ovulaatiolaskuri
RASKAUS
Raskaus viikko viikolta
Synnytys
Synnytystarinat
Raskauslaskuri
VAUVA
Imetys ja vauvan ruoka
Vauvan kehitys
Vauvan terveys
Nimikone
LAPSI
Lapsen kehitys
Lapsen terveys
Pituuslaskuri
PERHE-ELÄMÄ
Ruoka
Vaatteet ja varusteet
Koti
Vapaa-aika
Parisuhde
Työ ja raha
VANHEMMUUS
Kasvatus
Vanhemman terveys
Minun tarinani
LASKURIT
Ovulaatiolaskuri
Raskauslaskuri
Raskaus viikko viikolta
Kiinalainen syntymäkalenteri
Nimikone
Pituuslaskuri
PODCAST
KILPAILUT
BLOGIT
Menu
ETUSIVU
KESKUSTELUT
Aihe vapaa
Lapsen saaminen
Vauva ja taapero
Lapset ja teinit
Perhe-elämä
Seksi
Seksinovellit ja eroottiset tarinat
KÄYTTÄJÄT
OHJEITA
Kirjaudu
Rekisteröidy
Hae
Hae vain otsikoista
Käyttäjältä:
Hae vain otsikoista
Käyttäjältä:
Kaksplussan Keskustelupalsta
Kirjaudu
Kaksplus
VAUVAHAAVEET
Hedelmällisyys
Lapsettomuus
Adoptio
Ovulaatiolaskuri
RASKAUS
Raskaus viikko viikolta
Synnytys
Synnytystarinat
Raskauslaskuri
VAUVA
Imetys ja vauvan ruoka
Vauvan kehitys
Vauvan terveys
Nimikone
LAPSI
Lapsen kehitys
Lapsen terveys
Pituuslaskuri
PERHE-ELÄMÄ
Ruoka
Vaatteet ja varusteet
Koti
Vapaa-aika
Parisuhde
Työ ja raha
VANHEMMUUS
Kasvatus
Vanhemman terveys
Minun tarinani
LASKURIT
Ovulaatiolaskuri
Raskauslaskuri
Raskaus viikko viikolta
Kiinalainen syntymäkalenteri
Nimikone
Pituuslaskuri
PODCAST
KILPAILUT
BLOGIT
Perhe-elämä
Suklaamousse
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Vastaa viestiketjuun
Muistiinpanot
<p>[QUOTE="Jaanuska, post: 7065058, member: 589"]</p><p>Suklaamousse</p><p></p><p>100 g tummaa taloussuklaata</p><p>2 keltuaista</p><p>1 rkl sokeria</p><p>2 dl kermaa</p><p></p><p>1. Vaahdota keltuaiset ja sokeri hyvin monitoimikoneessa. </p><p>2. Paloittele suklaa mikrokulhon pohjalle. </p><p>3. Lisää 1 rkl kermaa.</p><p>4. Sulata suklaa alhaisella teholla välillä sekoittaen. </p><p>5. Vatkaa suklaa keltuaisvaahtoon pienin erin. </p><p>6. Vatkaa kerma vaahdoksi.</p><p>7. Lisää se pieninä erinä suklaavaahtoon. </p><p>8. Jaa seos annosmaljoihin.</p><p>9. Anna seistä pari tuntia ennen tarjoilua.</p><p></p><p>Suklaamousse</p><p></p><p>1 dl kuohukermaa </p><p>1 dl tomusokeria </p><p>2 keltuaista </p><p>150 g tummaa suklaata </p><p>75 g voita </p><p>2 dl kuohukermaa </p><p></p><p>1. Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. </p><p>2. Lisää kiehautettu kerma ja saosta seos vesihauteessa ( kulho tai kattila kattilassa, jossa on lähes kiehuvaa vettä). </p><p>3. Paloittele suklaa ja sulata se hyvin miedolla lämmöllä tai vesihauteessa. </p><p>4. Vatkaa sulatettu suklaa keltuaisseokseen. </p><p>5. Lisää joukkoon huoneen lämpöinen voi ja anna jäähtyä hetki. </p><p>6. Sekoita joukkoon vaahdotettu kerma. </p><p>7. Anna jäähtyä kunnolla kylmässä. </p><p></p><p>Tarjoa seuraksi </p><p>esim. manteliliköörillä maustettuja mansikoita. Kermavaahdon asemesta voit käyttää 2 vaahdotettua valkuaista. </p><p></p><p>Marinoituja mansikoita ja valkosuklaamoussea</p><p></p><p>mousse: </p><p>2 munaa </p><p>1 dl sokeria </p><p>200 g valkosuklaata </p><p>3 liotettua liivatetta </p><p>4 dl kuohukermaa vaahdotettuna </p><p>1/2 dl hienonnettua tuoretta minttua</p><p></p><p></p><p>1. Vaahdota munat ja sokeri vesihauteessa kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi. </p><p>2. Sulata valkosuklaa vesihauteessa.</p><p>3. Lisää munavaahtoon. </p><p>4. Sulata liivatteet miedolla lämmöllä kattilassa ja sekoita joukkoon.</p><p>5. Nostele kermavaahto varoen joukkoon.</p><p>6. Mausta hienonnetulla mintulla. </p><p>7. Hyydytä kylmässä seuraavaan päivään.</p><p></p><p>marinoidut mansikat:</p><p>1 l tuoreita mansikoita viipaleina </p><p>1/2 dl sokeria </p><p>3 rkl sitruunamehua</p><p></p><p>1. Sekoita aineet keskenään ja marinoi kylmässä noin 1 tunti.</p><p>2. Nostele mansikat syvälle lautaselle ja muotoile kahdella kuumaan veteen kastetulla lusikalla hyytyneestä valkosuklaamoussesta pallukoita.</p><p></p><p>Valkosuklaamousse</p><p></p><p>8 kpl kananmunan keltuainen </p><p>75 g sokeria </p><p>250 g valkosuklaata </p><p>0,25 dl sitruslikööriä </p><p>1 dl appelsiinin mehua </p><p>5 dl erikoiskermaa </p><p>2 kpl liivatelehteä</p><p></p><p>1. Vaahdota kerma kevyeksi vaahdoksi.</p><p>2. Vaahdota keltuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi.</p><p>3. Kiehauta kattilassa appelsiinin mehu ja likööri. </p><p>4. Lisää joukkoon liotetut liivatelehdet.</p><p>5. Sulata suklaa kuuman mehun joukkoon.</p><p>6. Lisää sulatettu suklaa sokeri- keltuaisvaahtoon, sekoita tasaiseksi.</p><p>7. Lisää viimeiseksi kermavaahto joukkoon.</p><p>8. Anna moussen seistä jääkaapissa noin 4 tuntia</p><p></p><p>Voit korvata </p><p>appelsiinin mehun esimerkiksi tyrnimehulla, passiopyreellä tai mangososeella.</p><p></p><p>Suklaamousse </p><p></p><p>200 g taloussuklaata</p><p>1/2 dl kylmää kahvia</p><p>1 munankeltuainen</p><p>2 dl kermaa</p><p>(1 rkl konjakkia)</p><p></p><p>1. Sulata suklaa joko vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. </p><p>2. Anna sen jäähtyä kymmenen minuuttia.</p><p>3. Sekoita joukkoon kahvi ja munankeltuainen.</p><p>4. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. </p><p>5. Sekoita kaikki aineet keskenään.</p><p>6. Laita mousse viileään neljäksi tunniksi.</p><p>7. Mousse on hyvä laittaa ennen jäähdyttämistä joko yhteen tarjoiluastiaan tai annosastioihin.</p><p></p><p>Suklaamousse </p><p></p><p>100 g tummaa suklaata </p><p>2 kpl munaa </p><p>2 dl kuohukermaa </p><p></p><p>1. Kypsennä keltuaiset vesihauteessa.</p><p>2. Sulata suklaa vesihauteessa. </p><p>3. Vaahdota valkuaiset. </p><p>4. Yhdistä aineet keskenään. </p><p>5. Nostele lopuksi löyhäksi vaahdoksi vatkattu kerma joukkoon. </p><p>6. Pursota pieniin annosmaljoihin tai kahvikuppeihin, säilytä kylmässä. </p><p>7. Suklaamoussen voi maustaa tilkalla vahvaa kahvia tai konjakkia tai pienellä määrällä tuoretta ananasmurskaa vaihteen vuoksi. </p><p></p><p>Valkosuklaamousse (helppo)</p><p></p><p>1,5 dl täysmaitoa</p><p>1 vaniljatanko</p><p>1 liivatelehti</p><p>200 g valkoista suklaata</p><p>2 dl kuohukermaa</p><p></p><p></p><p>1. Liota liivatelehteä kymmenisen minuuttia kylmässä vedessä. </p><p>2. Kiehauta maito ja halkaistu vaniljatanko. </p><p>3. Purista liivatelehti liotusvedestä ja sulata se maitoon. </p><p>4. Paloittele suklaa pieniksi paloiksi. </p><p>5. Poista vaniljatanko maidosta.</p><p>6. Kaada kiehuva maito vähitellen suklaapalojen päälle. </p><p>7. Vatkaa seos elastiseksi. </p><p>8. Kun suklaamassa on kädenlämpöistä, voit lisätä joukkoon vaahdotetun kerman. </p><p>9. Kaada seos tarjoiluastioihin ja anna jähmettyä kylmässä.</p><p></p><p>Tumma appelsiinisuklaamousse</p><p></p><p>2 liivatelehteä</p><p>1 appelsiinin raastettu kuori</p><p>1 dl vastapuristettua appelsiinimehua</p><p>2 rkl appelsiinimarmeladia</p><p>150 g tummaa suklaata</p><p>2 dl kuohukermaa</p><p></p><p>Pinnalle:</p><p>suklaalastuja</p><p></p><p>1. Liota liivatelehtiä kymmenisen minuuttia kylmässä vedessä. </p><p>2. Kiehauta hyvin pestyn appelsiinin raastettu kuori, mehu ja marmeladi. </p><p>3. Purista liivatelehdet liotusvedestään. </p><p>4. Sulata appelsiiniseokseen. </p><p>5. Sulata suklaa joukkoon. </p><p>6. Anna jäähtyä kädenlämpöiseksi. </p><p>7. Sekoita suklaamassaan kermavaahto.</p><p>8. Kaada seos tarjoiluastioihin. </p><p>9. Anna jähmettyä kylmässä. </p><p>10. Ripota pinnalle juustohöylällä suklaalevystä viillettyjä lastuja.</p><p></p><p>Marmorimousse</p><p></p><p>valkoista suklaamoussea</p><p>tummaa suklaamoussea</p><p></p><p>1. Kaada vaaleaa ja tummaa moussea kerroksittain tarjoilumaljoihin. </p><p>2. Kuvioi pinta sekoittamalla haarukalla vaalean moussen pintaan tummaa moussea tai päinvastoin.</p><p></p><p>Minttumousse ja suklaakastike </p><p>4 annosta</p><p></p><p>Mousse:</p><p>1 ruukku minttua</p><p>2 1/2 dl kuohukermaa</p><p>1 dl maitoa</p><p>2 rkl sokeria</p><p>1 1/2 liivatelehteä </p><p></p><p>Suklaakastike:</p><p>1 dl kulutusmaitoa</p><p>1 rkl sokeria</p><p>75 g tummaa suklaata rouhittuna</p><p></p><p>1. Pilko minttu varsineen karkeaksi hakkelukseksi. </p><p>2. Sekoita kattilassa 1 dl kermaa, maito ja sokeri sekä minttu. </p><p>3. Kiehauta, peitä kannella ja anna maustua huoneenlämmössä noin puoli tuntia. </p><p>4. Siivilöi neste talteen ja heitä mintut pois. </p><p>5. Liuota kylmässä vedessä liotettu liivate pieneen vesitilkkaan mikrossa, ja lisää se kerma-maitoon. </p><p>6. Anna liemen jäähtyä huoneenlämpöiseksi jääkaapissa. </p><p>7. Vaahdota loppu kerma, ja lisää vaahto liemen joukkoon kevyesti sekoittaen. </p><p>8. Hyydytä seosta jääkaapissa 2-3 tuntia. </p><p>9. Kuumenna suklaakastikkeen maito ja sokeri kulhossa mikroaaltouunissa. </p><p>10. Lisää suklaa kuumaan nesteeseen ja sekoita tasaiseksi. </p><p>11. Jäähdytä kastike jääkaapissa. </p><p>12. Laita mousse pursotinpussiin/ laita pieneen muovipussiin tms. ja leikkaa toisesta kulmasta auki ja pursota sitä annosmaljoihin vuorotellen suklaakastikkeen kanssa.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="Jaanuska, post: 7065058, member: 589"] Suklaamousse 100 g tummaa taloussuklaata 2 keltuaista 1 rkl sokeria 2 dl kermaa 1. Vaahdota keltuaiset ja sokeri hyvin monitoimikoneessa. 2. Paloittele suklaa mikrokulhon pohjalle. 3. Lisää 1 rkl kermaa. 4. Sulata suklaa alhaisella teholla välillä sekoittaen. 5. Vatkaa suklaa keltuaisvaahtoon pienin erin. 6. Vatkaa kerma vaahdoksi. 7. Lisää se pieninä erinä suklaavaahtoon. 8. Jaa seos annosmaljoihin. 9. Anna seistä pari tuntia ennen tarjoilua. Suklaamousse 1 dl kuohukermaa 1 dl tomusokeria 2 keltuaista 150 g tummaa suklaata 75 g voita 2 dl kuohukermaa 1. Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. 2. Lisää kiehautettu kerma ja saosta seos vesihauteessa ( kulho tai kattila kattilassa, jossa on lähes kiehuvaa vettä). 3. Paloittele suklaa ja sulata se hyvin miedolla lämmöllä tai vesihauteessa. 4. Vatkaa sulatettu suklaa keltuaisseokseen. 5. Lisää joukkoon huoneen lämpöinen voi ja anna jäähtyä hetki. 6. Sekoita joukkoon vaahdotettu kerma. 7. Anna jäähtyä kunnolla kylmässä. Tarjoa seuraksi esim. manteliliköörillä maustettuja mansikoita. Kermavaahdon asemesta voit käyttää 2 vaahdotettua valkuaista. Marinoituja mansikoita ja valkosuklaamoussea mousse: 2 munaa 1 dl sokeria 200 g valkosuklaata 3 liotettua liivatetta 4 dl kuohukermaa vaahdotettuna 1/2 dl hienonnettua tuoretta minttua 1. Vaahdota munat ja sokeri vesihauteessa kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi. 2. Sulata valkosuklaa vesihauteessa. 3. Lisää munavaahtoon. 4. Sulata liivatteet miedolla lämmöllä kattilassa ja sekoita joukkoon. 5. Nostele kermavaahto varoen joukkoon. 6. Mausta hienonnetulla mintulla. 7. Hyydytä kylmässä seuraavaan päivään. marinoidut mansikat: 1 l tuoreita mansikoita viipaleina 1/2 dl sokeria 3 rkl sitruunamehua 1. Sekoita aineet keskenään ja marinoi kylmässä noin 1 tunti. 2. Nostele mansikat syvälle lautaselle ja muotoile kahdella kuumaan veteen kastetulla lusikalla hyytyneestä valkosuklaamoussesta pallukoita. Valkosuklaamousse 8 kpl kananmunan keltuainen 75 g sokeria 250 g valkosuklaata 0,25 dl sitruslikööriä 1 dl appelsiinin mehua 5 dl erikoiskermaa 2 kpl liivatelehteä 1. Vaahdota kerma kevyeksi vaahdoksi. 2. Vaahdota keltuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi. 3. Kiehauta kattilassa appelsiinin mehu ja likööri. 4. Lisää joukkoon liotetut liivatelehdet. 5. Sulata suklaa kuuman mehun joukkoon. 6. Lisää sulatettu suklaa sokeri- keltuaisvaahtoon, sekoita tasaiseksi. 7. Lisää viimeiseksi kermavaahto joukkoon. 8. Anna moussen seistä jääkaapissa noin 4 tuntia Voit korvata appelsiinin mehun esimerkiksi tyrnimehulla, passiopyreellä tai mangososeella. Suklaamousse 200 g taloussuklaata 1/2 dl kylmää kahvia 1 munankeltuainen 2 dl kermaa (1 rkl konjakkia) 1. Sulata suklaa joko vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. 2. Anna sen jäähtyä kymmenen minuuttia. 3. Sekoita joukkoon kahvi ja munankeltuainen. 4. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. 5. Sekoita kaikki aineet keskenään. 6. Laita mousse viileään neljäksi tunniksi. 7. Mousse on hyvä laittaa ennen jäähdyttämistä joko yhteen tarjoiluastiaan tai annosastioihin. Suklaamousse 100 g tummaa suklaata 2 kpl munaa 2 dl kuohukermaa 1. Kypsennä keltuaiset vesihauteessa. 2. Sulata suklaa vesihauteessa. 3. Vaahdota valkuaiset. 4. Yhdistä aineet keskenään. 5. Nostele lopuksi löyhäksi vaahdoksi vatkattu kerma joukkoon. 6. Pursota pieniin annosmaljoihin tai kahvikuppeihin, säilytä kylmässä. 7. Suklaamoussen voi maustaa tilkalla vahvaa kahvia tai konjakkia tai pienellä määrällä tuoretta ananasmurskaa vaihteen vuoksi. Valkosuklaamousse (helppo) 1,5 dl täysmaitoa 1 vaniljatanko 1 liivatelehti 200 g valkoista suklaata 2 dl kuohukermaa 1. Liota liivatelehteä kymmenisen minuuttia kylmässä vedessä. 2. Kiehauta maito ja halkaistu vaniljatanko. 3. Purista liivatelehti liotusvedestä ja sulata se maitoon. 4. Paloittele suklaa pieniksi paloiksi. 5. Poista vaniljatanko maidosta. 6. Kaada kiehuva maito vähitellen suklaapalojen päälle. 7. Vatkaa seos elastiseksi. 8. Kun suklaamassa on kädenlämpöistä, voit lisätä joukkoon vaahdotetun kerman. 9. Kaada seos tarjoiluastioihin ja anna jähmettyä kylmässä. Tumma appelsiinisuklaamousse 2 liivatelehteä 1 appelsiinin raastettu kuori 1 dl vastapuristettua appelsiinimehua 2 rkl appelsiinimarmeladia 150 g tummaa suklaata 2 dl kuohukermaa Pinnalle: suklaalastuja 1. Liota liivatelehtiä kymmenisen minuuttia kylmässä vedessä. 2. Kiehauta hyvin pestyn appelsiinin raastettu kuori, mehu ja marmeladi. 3. Purista liivatelehdet liotusvedestään. 4. Sulata appelsiiniseokseen. 5. Sulata suklaa joukkoon. 6. Anna jäähtyä kädenlämpöiseksi. 7. Sekoita suklaamassaan kermavaahto. 8. Kaada seos tarjoiluastioihin. 9. Anna jähmettyä kylmässä. 10. Ripota pinnalle juustohöylällä suklaalevystä viillettyjä lastuja. Marmorimousse valkoista suklaamoussea tummaa suklaamoussea 1. Kaada vaaleaa ja tummaa moussea kerroksittain tarjoilumaljoihin. 2. Kuvioi pinta sekoittamalla haarukalla vaalean moussen pintaan tummaa moussea tai päinvastoin. Minttumousse ja suklaakastike 4 annosta Mousse: 1 ruukku minttua 2 1/2 dl kuohukermaa 1 dl maitoa 2 rkl sokeria 1 1/2 liivatelehteä Suklaakastike: 1 dl kulutusmaitoa 1 rkl sokeria 75 g tummaa suklaata rouhittuna 1. Pilko minttu varsineen karkeaksi hakkelukseksi. 2. Sekoita kattilassa 1 dl kermaa, maito ja sokeri sekä minttu. 3. Kiehauta, peitä kannella ja anna maustua huoneenlämmössä noin puoli tuntia. 4. Siivilöi neste talteen ja heitä mintut pois. 5. Liuota kylmässä vedessä liotettu liivate pieneen vesitilkkaan mikrossa, ja lisää se kerma-maitoon. 6. Anna liemen jäähtyä huoneenlämpöiseksi jääkaapissa. 7. Vaahdota loppu kerma, ja lisää vaahto liemen joukkoon kevyesti sekoittaen. 8. Hyydytä seosta jääkaapissa 2-3 tuntia. 9. Kuumenna suklaakastikkeen maito ja sokeri kulhossa mikroaaltouunissa. 10. Lisää suklaa kuumaan nesteeseen ja sekoita tasaiseksi. 11. Jäähdytä kastike jääkaapissa. 12. Laita mousse pursotinpussiin/ laita pieneen muovipussiin tms. ja leikkaa toisesta kulmasta auki ja pursota sitä annosmaljoihin vuorotellen suklaakastikkeen kanssa. [/QUOTE]
Esikatsele
Nimimerkki
Varmistus
Kirjoita seuraavat numerot pienimmästä suurimpaan ilman pilkkuja: 6, 7, 1
Lähetä vastaus
Uusimmat
Luetuimmat
Kuumimmat
Uusimmat
Näytä kaikki
1.
Palestiinasta tuli opiskelijoille muoti-ilmiö
24 min sitten
vierailija
2 Viestiä
Aihe vapaa
2.
Pahus, ei kai palstan kunniavierailijaa odota pakkomuutto!
Tänään 01:03
Johnny Appleseed
7 Viestiä
Aihe vapaa
3.
that is, readable, or
Tänään 00:05
vierailija
0 Viestiä
Aihe vapaa
4.
Iltehti: venäläisiä ei tule kutsua örkeiksi, entä palestiinalaiset, sanotteko örkeiksi?
Eilen 23:41
vierailija
3 Viestiä
Aihe vapaa
5.
Ankkalampi - kokemuksia?
Eilen 23:16
Lukija514628
1 Viestiä
Aihe vapaa
6.
Tuppurainen tylyttää
Eilen 23:12
vierailija
0 Viestiä
Aihe vapaa
7.
Voi pientä vassua
Eilen 22:29
vierailija
1 Viestiä
Aihe vapaa
8.
Pääministeri Orpon mikki jäi auki: ”En muuta keksinyt”
Eilen 22:26
vierailija
5 Viestiä
Aihe vapaa
Luetuimmat
1.
Matkatoimisto Apollomatkat tiedotti perjantaina aloittavansa seiväsmatkat Länsi-Afrikan Gambiaan
Started by vierailija
Sunnuntai klo 11:54
Luettu: 2K
Aihe vapaa
2.
Mies on vuoden viestitellyt nuoremmalle naiselle
Started by vierailija
Maanantai klo 03:50
Luettu: 661
Aihe vapaa
3.
Miehet! Minttu K. takaapäin Sampon kuvaamana, hot or not?
Started by vierailija
Tiistai klo 08:02
Luettu: 556
Aihe vapaa
4.
Israel-Palestiina-Hamas -ketju.
Started by Echo
Sunnuntai klo 21:40
Luettu: 554
Aihe vapaa
5.
Täältä hävisi ketju jossa haukuttiin alatyylisesti Riikka Purraa
Started by vierailija
Sunnuntai klo 13:22
Luettu: 543
Aihe vapaa
6.
Äärivasemmiston mielestä virallisten tilastojen faktat ovat "äärioikeistolaista teoriaa"
Started by vierailija
Maanantai klo 12:48
Luettu: 484
Aihe vapaa
7.
Posti tyttö ei tajuu..
Started by vierailija
Maanantai klo 19:29
Luettu: 481
Aihe vapaa
8.
Omituinen hieronta
Started by vierailija
Maanantai klo 22:17
Luettu: 464
Aihe vapaa
Kuumimmat
Näytä kaikki
1.
K/B-komposti
Latest: vierailija
1 min sitten
Aihe vapaa
2.
"150 hehtaaria kaadettua metsää, 23 000 kuutiota betonia ja 3 200 tonnia teräspaaluja – näin nousi 56 tuulivoimalan puisto Pohjanmaalle"
Latest: vierailija
2 min sitten
Aihe vapaa
3.
Aikamoinen puutarha
Latest: vierailija
5 min sitten
Aihe vapaa
4.
OrpoPurran piti sitten tehdä paska DCA sopimus
Latest: vierailija
10 min sitten
Aihe vapaa
5.
Naiset harrastavat seksiturismia johon liittyy kammottavia piirteitä joita moni ei haluaisi ajatella tai uskoa todeksi
Latest: vierailija
11 min sitten
Aihe vapaa
6.
Miko Bergbom: ”Ay-liike on politisoinut itsensä tiettyjen oppositiopuolueiden kainalon alle”
Latest: vierailija
12 min sitten
Aihe vapaa
7.
Lähetä terveisesi kaipaamallesi ihmiselle yöketju
Latest: vierailija
12 min sitten
Aihe vapaa
8.
Venäjä uhkaa iskeä brittikohteisiin, mikäli Ukraina iskee brittien pitkän kantaman aseilla Venäjälle
Latest: vierailija
13 min sitten
Aihe vapaa
Yhteistyössä
Perhe-elämä
Suklaamousse
Ylös
Bottom
+ Aloita uusi keskustelu